Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kafayı yemiş kadın 40 gün kaka kalırsa ne olur
Ama var böyleleri, geçen gün Instagram'da kadının biri korbel çöp kovasını övüyordu neymiş bebeğin bezleri 40 gün atılmazmış o yüzden çok işine yaramış tavsiye ederim falan diyordu ben şok oldum ilk defa böyle bir şey duydum

Allah yar yardımcın olsun canım ben İstanbul da annemler başka şehirde burda kimsem yok eşimin tarafı bir tabak yemek bile göndermiyorlar bir ihtiyacım olduğun da arayacak kimsem yok. Eşim çalıştığı iş yerinde kazık yedi parasını alamadi maddi yönden çok sıkıntıya girdik iki aydır o nedenle pek birşey yapamıyorum. Benim bir de kalın bağırsak hastalığım var deri altında apse kapmamasi lazım doktor iş yok temizlikte yapamıyorum. Rabb'im herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin bizlere

Seninde, herkesin derdi var kendince zaten çabuk rahatsızlanmamın sebebi genetik rahatsızlıktan dolayı maalesef cumartesi her yatmaya geldiğimde inanılmaz bir bel karın ve baş ağrısı çekiyorum hamilelikten mı hastalığımdan mı anlayamıyorum

Sonu güzel olan herşeyin başı ve ortası imtihanla geçiyor. İnşallah hayırlısıyla bebişini sağlıklı kucağına alınca herşeyi unutacaksın o güzellik herşeyi unutturuyor. Senin kaç haftalık canım tam 30 haftalık mı

Böyle insanlardan uzak olmak gerekir annesi öyleyse kızındada var onlardan her şey beklenir Allah korusun

Evet duydum ben ondan o kadar para vermedim korbele ya oğlumun kakası evde 1 gün nasıl dura bilir anlamıyorum ne kadar korbel deseler kokmuyor bile ama sonuçta içinde kaka var düşünemiyorum bile zormu her gün çöp atmak

Amin Aramızda 4 gün gözüküyor 29'u doldurdum 30dan gün alıyorum 29+2

Her günü bırak ben herhalde dakikasında attırırım, ben de korbel almadım şu an için almayı düşünmüyorum da, aslında ben bu bebek doğunca yapılan adetler var ya onları çok merak ediyorum ne zamandır aklımda şöyle doğuma son iki hafta kala soracağım bakalım nasıl şeyler var herkese saygım sonsuz ama merak ettim ben bir şey bilmiyorum

Konuşuruz daha var ama adetler derken mevlit oluyor başkada bir şey duymadım ben bu arada benim görümcem kv duyunca ben 40 gün bezleri attım şaşırdılar keşki atmasaydın dediler o kadar güldümki Allah'tan eşimde dedi saçmalamayın boklu bezi evdemi tutucaktısordum ne olucak şimdi sık sık hastalanıyor çocuk dedi

Demek ki varmış böyle şeyler eltimin gelini Haziran sonu gibi doğurdu bebek yüzünü çiziyor diye tırnaklarını kes dedim 40'ı çıkana kadar kesilmezmiş

Demek ki varmış böyle şeyler eltimin gelini Haziran sonu gibi doğurdu bebek yüzünü çiziyor diye tırnaklarını kes dedim 40'ı çıkana kadar kesilmezmiş
Evet onu bende duydum ama ben kestim mesela benim annem hala diyor 40 gün çıkartma dışarıya zaten şubat ayında doğmuştu oğlum ama yaz olsaydı bile eşimde haklı diyecekti çıkartma ondan bir tek onu yapıyorum teklendim resmen

Evet bak 40 dolmadan bebek ve anne çıkmaz derler mesela ama çıktı gezdi tırnağı kesmedi ama çıktı gezdi. Bazen iyi ki doğum Eylül'de diyorum ben evde kalmaya alışkın değilim en azından mevsim geçişi diye kendimi frenliyebilirim

Kızlar bu arada bebeğin başının önden gitmesi normal doğum için engel değilmiş doktorum böyle dedi. Anormal büyüklükler hariç

Çok üzüldüm canım benim umarım her şey yoluna girer kolaylıklar çıkar hayatına

İlk defa duyuyorum bu adeti heralde eskiler kadının doğum yaptığını gizlemek için dışarıya çöp atmıyorlardı böyle alışkanlık kaldı Heralde yoksa başka açıklama düşünemedim

Kızlar günaydın, bütün vücudum titriyor boğazkm yanıyor başım ağrıyor çok fena haldeyim gece hiç güzel uyuyamadım vücudum çok bitkin ne yapacağım çocukların ilacı var novalgin içilir mi nasıl kendime geleceğim

Ben aldım korbellherkes çok memnundu bir de her gün kim atacak ki ya o yoğunlukta günde 7-8 defa çöp koymak gerekir dışarı inşallah kullanışlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…