Eşim dediki kokar yok diyor kokmuyor sakladim çocuğun ilk kakasini duruyor demezmi kızının yataginin altına ekmek soğan kabuğu iğne makas falanda bırakacakmisKafayı yemiş kadın 40 gün kaka kalırsa ne olur
Kadin çok değişik en son kulak çöpüne pamuğa zeytin yağına batırıp çocuğun poposuna sokulursa gaz olmazı anlatıyordu kaçtık dhaa ilk gittigimizde de bebeğin ilk kakasini kırk gün kapı esikligine bırakınca kötülükler dışarda kalirmis onu anlattı ve daha neler neler bize bayağı malzeme çıktı gelene kadar güldük
Ama var böyleleri, geçen gün Instagram'da kadının biri korbel çöp kovasını övüyordu neymiş bebeğin bezleri 40 gün atılmazmış o yüzden çok işine yaramış tavsiye ederim falan diyordu ben şok oldumKafayı yemiş kadın 40 gün kaka kalırsa ne olur
Allah yar yardımcın olsun canım ben İstanbul da annemler başka şehirde burda kimsem yok eşimin tarafı bir tabak yemek bile göndermiyorlar bir ihtiyacım olduğun da arayacak kimsem yok. Eşim çalıştığı iş yerinde kazık yedi parasını alamadi maddi yönden çok sıkıntıya girdik iki aydır o nedenle pek birşey yapamıyorum. Benim bir de kalın bağırsak hastalığım var deri altında apse kapmamasi lazım doktor iş yok temizlikte yapamıyorum. Rabb'im herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin bizlereBütün alışverişim internetten, burası deprem bölgesi olduğu için en yakın AVM 49 kilometre uzaklıktayatak odasının balkonunu içeri aldık daha işi var bitince ablalarım sağolsun gelip evimi komple temizliyecek ben pertim hiç bir iş yapamıyorum hemen rahatsızlanıyorum yoksa
Canım günde neredeyse 3 buçuk litre içiyorum geceyi saymıyorum ama enfeksiyona bile fayda etmediBende de arada oluyo canım bol su iç
Oğlum da böyle ağrılarım yoktu canım kızım şimdiden ilgi istiyor hazır ol anne diyoPozisyonundan kaynaklı canım hem makata hem vajinaya bayağı baskı yapıyor bende de oluyor bazen. Hele mesanem haşat oldu artık
Seninde, herkesin derdi var kendince zaten çabuk rahatsızlanmamın sebebi genetik rahatsızlıktan dolayı maalesef cumartesi her yatmaya geldiğimde inanılmaz bir bel karın ve baş ağrısı çekiyorum hamilelikten mı hastalığımdan mı anlayamıyorumAllah yar yardımcın olsun canım ben İstanbul da annemler başka şehirde burda kimsem yok eşimin tarafı bir tabak yemek bile göndermiyorlar bir ihtiyacım olduğun da arayacak kimsem yok. Eşim çalıştığı iş yerinde kazık yedi parasını alamadi maddi yönden çok sıkıntıya girdik iki aydır o nedenle pek birşey yapamıyorum. Benim bir de kalın bağırsak hastalığım var deri altında apse kapmamasi lazım doktor iş yok temizlikte yapamıyorum. Rabb'im herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin bizlere
Sonu güzel olan herşeyin başı ve ortası imtihanla geçiyor. İnşallah hayırlısıyla bebişini sağlıklı kucağına alınca herşeyi unutacaksın o güzellik herşeyi unutturuyor. Senin kaç haftalık canım tam 30 haftalık mıSeninde, herkesin derdi var kendince zaten çabuk rahatsızlanmamın sebebi genetik rahatsızlıktan dolayı maalesef cumartesi her yatmaya geldiğimde inanılmaz bir bel karın ve baş ağrısı çekiyorum hamilelikten mı hastalığımdan mı anlayamıyorum
Böyle insanlardan uzak olmak gerekir annesi öyleyse kızındada var onlardan her şey beklenir Allah korusunEşim dediki kokar yok diyor kokmuyor sakladim çocuğun ilk kakasini duruyor demezmi kızının yataginin altına ekmek soğan kabuğu iğne makas falanda bırakacakmisyallah cinler yallah kış kış cinler kış kış
Evet duydum ben ondan o kadar para vermedim korbele ya oğlumun kakası evde 1 gün nasıl dura bilir anlamıyorum ne kadar korbel deseler kokmuyor bile ama sonuçta içinde kaka var düşünemiyorum bile zormu her gün çöp atmakAma var böyleleri, geçen gün Instagram'da kadının biri korbel çöp kovasını övüyordu neymiş bebeğin bezleri 40 gün atılmazmış o yüzden çok işine yaramış tavsiye ederim falan diyordu ben şok oldumilk defa böyle bir şey duydum
AminSonu güzel olan herşeyin başı ve ortası imtihanla geçiyor. İnşallah hayırlısıyla bebişini sağlıklı kucağına alınca herşeyi unutacaksın o güzellik herşeyi unutturuyor. Senin kaç haftalık canım tam 30 haftalık mı
Her günü bırak ben herhalde dakikasında attırırım, ben de korbel almadım şu an için almayı düşünmüyorum da, aslında ben bu bebek doğunca yapılan adetler var ya onları çok merak ediyorum ne zamandır aklımda şöyle doğuma son iki hafta kala soracağım bakalım nasıl şeyler var herkese saygım sonsuz ama merak ettim ben bir şey bilmiyorumEvet duydum ben ondan o kadar para vermedim korbele ya oğlumun kakası evde 1 gün nasıl dura bilir anlamıyorum ne kadar korbel deseler kokmuyor bile ama sonuçta içinde kaka var düşünemiyorum bile zormu her gün çöp atmak
Konuşuruz daha var ama adetler derken mevlit oluyor başkada bir şey duymadım ben bu arada benim görümcem kv duyunca ben 40 gün bezleri attım şaşırdılar keşki atmasaydın dediler o kadar güldümki Allah'tan eşimde dedi saçmalamayın boklu bezi evdemi tutucaktıHer günü bırak ben herhalde dakikasında attırırım, aslında ben bu bebek doğunca yapılan adetler var ya onları çok merak ediyorum ne zamandır aklımda şöyle doğuma son iki hafta kala soracağım bakalım nasıl şeyler var herkese saygım sonsuz ama merak ettim ben bir şey bilmiyorum
Demek ki varmış böyle şeylerKonuşuruz daha var ama adetler derken mevlit oluyor başkada bir şey duymadım ben bu arada benim görümcem kv duyunca ben 40 gün bezleri attım şaşırdılar keşki atmasaydın dediler o kadar güldümki Allah'tan eşimde dedi saçmalamayın boklu bezi evdemi tutucaktısordum ne olucak şimdi sık sık hastalanıyor çocuk dedi
Evet onu bende duydum ama ben kestim mesela benim annem hala diyor 40 gün çıkartma dışarıya zaten şubat ayında doğmuştu oğlum ama yaz olsaydı bile eşimde haklı diyecekti çıkartma ondan bir tek onu yapıyorum teklendim resmenDemek ki varmış böyle şeylereltimin gelini Haziran sonu gibi doğurdu bebek yüzünü çiziyor diye tırnaklarını kes dedim 40'ı çıkana kadar kesilmezmiş
Evet bak 40 dolmadan bebek ve anne çıkmaz derler mesela ama çıktı gezdiEvet onu bende duydum ama ben kestim mesela benim annem hala diyor 40 gün çıkartma dışarıya zaten şubat ayında doğmuştu oğlum ama yaz olsaydı bile eşimde haklı diyecekti çıkartma ondan bir tek onu yapıyorum teklendim resmen
Çok üzüldüm canım benim umarım her şey yoluna girer kolaylıklar çıkar hayatınaAllah yar yardımcın olsun canım ben İstanbul da annemler başka şehirde burda kimsem yok eşimin tarafı bir tabak yemek bile göndermiyorlar bir ihtiyacım olduğun da arayacak kimsem yok. Eşim çalıştığı iş yerinde kazık yedi parasını alamadi maddi yönden çok sıkıntıya girdik iki aydır o nedenle pek birşey yapamıyorum. Benim bir de kalın bağırsak hastalığım var deri altında apse kapmamasi lazım doktor iş yok temizlikte yapamıyorum. Rabb'im herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin bizlere
İlk defa duyuyorum bu adetiKonuşuruz daha var ama adetler derken mevlit oluyor başkada bir şey duymadım ben bu arada benim görümcem kv duyunca ben 40 gün bezleri attım şaşırdılar keşki atmasaydın dediler o kadar güldümki Allah'tan eşimde dedi saçmalamayın boklu bezi evdemi tutucaktısordum ne olucak şimdi sık sık hastalanıyor çocuk dedi
Ben aldım korbellEvet duydum ben ondan o kadar para vermedim korbele ya oğlumun kakası evde 1 gün nasıl dura bilir anlamıyorum ne kadar korbel deseler kokmuyor bile ama sonuçta içinde kaka var düşünemiyorum bile zormu her gün çöp atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?