Evet bak 40 dolmadan bebek ve anne çıkmaz derler mesela ama çıktı gezdi tırnağı kesmedi ama çıktı gezdi. Bazen iyi ki doğum Eylül'de diyorum ben evde kalmaya alışkın değilim en azından mevsim geçişi diye kendimi frenliyebilirim
İlk defa duyuyorum bu adeti heralde eskiler kadının doğum yaptığını gizlemek için dışarıya çöp atmıyorlardı böyle alışkanlık kaldı Heralde yoksa başka açıklama düşünemedim
Kızlar günaydın, bütün vücudum titriyor boğazkm yanıyor başım ağrıyor çok fena haldeyim gece hiç güzel uyuyamadım vücudum çok bitkin ne yapacağım çocukların ilacı var novalgin içilir mi nasıl kendime geleceğim
Yaş canım gecmiş olsun ben ilkte hastalanmıştım o zaman doktorum izin vermedi ilaç kullanmaya sadece dedi bol bol portakal vitamin c tüket çok kötü olursan acile gel dedi bende böyle meyveyle atlattım ama baya yedim yani
Kızlar günaydın, bütün vücudum titriyor boğazkm yanıyor başım ağrıyor çok fena haldeyim gece hiç güzel uyuyamadım vücudum çok bitkin ne yapacağım çocukların ilacı var novalgin içilir mi nasıl kendime geleceğim
Kendi kendine tripleri ama eşimin hep bir savunması var onlar daha çocuk zamanla düzelecekler ama bilmedikleri yok ne çocuğu ben bu yaşımda calışıyor devlet hastanelerinden randevu peşinde koşuyorum.mesela üç ay önce aradı beni artık Dilan Polat gibi tutuklayabilirler eve yatılı bakıcı tutuyorum misafirim gelince yemekleri hazırlayacak çarşıya çıkarsam çocuga bakacak öyle bir havalarda Allah'ım sorma gitsin
Evet onu bende duydum ama ben kestim mesela benim annem hala diyor 40 gün çıkartma dışarıya zaten şubat ayında doğmuştu oğlum ama yaz olsaydı bile eşimde haklı diyecekti çıkartma ondan bir tek onu yapıyorum teklendim resmen
ya 40 gün dışarıya çıkmama olayını bende yaptım,yine yaparım muhtemelen. yeni doğum yapmış oluyorsun, bebek dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor. dışarıya çıkmak hem stresli hem mikrobu, kiri. ilk doğumumda da kontroller dışında çıkmamıştım. bunu bi mantığa oturtabiliyorum. ama bezini de saklamak ne bileyim