Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
He profesör onlar ya tanımıyor musun? Onlar her şeyin en iyisini bilir ve en güzel onların hamileliğidir. En kral acıları çekerek çatır çatır onlar doğurmuştur ve en iyi çocuk yetiştirmeyi de onlar bilir. Ayyyy daraldım. Tek işleri boş yapıp moral bozmak. Kıskançlık değil belki ama çekememezlik. Çünkü bi ortamda hamile varsa popüler kişi o olur genelde, ilgi çeker. Onlar da bunu çekemiyor işte. ( Nerden biliyorum çünkü bende de var o tarikatten ) Işığını söndürmelerine izin verme canım onların olduğu yere gerine gerine şööööyle karnını sallaya sallaya gir kudursunlar. Diğer bir yol da ağızlarına bi tane çarpmak. Çok iyi gelir

Ahahaha tam da içimdekileri söylemişsiniz

Ben yine duramam yerimde evde psikolojim bozulur o daha tehlikeli

Çok fazla dolaşıyorsan olur birde şeker varsa oluyor gebelikten önce üst üste bir kaç Bomonti içince oluyordu

Benim de oluyo ara ara şekerden olabilir dediler onu da takip edemedim henüz, şeker yüklemesi yaptırmış mıydın

Şeker yüklemesi yapmadim ama son 10 gündür falan hissediyorum ve çok hareketli geçiyor benim hamileliğim yani 20 gün evde oturmamisimdir.

Ecowell pişik kremini kullandım daha doğrusu bir işe yaramadı..ama Dalin şampuanı bir defa kendime aldım saçlarımı kuruttu zaten çocuklara almam içerikliği temiz diğil..mustela doğal diğil hiç almadım..incia devam çok beğeniyorum

Kızlar pişik kremi ne aldınız
Oğluma doktor bu ikiliyi yazmıştı çok çok etkili eczaneden aldık elim ayağım oldu ama ben yine iva natura aldım pişik önleyici gibi ilk defa denicem bunu

Eklentiler

• IMG20240629074744.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG20250711144357.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 22
Şeker yüklemesi yapmadim ama son 10 gündür falan hissediyorum ve çok hareketli geçiyor benim hamileliğim yani 20 gün evde oturmamisimdir.
Ben kendimi gözlemlediğimde tatlı yediğimde çok yandığını farkettim normal zamanda yanmıyor tatlı yersem gece ayak yanması ve kramp yaşıyorum belki tesadüftür ama tatlı yemezsem rahatım

Kızlar isimli hastane çıkışı alan yada alacak olan varmı güvenilir bir yerden almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…