Vallahi ben alacak olursam yine ya Trendyol yada Hepsiburadadan alırım tabi eşim isim seçmediği için sanırım yaptıramayacağım beyefendi direk kimlikte yazdıracakmışKızlar isimli hastane çıkışı alan yada alacak olan varmı güvenilir bir yerden almak istiyorum
Ama mantazol mantar kremi sanırım doktor niye yazdı ki bir sıkıntı mı vardı, sürekli kullanımı iyi değil sanırımOğluma doktor bu ikiliyi yazmıştı çok çok etkili eczaneden aldık elim ayağım oldu ama ben yine iva natura aldım pişik önleyici gibi ilk defa denicem bunu
Ben tatlıyı bu hafta abarttım. Daha doğrusu 8. Aya kadar öyle aman aman yemedim ama bu ay doymak bilmiyorumBen kendimi gözlemlediğimde tatlı yediğimde çok yandığını farkettim normal zamanda yanmıyor tatlı yersem gece ayak yanması ve kramp yaşıyorum belki tesadüftür ama tatlı yemezsem rahatım
Canım ben ilk hamileliğimde iki hafta geriden geliyor demişlerdi doğuma yakın zamanda. Zaten 2300 doğdu ama çok sağlıklı şu an 10 yaşındaKızlar benim bugün Perinatoloji Randevum vardı Doktor gene bebeğin bacak boylarının kısa olduğunu iki hafta geriden geldiğini down sendromu yada gelişim geriliği olduğunu söyledi. Kilosu 30. Haftada 1.300 çıktı iki haftada 200 Gr almış ve baş aşağı dönmüş sancın olursa acile git dedi
Bir şey olmaz bebeğin istiyor heraldeBen tatlıyı bu hafta abarttım. Daha doğrusu 8. Aya kadar öyle aman aman yemedim ama bu ay doymak bilmiyorum
ben de bugün perinatolojideydim, 30+0'dayım. bebeğin kilosu 1370 gram çıktı. doktor her şey yolunda, bebek birazcık minyon ama sen de minyonsun gelişimi normal dedi. senin doktor biraz korkutmuş olabilir mi?Kızlar benim bugün Perinatoloji Randevum vardı Doktor gene bebeğin bacak boylarının kısa olduğunu iki hafta geriden geldiğini down sendromu yada gelişim geriliği olduğunu söyledi. Kilosu 30. Haftada 1.300 çıktı iki haftada 200 Gr almış ve baş aşağı dönmüş sancın olursa acile git dedi
Burdan iki defa sipariş ettim beğendimKızlar isimli hastane çıkışı alan yada alacak olan varmı güvenilir bir yerden almak istiyorum
İşte ben ondan sürekli kullanmıyorum ve pişik kremi aldım pişik olursa bunları kullanmıcam önceden doktora sorucam o zaman çok aşırı pişik olmuştu mantar diğildi hemen yok etti şimdide normalde oğlum sık sık pişik olmaz olunca çok az sürüyorum nerdeyse bir damla kadarAma mantazol mantar kremi sanırım doktor niye yazdı ki bir sıkıntı mı vardı, sürekli kullanımı iyi değil sanırım
çok yakın zamanda doğum yapmış birine kafası küçük demişlerdi. çok şükür sağlıklı şuanKızlar benim bugün Perinatoloji Randevum vardı Doktor gene bebeğin bacak boylarının kısa olduğunu iki hafta geriden geldiğini down sendromu yada gelişim geriliği olduğunu söyledi. Kilosu 30. Haftada 1.300 çıktı iki haftada 200 Gr almış ve baş aşağı dönmüş sancın olursa acile git dedi
Bence kilosu 30 haftada gayet iyi aramızda 100 Gr fark var 29 haftada 1400 benimki minyon bebek ola bilir neden bu kadar korkutmuşkiKızlar benim bugün Perinatoloji Randevum vardı Doktor gene bebeğin bacak boylarının kısa olduğunu iki hafta geriden geldiğini down sendromu yada gelişim geriliği olduğunu söyledi. Kilosu 30. Haftada 1.300 çıktı iki haftada 200 Gr almış ve baş aşağı dönmüş sancın olursa acile git dedi
Güzel görünüyorlar bakayım canım teşekkür ederimBurdan iki defa sipariş ettim beğendim
Melizababy | Nakışlı Hastane Çıkışı (@melizababy) • Instagram fotoğrafları ve videoları
37K Takipçi, 3,102 Takip, 2,984 Gönderi - Melizababy | Nakışlı Hastane Çıkışı'in (@melizababy) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Nasıl ya isime sadece eşin mi karar verecek ve sende kesinleşmiş halini net şekilde göreceksin yaniVallahi ben alacak olursam yine ya Trendyol yada Hepsiburadadan alırım tabi eşim isim seçmediği için sanırım yaptıramayacağım beyefendi direk kimlikte yazdıracakmışbaskılı olanlar ve nakışlı olanlar var nakışlı olandan almanı tavsiye ederim
Biz anlaştık göbek adını ben koyacağım daha çok yeni hamileyken cinsiyeti bile bilmiyorken rüyamda gördüm ama kimliğe yazdırmayacağım kimse bilmeyecek, eşimde kimlikteki adını koyacak.Nasıl ya isime sadece eşin mi karar verecek ve sende kesinleşmiş halini net şekilde göreceksin yani
evet bu arada ben perinatolojide olduğum için 2 haftada bir ultrasona giriyorum, 20. haftadan beri çocuk baş aşağı duruyor ve hiçbir doktor bu konuda iyi veya kötü bir şey demediMevsimm34 hem başı aşağı dönen her bebek sanki hemen geliyor gibi birde korkutmuş benimkide de kaç haftadır doğum pozisyonunda doktor böyle bişi demesi burdan belli hep kötüyü düşündüğü
Göbek adı ne oluyo ki ikinci bir isim mi anlayamadım bende rüyamda cinsiyetini bilmeden kızımı gördüm Pembe bir güle benziyordu tutup da adını Pembe gül koymadim ne bilim biraz fazla rüyaya takılı kalmışsınız hayırlısı bakalımBiz anlaştık göbek adını ben koyacağım daha çok yeni hamileyken cinsiyeti bile bilmiyorken rüyamda gördüm ama kimliğe yazdırmayacağım kimse bilmeyecek, eşimde kimlikteki adını koyacak.
Tabi canım hepimiz şuan doğum pozisyonundayizevet bu arada ben perinatolojide olduğum için 2 haftada bir ultrasona giriyorum, 20. haftadan beri çocuk baş aşağı duruyor ve hiçbir doktor bu konuda iyi veya kötü bir şey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?