Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Evet maalesef! Ve artık sabırsızlandığım ve yorulduğum için “aa daha çok varmış” cümlesini duymak istemiyorum.. zor olmamalı ya “yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin” demek. Yoksa ben de biliyorum iki ay olduğunu ama şu cümle bile beni motive ediyor

Kurutmaya atmadım atma dedi annem şimdilik kurutmalığa astım. Ama illaki kurutma makinesine de atacağım mümkün değil asmakla uğraşamam

Kızlar bende dün acile gittim bebek 2gündür çok az hareket ediyor diye internette 2 saatte 10 hareket diyolar hiç etmiyor dedim o yanlış 24 saatte 10 hareket istiyoruz dedi doktor. Ve 29+2 de baş gelişti dün 30+3 tüm makat geliş dedi çocuk dönmüş tekrar baş geliş olur mu ki

hareketlerini hiç saymadım ama ben harekeliysem bebek hareket etmiyor. onu farkettim
oturursam ancak öyle
pozisyonu içinde bence erken daha. şuan küçük oldukları için hemen dönüyorlar. büyüdükçe yerleşecekler

hareket nasıl sayılır peki? her yerde sayın diyor ama ben nasıl sayılır çözemedim

kızlar ben bundan aldım. yine indirime girmiş
bakmak isterseniz. kumaşı çok güzel. bedenleri biraz rahat yalnız haberiniz olsun. ben hem L bedenini aldım hem M
birini şimdi giyicem , diğerini hastane çantasına koyucam

emzirme sütyeni hangi markadan aldınız kızlar? ya bir de lohusa gecelikleri neden hep beyaz sonuçta kanlı bir süreç olacak hastane için ben anlamadım valla

yaa kuzusss benimki de yapıyo bir şeyler tam çözemiyorum hahshash bazen bedenim sarsılıyo geçen eşim kucağımda yatarken kafasına tekme yedi
oh iyi yapmış neler çekiyoruz anlamıyorlar
maşallah bazen benimde karnım sarsılıyor dışarıdan belli oluyor
video açınca duruyor nasıl anlıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…