hahaha evet ya videoda duruyolaroh iyi yapmışneler çekiyoruz anlamıyorlar
maşallah bazen benimde karnım sarsılıyor dışarıdan belli oluyor
video açınca duruyor nasıl anlıyorsa
emzirme sütyeni hangi markadan aldınız kızlar? ya bir de lohusa gecelikleri neden hep beyaz sonuçta kanlı bir süreç olacak hastane için ben anlamadım valla
Ya bende hepsini atacağım onun için çamaşır filesi almam lazım hem çamaşır makinesinde hem de kurutmada kaybolmasın şu minik kıyafetleriKurutmaya atmadım atma dedi annem şimdilik kurutmalığa astım. Ama illaki kurutma makinesine de atacağım mümkün değil asmakla uğraşamam
Sadece benim oğlum böyle yapıyor sanıyordumoh iyi yapmışneler çekiyoruz anlamıyorlar
maşallah bazen benimde karnım sarsılıyor dışarıdan belli oluyor
video açınca duruyor nasıl anlıyorsa
ben pentiden aldım çok rahat keşke daha önce alsaydım, kenarları düğmeli olup açılanlardan değil ama şu an göğüslerim devasa oldukları için çok rahat ettimemzirme sütyeni hangi markadan aldınız kızlar? ya bir de lohusa gecelikleri neden hep beyaz sonuçta kanlı bir süreç olacak hastane için ben anlamadım valla
Evet internette 2 saatte 10 hareket diye okudum hepKızlar bende dün acile gittim bebek 2gündür çok az hareket ediyor diye internette 2 saatte 10 hareket diyolar hiç etmiyor dedim o yanlış 24 saatte 10 hareket istiyoruz dedi doktor. Ve 29+2 de baş gelişti dün 30+3 tüm makat geliş dedi çocuk dönmüş tekrar baş geliş olur mu ki
Ben bundan aldım siyah renkemzirme sütyeni hangi markadan aldınız kızlar? ya bir de lohusa gecelikleri neden hep beyaz sonuçta kanlı bir süreç olacak hastane için ben anlamadım valla
Nabzın 129 mu çıktıKızlar bu gün sağlık ocağından çağırdılar izlem vardı, sabah tansiyon 97/67 çıktı nabzım 129 çıktı, şimdi de çarpıntım var normal mi?
Şimdi internetten baktım normalmişNabzın 129 mu çıktı
yürüyerek gittiysen, heyecanlandıysan, sıcaksa ne bileyim , kilo da aldık tabi. bunlar nabzı arttırıyor
tansiyon 9-5 mı yani , oda düşük geldi bana. ama tansiyon böyle düşükken nabız yüksek olur mu bilemedim
ondandır o zaman. bende sadece böyle şeyler etkiliyor diye biliyorumŞimdi internetten baktım normalmişarabayla gittim ama sıra falan bekledim ya belki ondandır, sağlık ocağı bir yıldır yanmış hala yapılmadı konteynırın önünde sıra bekliyoruz ekran olsaydı hamileler öncelikli diye hemen geçerdim de oda yok, birde kan vereceğim diye aç gittim ondan olabilir belki
Canim panik oluncak bisi yok 3 hamileligimde de 9-6 seyrediyor benimde yüksek olmadığı sürece hiçbir sknti olmaz kalp içinde sonuçta sadece kendimiz için değil bebek için de kanı fazla pompaladigimiz için kalp daha çok çalışıyor bebek herseyi kan dolasimimizla sagliyorKızlar bu gün sağlık ocağından çağırdılar izlem vardı, sabah tansiyon 97/67 çıktı nabzım 129 çıktı, şimdi de çarpıntım var normal mi?
ondandır o zaman. bende sadece böyle şeyler etkiliyor diye biliyorum
Nefesimde daralıyor ya bazen o daha çok yoruyor neyse az kaldı atlatacağız Allah'ın izniyleCanim panik oluncak bisi yok 3 hamileligimde de 9-6 seyrediyor benimde yüksek olmadığı sürece hiçbir sknti olmaz kalp içinde sonuçta sadece kendimiz için değil bebek için de kanı fazla pompaladigimiz için kalp daha çok çalışıyor bebek herseyi kan dolasimimizla sagliyor
hadi ya , artık zorlaştı. bende gece bi uyandım 2 buçuk 3 e kadar dolandım. midem kazındı 2 lokma ekmek yedim yattımKaç gündürde hep ağrı kesici içiyorum geceleri yoksa yatamıyorum
Uykular zaten haram ikide bir tuvalet ihtiyacı çok fenahadi ya , artık zorlaştı. bende gece bi uyandım 2 buçuk 3 e kadar dolandım. midem kazındı 2 lokma ekmek yedim yattım
zor uyuyorum , uykular haram oldu modundayım
Çok erkenmis umarım iyilerdir@FigenGngr 29+4 @yusra26 27 haftalıkmış
İnşallah benimde öyle olur canımCanım ben ilk hamileliğimde iki hafta geriden geliyor demişlerdi doğuma yakın zamanda. Zaten 2300 doğdu ama çok sağlıklı şu an 10 yaşında
İkidir korkutuyor beni canimben de bugün perinatolojideydim, 30+0'dayım. bebeğin kilosu 1370 gram çıktı. doktor her şey yolunda, bebek birazcık minyon ama sen de minyonsun gelişimi normal dedi. senin doktor biraz korkutmuş olabilir mi?
Bende anlamadım canım ikidir aynı şeyi söylüyor bacak boyları kısa iki hafta geriden geliyor dediBence kilosu 30 haftada gayet iyi aramızda 100 Gr fark var 29 haftada 1400 benimki minyon bebek ola bilir neden bu kadar korkutmuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?