Haklısın canım teşekkür ederim@Mevsimm34peritonolojide bu kadar net bir bilgiye sahip olamıyorlar ki sadece bir tahmin hatta bir sıkıntı yok derkende emin değiller bu yüzden kafaya takma. olacak neyse iyi yada kötü şu saatten önüne geçebilecek yapabileceğin bişi yok çevremizde bu tarz şeyleri çok duyduk ve yanılgıdan ibaret olduğunu gördük canını sıkma kuzum iyi düşün iyi olsun.
Bende anlamadım canim emin ol çok şey söyledi bana bunlar aklımda tutabildiklerimevet bu arada ben perinatolojide olduğum için 2 haftada bir ultrasona giriyorum, 20. haftadan beri çocuk baş aşağı duruyor ve hiçbir doktor bu konuda iyi veya kötü bir şey demedi
Canım benim ki hep yüksek çıkıyor ama genelde tansiyonum iyi çıkıyor benim ki hep 120,140,145,160 çıkıyorKızlar bu gün sağlık ocağından çağırdılar izlem vardı, sabah tansiyon 97/67 çıktı nabzım 129 çıktı, şimdi de çarpıntım var normal mi?
Herhalde kalp bebeğe kan yetiştirmeye çalışıyor o yüzden böyle oluyor demek kiCanım benim ki hep yüksek çıkıyor ama genelde tansiyonum iyi çıkıyor benim ki hep 120,140,145,160 çıkıyor
Canım benim ki hep yüksek çıkıyor ama genelde tansiyonum iyi çıkıyor benim ki hep 120,140,145,160 çıkıyor
Demir ilacı kullanıyo musunuz kızlar bence çok yüksek bu nabız değerleriHerhalde kalp bebeğe kan yetiştirmeye çalışıyor o yüzden böyle oluyor demek ki
Kullanıyorum canım günde iki kereDemir ilacı kullanıyo musunuz kızlar bence çok yüksek bu nabız değerleri
Evet kullanıyorumDemir ilacı kullanıyo musunuz kızlar bence çok yüksek bu nabız değerleri
Acaba başka bir doktora görünsen ama sonuçta sonlara geldik ve bence gerçekten abartıyor doktorunBende anlamadım canım ikidir aynı şeyi söylüyor bacak boyları kısa iki hafta geriden geliyor dedi
Emzik için bir şey söyleyemem bende vermedim ama biberon diğilde hastanede süt olmayınca şırınga öneriyor ebelerkızlar bugün gebe okuluna gittim. ebe biberon ve emziğin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söyledi, hastanede odada görünce kızıyorlarmış kaldırın bunu diye. bu kadar karşı olduklarını bilmiyorum, daha erken ama size bu konularda ebe/doktorlar bir şey dedi mi?
emzik dişlerin hizasini bozuyor biberona gelince benim tecrübem biberon alan çocuk anneyi emmiyor emse bile zamanla emmz oluyor oğlum beni emmeyi altı aylikken bırakmıştıkızlar bugün gebe okuluna gittim. ebe biberon ve emziğin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söyledi, hastanede odada görünce kızıyorlarmış kaldırın bunu diye. bu kadar karşı olduklarını bilmiyorum, daha erken ama size bu konularda ebe/doktorlar bir şey dedi mi?
En iyisini yapmışsınKızlar gerçekten liste yapıp almak en mantıklısı yaa bu sefer ikna ettim korse bile aldim kendime aman onu unuturum smdi diye alt acma örtüsünü unutmuşum artik onu sipariş vermeden bi ara çaktırmadan alicam adam dedi zaten bi bitmedi diye ama ondan başka yok artık cok sukur adam o kadar sinir oldu ki bez ve ıslak mendili bile aldirttikusura bakmasın ama kendi kaşındı herseyi bi anda alınca tabi ağır geldi
En iyisini yapmışsınkorseyi hangisinden aldın ben de almak istiyorum ilk doğumdan sonra kullanmadım şimdi istiyorum
Benim de inceleyip almam gerekiyor ilki haziranda izmirde doğdu aşırı sıcaktan takamadım. Bunda hava daha iyi olur takcam fayda eder inşallahEki Görüntüle 3618709 bunu aldim canim inşallah memnun kalırım 2 hamileligimde kullanmadım keske ilkinde alsaydım hadi ilkte almadım 2. Neden almadım gercekten kendime kızıyorum3.hamileligime nasip oldu gec oldu ama sırf kullanmak için 3. Yaptim diyormuşum
İnşallah icin canim benimkilerde izmirde dogdu bu da öyle olacak evden çıkmaz oldum sıcaktan buralar yanıyor çamaşır asıyorum ama hep geceye getiriyorum o dereceBenim de inceleyip almam gerekiyor ilki haziranda izmirde doğdu aşırı sıcaktan takamadım. Bunda hava daha iyi olur takcam fayda eder inşallaholsun ya geç olsun güç olmasın
Ben korse ikinci hamileliğimde aldım ama kullanmadım kafam çok karıştı .. bazı doktorlar faydasız diyor anlamadım neyin doğru olduğunu. Doğumdan hemen sonra mı 40 gün sonra mı takılmalı onu da anlamadım sen biliyor musun nasıl yapacaksınİnşallah icin canim benimkilerde izmirde dogdu bu da öyle olacak evden çıkmaz oldum sıcaktan buralar yanıyor çamaşır asıyorum ama hep geceye getiriyorum o derece
ANnemlerin yanına geldik biz de buraya aşırı sıcak uyku sorunum yoktu ama bu sıcakta o da başladı uyuyamıyorum gece geç saatlere kadarİnşallah icin canim benimkilerde izmirde dogdu bu da öyle olacak evden çıkmaz oldum sıcaktan buralar yanıyor çamaşır asıyorum ama hep geceye getiriyorum o derece
Benim bebeğim hiçbirini istemedi iyi olmuş demekkikızlar bugün gebe okuluna gittim. ebe biberon ve emziğin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söyledi, hastanede odada görünce kızıyorlarmış kaldırın bunu diye. bu kadar karşı olduklarını bilmiyorum, daha erken ama size bu konularda ebe/doktorlar bir şey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?