Bende hepsimi sebamed aldım inş iyi çıkar benden başka alan yok sanıyordumBen Sebamed aldım canım onada bir bak derim
Mustela ve sebamedin aldım inşallah iyidirKızlar pişik kremi ne aldınız
Bana da gebe okulunda öyle söylediler şırınga ya da kaşık ile verebilirsiniz dedilerkızlar bugün gebe okuluna gittim. ebe biberon ve emziğin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söyledi, hastanede odada görünce kızıyorlarmış kaldırın bunu diye. bu kadar karşı olduklarını bilmiyorum, daha erken ama size bu konularda ebe/doktorlar bir şey dedi mi?
İlk çocuğumda kullandım konak olmadı hiç içeriği de temiz gayet memnun kalmıştım ben gene Sebamed aldımBende hepsimi sebamed aldım inş iyi çıkar benden başka alan yok sanıyordum
Mustela ve sebamedin aldım inşallah iyidir
Birebir kullanan bulmam çok iyi olduniçim rahatladı bugün geri gittim ebebege değilsem diye düşünüyordum losyon yağ pişik kremi ne aldınİlk çocuğumda kullandım konak olmadı hiç içeriği de temiz gayet memnun kalmıştım ben gene Sebamed aldım
Pişik kremi sudocrem aldım çok başarılı ve pişik konusunda da yeni anne olacaklara tavsiyem bebeğin poposunu temizledikten sonra kesinlikle kurulanmasi. Oğlumda pamuk ve su ile temizliyordum tecrübem olmadığı için kurulamıyordum ne kadar sık degistirsemde pişik olmustu ve geçmiyordu doktor çok iyi kurulamami ve ince tabaka halinde sudocrem sürmemi söylemişti dediği gibi yaptım hemen geçmişti bir daha da nemli bile bırakmadım peçete ile kupkuru yaptım poposunu pişik olmaması için özellikle kuru olmasına dikkat edin kızlar.Birebir kullanan bulmam çok iyi olduniçim rahatladı bugün geri gittim ebebege değilsem diye düşünüyordum losyon yağ pişik kremi ne aldın
Canım artık Perinatolojiye gitmicem normal gebe kontrollerimi yaptırırım yeter moral bozmadan gebelik sürecimi geçireyimAcaba başka bir doktora görünsen ama sonuçta sonlara geldik ve bence gerçekten abartıyor doktorun
Sebamed ben de kullanıyorum çocuklara içeriği temiz diye duymuştum yanlışsa bırakırım birisi buraya içeriği iyi değil yazmıştı sanki emin olamadım kafam karıştıBende hepsimi sebamed aldım inş iyi çıkar benden başka alan yok sanıyordum
Mustela ve sebamedin aldım inşallah iyidir
Valla kuzu doktora sorcam ne zmn diye ama kullancam kesinlikle zayiflasam da alt gobusum baya vardi gitmediBen korse ikinci hamileliğimde aldım ama kullanmadım kafam çok karıştı .. bazı doktorlar faydasız diyor anlamadım neyin doğru olduğunu. Doğumdan hemen sonra mı 40 gün sonra mı takılmalı onu da anlamadım sen biliyor musun nasıl yapacaksın
Sagol canim cok zorANnemlerin yanına geldik biz de buraya aşırı sıcak uyku sorunum yoktu ama bu sıcakta o da başladı uyuyamıyorum gece geç saatlere kadarilkinden sonra akıllandım İzmir sıcağından ikinciyi kendi evimde doğum yapacağım inşallah Allah kolaylık versin vallahi
Sudocrem aldım bnde küçük olanından büyükleri aşırı geldi. Hemen biter gibi durmuyor en azından ziyan olmaz diye düşündümPişik kremi sudocrem aldım çok başarılı ve pişik konusunda da yeni anne olacaklara tavsiyem bebeğin poposunu temizledikten sonra kesinlikle kurulanmasi. Oğlumda pamuk ve su ile temizliyordum tecrübem olmadığı için kurulamıyordum ne kadar sık degistirsemde pişik olmustu ve geçmiyordu doktor çok iyi kurulamami ve ince tabaka halinde sudocrem sürmemi söylemişti dediği gibi yaptım hemen geçmişti bir daha da nemli bile bırakmadım peçete ile kupkuru yaptım poposunu pişik olmaması için özellikle kuru olmasına dikkat edin kızlar.
Aynen öyle hiç gerek yok gitmeye normal kontröllerine git gebeliğini zehir etmesinlerCanım artık Perinatolojiye gitmicem normal gebe kontrollerimi yaptırırım yeter moral bozmadan gebelik sürecimi geçireyim
Sudocrem cok bereketli oluyor gerçekten bende onu kullaniyorum ama bi de siveno aldim ilk onu kullanırım diyorum sonra sudocrem kullanmaya devamSudocrem aldım bnde küçük olanından büyükleri aşırı geldi. Hemen biter gibi durmuyor en azından ziyan olmaz diye düşündüm
İhtiyaç halinde olmadı bende bir tane siveno alayımSudocrem cok bereketli oluyor gerçekten bende onu kullaniyorum ama bi de siveno aldim ilk onu kullanırım diyorum sonra sudocrem kullanmaya devam
Çok hareketliysemde benim canavar ediyor ya 2 gün üst üste hareketleri azalınca korkuttu nts ye bağladılar ordaki nts uzmanı sen hareketsiz diye geldin içerde taklalar atıyor dedi utandım gittiğime vallahareketlerini hiç saymadım ama ben harekeliysem bebek hareket etmiyor. onu farkettim
oturursam ancak öyle
pozisyonu içinde bence erken daha. şuan küçük oldukları için hemen dönüyorlar. büyüdükçe yerleşecekler
Aynen bende şaşırdım 2 saatte 10 hareket imkansız çocuğun uyumaması lazım o zaman dedi 2 doktorda içimi rahatlattılarEvet internette 2 saatte 10 hareket diye okudum hepboşuna korkutuyorlar bizi 24 saatte 10 hareketse bu kadar korkuya gerek yokmuş
Sıcaklarda etkili olabilir bende bı uyaniyorum ama geri yatmaya calisiyorum uyku düzeni haliyle değiştiGunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorumzaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi
evet bende korse konusunda kararsızım. ilkinde sıkılaştırıcı tayt giymiştim sadeceBen korse ikinci hamileliğimde aldım ama kullanmadım kafam çok karıştı .. bazı doktorlar faydasız diyor anlamadım neyin doğru olduğunu. Doğumdan hemen sonra mı 40 gün sonra mı takılmalı onu da anlamadım sen biliyor musun nasıl yapacaksın
ağırlıktan canım. pilates hocamızda söylüyor. artık ağırlıklarımız artıyor, bileklerde , Diz kapaklarında ağrı olması normal. hareket ettirmek lazım. benimde akşam bacaklarım çok şişiyorKızlar benim diz kapağım iki gündür ağrıyor araştırdım gebelikte ağırlıktan dolayı oluyormuş ama çok ağrıyor ya
sorma sorma. soba borusu gibi oldular. Artık doğumdan sonra yürücez bol bolKızlar bacaklarından kilo alan var mi hamileliğinde alt bacaklarıma varana kadar kalınlaştı resmen bacaklarım doğumdan sonra incelir mi tekrar ya
Günaydınnn sıcaklardan klima bile etkisiz kalıyor. gece 1 kere mutlaka kalkıyorum zaten. tekrar uyursam şükrediyorumGunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorumzaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?