Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bana da gebe okulunda öyle söylediler şırınga ya da kaşık ile verebilirsiniz dediler

İlk çocuğumda kullandım konak olmadı hiç içeriği de temiz gayet memnun kalmıştım ben gene Sebamed aldım
Birebir kullanan bulmam çok iyi olduniçim rahatladı bugün geri gittim ebebege değilsem diye düşünüyordum losyon yağ pişik kremi ne aldın

Birebir kullanan bulmam çok iyi olduniçim rahatladı bugün geri gittim ebebege değilsem diye düşünüyordum losyon yağ pişik kremi ne aldın
Pişik kremi sudocrem aldım çok başarılı ve pişik konusunda da yeni anne olacaklara tavsiyem bebeğin poposunu temizledikten sonra kesinlikle kurulanmasi. Oğlumda pamuk ve su ile temizliyordum tecrübem olmadığı için kurulamıyordum ne kadar sık degistirsemde pişik olmustu ve geçmiyordu doktor çok iyi kurulamami ve ince tabaka halinde sudocrem sürmemi söylemişti dediği gibi yaptım hemen geçmişti bir daha da nemli bile bırakmadım peçete ile kupkuru yaptım poposunu pişik olmaması için özellikle kuru olmasına dikkat edin kızlar.

Bende hepsimi sebamed aldım inş iyi çıkar benden başka alan yok sanıyordum

Mustela ve sebamedin aldım inşallah iyidir
Sebamed ben de kullanıyorum çocuklara içeriği temiz diye duymuştum yanlışsa bırakırım birisi buraya içeriği iyi değil yazmıştı sanki emin olamadım kafam karıştı

Valla kuzu doktora sorcam ne zmn diye ama kullancam kesinlikle zayiflasam da alt gobusum baya vardi gitmedi

Sagol canim cok zor

Sudocrem aldım bnde küçük olanından büyükleri aşırı geldi. Hemen biter gibi durmuyor en azından ziyan olmaz diye düşündüm

Kızlar bacaklarından kilo alan var mi hamileliğinde alt bacaklarıma varana kadar kalınlaştı resmen bacaklarım doğumdan sonra incelir mi tekrar ya

Çok hareketliysemde benim canavar ediyor ya 2 gün üst üste hareketleri azalınca korkuttu nts ye bağladılar ordaki nts uzmanı sen hareketsiz diye geldin içerde taklalar atıyor dedi utandım gittiğime valla

Gunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorumzaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi

Gunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorumzaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi
Sıcaklarda etkili olabilir bende bı uyaniyorum ama geri yatmaya calisiyorum uyku düzeni haliyle değişti

evet bende korse konusunda kararsızım. ilkinde sıkılaştırıcı tayt giymiştim sadece

Kızlar benim diz kapağım iki gündür ağrıyor araştırdım gebelikte ağırlıktan dolayı oluyormuş ama çok ağrıyor ya
ağırlıktan canım. pilates hocamızda söylüyor. artık ağırlıklarımız artıyor, bileklerde , Diz kapaklarında ağrı olması normal. hareket ettirmek lazım. benimde akşam bacaklarım çok şişiyor
Kızlar bacaklarından kilo alan var mi hamileliğinde alt bacaklarıma varana kadar kalınlaştı resmen bacaklarım doğumdan sonra incelir mi tekrar ya
sorma sorma. soba borusu gibi oldular. Artık doğumdan sonra yürücez bol bol

Günaydınnn sıcaklardan klima bile etkisiz kalıyor. gece 1 kere mutlaka kalkıyorum zaten. tekrar uyursam şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…