Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ayaklarını yüksekte tut bebeğin uyuyunca o şekilde uzanıp dinlen bu aralar artık şişmeler olacak bende de var :/
Ben hastane çantası hazırlamayacağım kullandırmıyorlar sadece doğum sonrası duştan sonra giyeceğim geceliği alırım yanıma gerisi odada oluyor o konuda kafam çok rahat

Bebeğin sağlığı iyiyse kilo almaman çok güzel benim vücudum çok yemesem de alıyor maalesef yapacak bir şeyim yok
Aynn canim takmiyorum kg sunu saglikli olsunda doguncada alir..normalde bende kg alirdimda sekerden dolayi pek yiyemiyorum

Ne kadarki yaşı?yani ben okuyunca bunaldım seni düşünemiyorum bile getir götür dinle onu Allah sabır versin sana.
Çatlak bendede var

Şimdi uyudu uzattım ama görülücek işim var onuda yapayım yarın birde nigah var kuaföre gitmek istiyordum ama gidemem kaşlarım için kendim alırım doğuma yakın giderim artık.
Çanta konusunda evet rahatsın ama bebeğe hiçbir şey almıcakmısın?

Kaşlarını evde fazlalıkları al sadece yorma kendini doğuma yakın rahatsız hissedersen gidersin işler bitmez boşver uzan zamanımız da var… gün içinde yaparsın saatte erken..
Bebeğe almayacağım odada kıyafet bez krem ıslak mendil ne lazımsa oluyor. Ben önceki doğumda götürdüm çantamı açtırmadı hemşire burda var onları evde kullan dedi. Çıkarken giydirdiği kıyafetleri kontrole gelince geri verdim tekrar kullanıyorlar dezenfekte edip. Yani onlar her şeyi yaparken onun giydirdiği kıyafeti çıkarıp kendi getirdiğimi giydirmek yaptığı işe saygısızlık gibi olur diye hissettim. Zaten doğum yapınca akşamına ya da sabahına eve giderim kalmam orda diğer çocuklar var aklım kalır

İşler gerçekten asla bitmiyor var ya.
Ay ben böyle yapamam ya onlar sadece 1 kıyafet veriyor kirli olunca yenisini veriyormu?belkide ben alışmadım ya eşim diyor sen sanki taşınıyorsunben normalde bir yere giderken de çok fazla yedek götürüyorum benim en büyük sorunum bu yemek yapsamda fazla yapıyorum yetmez diye eşya götürüncede fazla koyuyorum ondan bebek çantam kocaman

Bir tane değil kız bebek dolanı var kirlendikçe istediğini değiştir giydir çok temiz her yer pırıl pırıl parlıyor Türkiyedeki hastaneler gibi değil

Iki hamilelik geçirdim böyle bisi yaşamadım is yapamaz oldum sürekli uyuyasım var ağrılarım var ve daha 31 haftanın içindeyim bebegin alisverisini yaptm ama yıkanmadi bile annem ben halledeceğim dedi bakalım daha erken diyor dun esim yardım ettim baya soklara girdim hem kapi siliyor hemde sadece supurge tutacaktim ben ne ara bu duruma geldim diye kendini sorguladi

Bir tane değil kız bebek dolanı var kirlendikçe istediğini değiştir giydir çok temiz her yer pırıl pırıl parlıyor Türkiyedeki hastaneler gibi değil
Ay iyiymiş o zaman biz çantamızı hazır edek bizde öyle şartlar yok

Ne kadarki yaşı?yani ben okuyunca bunaldım seni düşünemiyorum bile getir götür dinle onu Allah sabır versin sana.
Çatlak bendede var
Ben abartiyorum canım aman şöyle aman böyle belimde platin var diyip duruyor kadının yaşı 55 bile değil dün baktım evini sadece bir öğle arasında tertemiz etmis gece ikilere kadar kızının lokantasina sarmalar dolmalar sarmış düşün paketlemis yerinden kalkdiramadi durağa kadar yardim ettim ama mesafe koyacam benim canım burnumda normal zamanda da çok yardımına koştum ama inan bunaldım artık ne istek bitiyor nede memnun oluyor
Hastane çantasına gelince eski tülbentlere benzer bir kumaş var onu da kesip bırakacam Bebek ilk çıktığında peçete sert olabilir onla silsinler diye aklında bulunsun

Aman yapsınlar kız boşver benimkide gelecek yapacak elleme sen evi dedi bana duramadim ortalığı topluyorum

Burası hangi ülke ya ben çantanın başına geçtim toparlyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…