Ayaklarını yüksekte tut bebeğin uyuyunca o şekilde uzanıp dinlen bu aralar artık şişmeler olacak bende de var :/Günaydın kızlar.Sabah kalktım bir bakıyorum sol ayağımı yere koyunca sanki parmaklarımın arasında bir şey var bir baktım parmaklar şişmiş uyuşmuş birde bu gün artık çantamı hazır edicem
Aynn canim takmiyorum kg sunu saglikli olsunda doguncada alir..normalde bende kg alirdimda sekerden dolayi pek yiyemiyorumBebeğin sağlığı iyiyse kilo almaman çok güzel benim vücudum çok yemesem de alıyor maalesef yapacak bir şeyim yok
Ne kadarki yaşı?yani ben okuyunca bunaldım seni düşünemiyorum bile getir götür dinle onu Allah sabır versin sana.Zorsuyorum işe gitmeyi biraz uzaktı yetkili amirim evin yakinindaki birime verdi ev yakın diye sevinirken bir tane de iş arkadasim abla var yaşı epey büyük sıcakta yurumesin diye de yardımcı oluyorum getirip götüruyorum sabah öğlen akşam ancak arabayı park ederken karışıyor kendine yakın yere park etmemi istiyor sürekli kendi birimine çağırıyor sürekli negatif geçmişten bahsediyor öğlen eve getirip bisiler hazirliyorum bazen de evinde yiyor yolumun üstü almaya gidiyorum eviden geç çıkıyor arabanın içi yanıyor sıcakta bekletiyor bazen sıcakta iş çıkışı illa kahve içelim diye tuttuyor evinde klima açmıyor bazen beni durağa kadar bıraksan diye başıma başka is cikariyor çok yoruldum bunaldım resmeneşim bu kadar yormuyor beni ekstradan eşime de gelirken ekmek alsın karpuz alsın diye iki güne bir isteğe başladı
İyi hatırlattın ütüleyecek benim lohusa takimlari yinede biraz ara ara uzanmaya bak bitmez bu telaş İnan hayatımda ilk defa topuğum çatladı hemde görünmüyor içten dinlenmemiz lazım
O nasıl bir şey oluyor merak ettim yiyince rahatsız mı oluyorsun yoksa kusuyor musun şeker olması nasıl bir şey :/Aynn canim takmiyorum kg sunu saglikli olsunda doguncada alir..normalde bende kg alirdimda sekerden dolayi pek yiyemiyorum
Evet hergun yapiyorum olcum 17 ci haftadan beri yapiyorumCanim gebelik şekeri bendede var hergun ölçüm yapiyormusun sende evde ?
O nasıl bir şey oluyor merak ettim yiyince rahatsız mı oluyorsun yoksa kusuyor musun şeker olması nasıl bir şey :/Aynn canim takmiyorum kg sunu saglikli olsunda doguncada alir..normalde bende kg alirdimda sekerden dolayi pek yiyemiyorum
Şimdi uyudu uzattım ama görülücek işim var onuda yapayım yarın birde nigah var kuaföre gitmek istiyordum ama gidemem kaşlarım için kendim alırım doğuma yakın giderim artık.Ayaklarını yüksekte tut bebeğin uyuyunca o şekilde uzanıp dinlen bu aralar artık şişmeler olacak bende de var :/
Ben hastane çantası hazırlamayacağım kullandırmıyorlar sadece doğum sonrası duştan sonra giyeceğim geceliği alırım yanıma gerisi odada oluyor o konuda kafam çok rahat
Bana etkisi yok sadece cok susuyorum ama bebege geciyor cok kg aldiriyor yada aldirmiyorO nasıl bir şey oluyor merak ettim yiyince rahatsız mı oluyorsun yoksa kusuyor musun şeker olması nasıl bir şey :/
Kaşlarını evde fazlalıkları al sadece yorma kendini doğuma yakın rahatsız hissedersen gidersin işler bitmez boşver uzan zamanımız da var… gün içinde yaparsın saatte erken..Şimdi uyudu uzattım ama görülücek işim var onuda yapayım yarın birde nigah var kuaföre gitmek istiyordum ama gidemem kaşlarım için kendim alırım doğuma yakın giderim artık.
Çanta konusunda evet rahatsın ama bebeğe hiçbir şey almıcakmısın?
Ben farklı düşünmüştüm çok geçmiş olsun sabır diliyorum canın isteyip yiyemiyorsan çok zor :/Bana etkisi yok sadece cok susuyorum ama bebege geciyor cok kg aldiriyor yada aldirmiyor
İşler gerçekten asla bitmiyor var ya.Kaşlarını evde fazlalıkları al sadece yorma kendini doğuma yakın rahatsız hissedersen gidersin işler bitmez boşver uzan zamanımız da var… gün içinde yaparsın saatte erken..
Bebeğe almayacağım odada kıyafet bez krem ıslak mendil ne lazımsa oluyor. Ben önceki doğumda götürdüm çantamı açtırmadı hemşire burda var onları evde kullan dedi. Çıkarken giydirdiği kıyafetleri kontrole gelince geri verdim tekrar kullanıyorlar dezenfekte edip. Yani onlar her şeyi yaparken onun giydirdiği kıyafeti çıkarıp kendi getirdiğimi giydirmek yaptığı işe saygısızlık gibi olur diye hissettim. Zaten doğum yapınca akşamına ya da sabahına eve giderim kalmam orda diğer çocuklar var aklım kalır
Bir tane değil kız bebek dolanı var kirlendikçe istediğini değiştir giydirİşler gerçekten asla bitmiyor var ya.
Ay ben böyle yapamam ya onlar sadece 1 kıyafet veriyor kirli olunca yenisini veriyormu?belkide ben alışmadım ya eşim diyor sen sanki taşınıyorsunben normalde bir yere giderken de çok fazla yedek götürüyorum benim en büyük sorunum bu yemek yapsamda fazla yapıyorum yetmez diye eşya götürüncede fazla koyuyorum ondan bebek çantam kocaman
Ay iyiymiş o zaman biz çantamızı hazır edek bizde öyle şartlar yokBir tane değil kız bebek dolanı var kirlendikçe istediğini değiştir giydirçok temiz her yer pırıl pırıl parlıyor Türkiyedeki hastaneler gibi değil
Ben abartiyorum canım aman şöyle aman böyle belimde platin var diyip duruyor kadının yaşı 55 bile değil dün baktım evini sadece bir öğle arasında tertemiz etmis gece ikilere kadar kızının lokantasina sarmalar dolmalar sarmış düşün paketlemis yerinden kalkdiramadi durağa kadar yardim ettim ama mesafe koyacam benim canım burnumda normal zamanda da çok yardımına koştum ama inan bunaldım artık ne istek bitiyor nede memnun oluyorNe kadarki yaşı?yani ben okuyunca bunaldım seni düşünemiyorum bile getir götür dinle onu Allah sabır versin sana.
Çatlak bendede var
Aman yapsınlar kız boşverIki hamilelik geçirdim böyle bisi yaşamadım is yapamaz oldum sürekli uyuyasım var ağrılarım var ve daha 31 haftanın içindeyim bebegin alisverisini yaptm ama yıkanmadi bile annem ben halledeceğim dedi bakalım daha erken diyor dun esim yardım ettim baya soklara girdim hem kapi siliyor hemde sadece supurge tutacaktim ben ne ara bu duruma geldim diye kendini sorguladi
Ay harikalar bende gizli yaptıracam çikolata bizimki tatlı diye tutturdu o alsın tatlısınıÇıkolatamız geldi
Burası hangi ülkeKaşlarını evde fazlalıkları al sadece yorma kendini doğuma yakın rahatsız hissedersen gidersin işler bitmez boşver uzan zamanımız da var… gün içinde yaparsın saatte erken..
Bebeğe almayacağım odada kıyafet bez krem ıslak mendil ne lazımsa oluyor. Ben önceki doğumda götürdüm çantamı açtırmadı hemşire burda var onları evde kullan dedi. Çıkarken giydirdiği kıyafetleri kontrole gelince geri verdim tekrar kullanıyorlar dezenfekte edip. Yani onlar her şeyi yaparken onun giydirdiği kıyafeti çıkarıp kendi getirdiğimi giydirmek yaptığı işe saygısızlık gibi olur diye hissettim. Zaten doğum yapınca akşamına ya da sabahına eve giderim kalmam orda diğer çocuklar var aklım
Ben İsviçredeyim kolay gelsin umarım ilerde bizim hastanelerde böyle temiz olur ya insanlar rahat ederBurası hangi ülkeya ben çantanın başına geçtim toparlyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?