Ben emzirme sütyeni koydum. Normal 1 tane atlet koydum. Üşürsem diye. Emzirme atletini kasım aralık gibi hava soğuyunca evde giyiyorumKızlar doğum çantasına emzirme atleti mi yoksa emzirme sütyeni mi koyacaksınız? Bir de kaplı kapsız mevzusu varNeyden kaç tane almak lazım? Doğum çantasına ne koymak lazım? Kafamda deli sorular
Günaydın benim ilk hamileliğimde suyum gelince nst ye sokmuşlardı. Çatı muayenesine de hiç yapmadılar. Doktorum hep sezeryan olacak diyordu ondan mı bilmiyorumKızlar günaydın benim bu hafta kontrolüm var 32.hafta bitiyor nst mi yapar açıklığa da bakıyor mu doktor
Kesinlikle mesafe koy bencede annemden genç kızıda var kimsesiz diğilki öyle olsa tamam katlanırsın.Ben abartiyorum canım aman şöyle aman böyle belimde platin var diyip duruyor kadının yaşı 55 bile değil dün baktım evini sadece bir öğle arasında tertemiz etmis gece ikilere kadar kızının lokantasina sarmalar dolmalar sarmış düşün paketlemis yerinden kalkdiramadi durağa kadar yardim ettim ama mesafe koyacam benim canım burnumda normal zamanda da çok yardımına koştum ama inan bunaldım artık ne istek bitiyor nede memnun oluyor
Hastane çantasına gelince eski tülbentlere benzer bir kumaş var onu da kesip bırakacam Bebek ilk çıktığında peçete sert olabilir onla silsinler diye aklında bulunsun
Şanslısın canım vallaha kıymetini bilBen İsviçredeyim kolay gelsin umarım ilerde bizim hastanelerde böyle temiz olur ya insanlar rahat eder
Yaptır evet en kolayı bu payla gitsinAy harikalar bende gizli yaptıracam çikolata bizimki tatlı diye tutturdu o alsın tatlısını
Kız bide geçen gün komşunun birisi göçüyor uğurlamaya beraber gittik. bir köpek var sokak köpeği bu kadının pesinde güya söyleniyor ama köpekten de vazgeçmiyor besliyor neeyse kalabaligin iyice içine girdi köpek bana yaklalsti otizmli bir kız var Gamze şunu kov dedim kızda aldi tasi köpege attı ay ben nerden bileebilirim öyle yapacağını bu kadının agzi açıldı hem kıza hem bana herkesin içinde bak dövecem sizi dedi ben şok oldum bir bozuldum nasıl hani yaşça büyük insanlarda toplanmış sora gelmiş kimse olmayınca diyorki ben kusura bakma kızın annesi var diye seeni de kattım işin içine ayyy sinirlerimi bozuyor mecburmusum gibi yeterince yıllardır katlandimKesinlikle mesafe koy bencede annemden genç kızıda var kimsesiz diğilki öyle olsa tamam katlanırsın.
Peçeteyle silmiyorlar Azerbaycan'da burda bilmiyorum gerçi bence burdada peçeteyle silinmezki
Cok tesekkur ederimBen farklı düşünmüştüm çok geçmiş olsun sabır diliyorum canın isteyip yiyemiyorsan çok zor :/
Doğumdan sonra da şekerin olacak mı dikkat etmek zorunda kalacak mısın peki? Yani normalde de şekerin mi vardıCok tesekkur ederimevt valla canim bazen cok istiyor arada kaciriyorum yukseliyor ozelliklede pasta borek canim istiyor
Ben tekim kocam bakacak 1 hafta izinde olacak doğumumdaLohusalıkta sizinle kim ilgilenecek? 2 tarafa da uzağız. 2 annenin aynı anda gelmesi mantıklı olur mu? Yoksa evde gereksiz kalabalık mı olur?
Ay okurken daraldım bu kadın sınırını iyice aşmış mesafe koy nasıl koyacaksın bilmiyorum birden düşman da edinme kendine korkarım ben böylelerinden :/Kız bide geçen gün komşunun birisi göçüyor uğurlamaya beraber gittik. bir köpek var sokak köpeği bu kadının pesinde güya söyleniyor ama köpekten de vazgeçmiyor besliyor neeyse kalabaligin iyice içine girdi köpek bana yaklalsti otizmli bir kız var Gamze şunu kov dedim kızda aldi tasi köpege attı ay ben nerden bileebilirim öyle yapacağını bu kadının agzi açıldı hem kıza hem bana herkesin içinde bak dövecem sizi dedi ben şok oldum bir bozuldum nasıl hani yaşça büyük insanlarda toplanmış sora gelmiş kimse olmayınca diyorki ben kusura bakma kızın annesi var diye seeni de kattım işin içine ayyy sinirlerimi bozuyor mecburmusum gibi yeterince yıllardır katlandim
Canım önceki gebelikler de de hep annem böyle bezler bıraktırdı haklisin belkide gazlı bezle siliyorlardir
Sen Azerbaycandamisin
Bakmadı gereksiz olur çünkü doğum zamanı açılmaya başlıyor sancıyla şimdi açılmaz ki
Ay evet canım öyle yapacam kocam diyor senin bu kadına ayrı bir zaafın var halbuki bendeki vicdan ama artık yeter yaniAy okurken daraldım bu kadın sınırını iyice aşmış mesafe koy nasıl koyacaksın bilmiyorum birden düşman da edinme kendine korkarım ben böylelerinden :/
Doğumda bebeği neyle siliyorlar ki ben havlu gibi bir şey gördüm o an ama tam dikkat etmemiştim bu sefer izleyeyim kendimde olursam
Baktirmak istemiyorum dersin herhangi bir sancı yok nasılsa bana da iki haftada bir gel dedide sıra bulamadım yakın tarihte
Dimi daha erken bi de 37de filan bakılıyomuş, doğum şeklini de henüz konuşmadık canım ama sezaryen der büyük ihtimalle bebek için en güvenli olanın o olduğunu düşünüyoBakmadı gereksiz olur çünkü doğum zamanı açılmaya başlıyor sancıyla şimdi açılmaz kiiçini ferah tut zaten sezaryen diye konuştuysan hiç bakmaz gerek yok
Aynen çok gerekli değilse bakmayın derimBaktirmak istemiyorum dersin herhangi bir sancı yok nasılsa bana da iki haftada bir gel dedide sıra bulamadım yakın tarihte
Bir de benim evliliğimin 5.yılı ve 4.gebeliğim bu bebeğim de tüp bebek araştırması yaparken mucize gibi geldiBakmadı gereksiz olur çünkü doğum zamanı açılmaya başlıyor sancıyla şimdi açılmaz kiiçini ferah tut zaten sezaryen diye konuştuysan hiç bakmaz gerek yok
Evet kesinlikle öyle yap için ne kadar rahat ederse her şey o kadar güzel geçerBir de benim evliliğimin 5.yılı ve 4.gebeliğim bu bebeğim de tüp bebek araştırması yaparken mucize gibi geldidoktor ne derse tamam dicem hiç riske atmak istemiyorum açıkçası
İnşallah canım hepimize Allah kolaylıklar versin, sağ salim kucağımıza alalımEvet kesinlikle öyle yap için ne kadar rahat ederse her şey o kadar güzel geçer
Yok gebelik sekeri var dogumdan sonra geciyor sukurDoğumdan sonra da şekerin olacak mı dikkat etmek zorunda kalacak mısın peki? Yani normalde de şekerin mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?