Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Yanılabiliyoruz demekki ama dönmemişse bile döner mutlaka daha zaman var dualarım seninle
Bebeğim 2100 gram olmuş ben de 14 kilo almışım. Az ya da çok diye yorum yapmadı kiloma iyisin dedi geçti
Cok tesekkur ederimkg su dusuk olsa zaten hemen soyluyorlar bence kg iyi guzel yani bebisininbende hic kg almadim ya ayniyim ama ben gebelik sekerinden dolayi pek yiyemiyorum

Kızlar doğum çantasına emzirme atleti mi yoksa emzirme sütyeni mi koyacaksınız? Bir de kaplı kapsız mevzusu var Neyden kaç tane almak lazım? Doğum çantasına ne koymak lazım? Kafamda deli sorular

Cok tesekkur ederimkg su dusuk olsa zaten hemen soyluyorlar bence kg iyi guzel yani bebisininbende hic kg almadim ya ayniyim ama ben gebelik sekerinden dolayi pek yiyemiyorum
Bebeğin sağlığı iyiyse kilo almaman çok güzel benim vücudum çok yemesem de alıyor maalesef yapacak bir şeyim yok

benim de göğüs altım boş göbeğim aşağıda birkaç gündür böyle önceden midem direkt şişti şimdi boş doğuma hazırlık yapıyorlar heralde

Benimde dun cok fena kramplar girdi karnıma yerde oturuyordum eşime kaldır beni çabuk nefes alamıyorum dedim ama yarım saatte düzeldi acile gitmek istemedim bu yüzden sancı mi acaba benim ki de şüphe duydum suan
Sanırım artık bebisler büyüdükçe olacak o sancı ya da kramplar
Selam.İlk gebeliğimde unuttum kaçıncı haftadaydı nst sancı çıkmıştı doktorum ciddiye almadı sonrakı kontrölde çıkmamıştı ve doğuma kadar hiç çıkmadı
İlaç verdi perşembe tekrar kontrol var bakalım o günkü nst de inşallah benim de sancı çıkmaz
Evet bana da kilo ile ilgili normal dedi zaten sen de minyonsun bebis de öyle olur takılma dedi

Selam kızlar ben 32+5te kontrole gittim ilk defa nst ye girdim sancı çıktı normal miiii? Yaşayan var mı aynı şeyi
Karnımda tuhaf kramplar oluyordu bebek sanıyordum doktor rahim o dedi. Bebis 1800gr olmus normal mi
İlk gebeliğimde bende aynıydım erken başladı o haftalar sancıyı bebek hareket ediyor kendini kasıyor sanıyordum sancı olduğunu bilmiyordum nst de anladım ama onlar alıştırma için rahmin yaptığı kasılmalar ben 39. Hafta doğum yaptım yani o şeyler yavaş yavaş devam ediyor her hangi bir tehlike arz etmiyor içiniz rahat olsun

Bebeğin başı aşağıdaydı en son. son kontrole gideceğim gün resmen döndü hissettim ayakları aşağı geldi aşırı rahatsız oldum zor hareket ettim kontrole gittim gerçekten dönmüş doktor dedi sonra yine baş aşağı geldi ben hıçkırığından anlayabiliyorum sırtı nerdeyse

Canim gebelik şekeri bendede var hergun ölçüm yapiyormusun sende evde ?

Günaydın kızlar.Sabah kalktım bir bakıyorum sol ayağımı yere koyunca sanki parmaklarımın arasında bir şey var bir baktım parmaklar şişmiş uyuşmuş birde bu gün artık çantamı hazır edicem

Benim de dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 muayenedir baş aşağı pozisyonda. Ben de seviniyordum.
Ama dün doktor dedi ki; bu demek değil hep böyle kalacak yarın dönebilir de. Bizim için 37.haftaki pozisyon önemli. Yani benim doktorumun yorumuna göre 37.haftaya kadar değişebilirmiş pozisyonlar.

Kızlar günaydın benim bu hafta kontrolüm var 32.hafta bitiyor nst mi yapar açıklığa da bakıyor mu doktor
Dün 32+1 de gittim, nst yaptılar sadece.
Bir de normalde ayda bir gidiyordum, 2 hafta sonra çağırdı, herhangi bir sorun risk vs olmamasına rağmen.. Artık böyle mi olacak acaba.

Gunaydin canım çok fazla ayakta kalmaktan otururken ayağına aşağıya salmaktan oluyor canım uzanınca ayağını da yükseğe koyman lazım
Ay ben bir kötü oldum gece ishal mide bulantisi sancı neyse ki evde probiyotik varmıs onu aldım bugün de daha iyiyim o çanta bende de büyük dert bugün hazirlayacam
Kızlar günaydın benim bu hafta kontrolüm var 32.hafta bitiyor nst mi yapar açıklığa da bakıyor mu doktor
Günaydın bana nst yapmadılar canım sancin olursa yaparlar belkide sancı makinada da görünürse açıklığa da bakılır

Normal doğum mu olacak belli mi

Tabi hep ayaktayım şunu bunu yap derken ayaklar gitti eşimde diyor artık zorlama resmen günleri sayıyorum..çanta hazır etmek kolay pijama geceliklere ütü yapmak lazım ayakta zorlanıyorum ama mecbur bu gün yapıcam içim rahat etsin.
Ay sen niye öyle oldunki az kaldı az daha sabır

Zorsuyorum işe gitmeyi biraz uzaktı yetkili amirim evin yakinindaki birime verdi ev yakın diye sevinirken bir tane de iş arkadasim abla var yaşı epey büyük sıcakta yurumesin diye de yardımcı oluyorum getirip götüruyorum sabah öğlen akşam ancak arabayı park ederken karışıyor kendine yakın yere park etmemi istiyor sürekli kendi birimine çağırıyor sürekli negatif geçmişten bahsediyor öğlen eve getirip bisiler hazirliyorum bazen de evinde yiyor yolumun üstü almaya gidiyorum eviden geç çıkıyor arabanın içi yanıyor sıcakta bekletiyor bazen sıcakta iş çıkışı illa kahve içelim diye tuttuyor evinde klima açmıyor bazen beni durağa kadar bıraksan diye başıma başka is cikariyor çok yoruldum bunaldım resmen eşim bu kadar yormuyor beni ekstradan eşime de gelirken ekmek alsın karpuz alsın diye iki güne bir isteğe başladı
İyi hatırlattın ütüleyecek benim lohusa takimlari yinede biraz ara ara uzanmaya bak bitmez bu telaş İnan hayatımda ilk defa topuğum çatladı hemde görünmüyor içten dinlenmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…