Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar perine mesajını daha önce duydunuz mu? Yırtılmaların önüne geçmek için 32. Haftadan itibaren haftada 2-3 defa yapılması öneriliyormuş. Yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Ben yapmayı düşünüyorum,umarım faydası olur.

Onu bilmiyorum ama plates eğitmenleri de birkaç hareket var onu öneriyor normal olacaklar için 32 den itibaren başlanması gerekiyormuş

Yapabilirsen yap mutlaka etkisi oluyor. Benim eltim doğum öncesi düzenli yapmış çok rahat doğurdu

Kızlar doğum çantasına emzirme atleti mi yoksa emzirme sütyeni mi koyacaksınız? Bir de kaplı kapsız mevzusu var Neyden kaç tane almak lazım? Doğum çantasına ne koymak lazım? Kafamda deli sorular
Ben emzirme sütyeni aldım canım kapsız olandan bir bedende büyük almanı tavsiye ederim ben bir beden büyük aldım göğüsler şişiyor sütten diye

Hemşireye verdiğin en güzeli olmasın bence doğar doğmaz giydiği için pisleniyor diyorlar odaya gelince isimli olanı giydirmelisiiki
Tamamdir kuzum bende öyle düşünmüştüm üç takım yeni doğan koyacam daha önceden kiyafetlerini yıkayıp ütülemiştim iki tane yeni doğan takımının birisinin üstü kayıp birisinin altı nereye gitmiş olabilirler bilemedim cildiracm

Yani bence katlanmamalısın iyi sabırlısın ben çoktan uzak durmuştum birde aileside var normal haraketler diğil.
Kesinlikle gazlı bezle canım siliyorlar kendim doğuma çok girdim peçeteyle yeni doğan bebeği silmezler burdada.Yok ben Türkiye'deyim

benim de göğüs altım boş göbeğim aşağıda birkaç gündür böyle önceden midem direkt şişti şimdi boş doğuma hazırlık yapıyorlar heralde
Ay hadi insallah diyelim o halde. Pazartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
Benimki fokur fokur ben hiç anlamiyorum bile. Bı de solda yatın diyorlar ama ben sağ tarafimda daha rahatım. Çocuk için mecbur sola doğru yatıyorum. Pazartesi göreceğiz bakalım hangi pozisyonda

Ben empati kurarken çıldırdım. Allah kolaylık versin.

Doğru kaplılar terletebilir ben de kapsız alayım teşekkür ederim

Ben de sağda rahat ediyorum ya sağ yatıyorum genelde ama zorluyorum kendimi solda yatmak için çok dayanamıyorum

Gazlı bez bebek vücudunu çizmiyor mu niye öyle yapıyorlar ki acaba :/ bide doğduktan sonra bebeği yıkamıyorlar değil mi ben mi farketmedim direkt bana verdi bebeği sonra aldı siliyordu öyle hayal meyal hatırladığım acaba yıkıyorlar mı çünkü çok temiz oluyor bebek

Benimkide kapsız emzirme südyenim daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…