- 8 Şubat 2025
- 266
- 270
- 18
Onu bilmiyorum ama plates eğitmenleri de birkaç hareket var onu öneriyor normal olacaklar için 32 den itibaren başlanması gerekiyormuşKızlar perine mesajını daha önce duydunuz mu? Yırtılmaların önüne geçmek için 32. Haftadan itibaren haftada 2-3 defa yapılması öneriliyormuş. Yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Ben yapmayı düşünüyorum,umarım faydası olur.
Yapabilirsen yap mutlaka etkisi oluyor. Benim eltim doğum öncesi düzenli yapmış çok rahat doğurduKızlar perine mesajını daha önce duydunuz mu? Yırtılmaların önüne geçmek için 32. Haftadan itibaren haftada 2-3 defa yapılması öneriliyormuş. Yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Ben yapmayı düşünüyorum,umarım faydası olur.
Ben emzirme sütyeni aldım canım kapsız olandan bir bedende büyük almanı tavsiye ederim ben bir beden büyük aldım göğüsler şişiyor sütten diyeKızlar doğum çantasına emzirme atleti mi yoksa emzirme sütyeni mi koyacaksınız? Bir de kaplı kapsız mevzusu varNeyden kaç tane almak lazım? Doğum çantasına ne koymak lazım? Kafamda deli sorular
Hemşireye verdiğin en güzeli olmasın benceNiqu isimli müslini mi hemşireye verecez ilk olarak nasıl yapalım
Tamamdir kuzum bende öyle düşünmüştüm üç takım yeni doğan koyacam daha önceden kiyafetlerini yıkayıp ütülemiştim iki tane yeni doğan takımının birisinin üstü kayıp birisinin altıHemşireye verdiğin en güzeli olmasın bencedoğar doğmaz giydiği için pisleniyor diyorlar odaya gelince isimli olanı giydirmelisiiki
Ben kurutmaya atarım büyük ihtimalleKızlar bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atsam mi diye düşünüyorum yada asayım öyle mi kurusun
Nasil çikiyor genel olarak canim doktoruna bildiriyormusun sonuçlariniEvet hergun yapiyorum olcum 17 ci haftadan beri yapiyorum
Yani bence katlanmamalısın iyi sabırlısın ben çoktan uzak durmuştum birde aileside var normal haraketler diğil.Kız bide geçen gün komşunun birisi göçüyor uğurlamaya beraber gittik. bir köpek var sokak köpeği bu kadının pesinde güya söyleniyor ama köpekten de vazgeçmiyor besliyor neeyse kalabaligin iyice içine girdi köpek bana yaklalsti otizmli bir kız var Gamze şunu kov dedim kızda aldi tasi köpege attı ay ben nerden bileebilirim öyle yapacağını bu kadının agzi açıldı hem kıza hem bana herkesin içinde bak dövecem sizi dedi ben şok oldum bir bozuldum nasıl hani yaşça büyük insanlarda toplanmış sora gelmiş kimse olmayınca diyorki ben kusura bakma kızın annesi var diye seeni de kattım işin içine ayyy sinirlerimi bozuyor mecburmusum gibi yeterince yıllardır katlandim
Canım önceki gebelikler de de hep annem böyle bezler bıraktırdı haklisin belkide gazlı bezle siliyorlardir
Sen Azerbaycandamisin
40 gün annem yanımda olucak sonra eşimle ikimizLohusalıkta sizinle kim ilgilenecek? 2 tarafa da uzağız. 2 annenin aynı anda gelmesi mantıklı olur mu? Yoksa evde gereksiz kalabalık mı olur?
Yok onu asla vermem kirleniyor çünkü 10 takım aldım hemşireye vermek için tabi hepsini vermicem alt üst eldiven şapka çorap isimliyi evde çekim olunca giyindiririmNiqu isimli müslini mi hemşireye verecez ilk olarak nasıl yapalım
Ay hadi insallah diyelim o halde. Pazartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecekbenim de göğüs altım boş göbeğim aşağıda birkaç gündür böyle önceden midem direkt şişti şimdi boş doğuma hazırlık yapıyorlar heralde
Benimki fokur fokur ben hiç anlamiyorum bile. Bı de solda yatın diyorlar ama ben sağ tarafimda daha rahatım. Çocuk için mecbur sola doğru yatıyorum. Pazartesi göreceğiz bakalım hangi pozisyondaBebeğin başı aşağıdaydı en son. son kontrole gideceğim gün resmen döndü hissettim ayakları aşağı geldi aşırı rahatsız oldum zor hareket ettim kontrole gittim gerçekten dönmüş doktor dedi sonra yine baş aşağı geldi ben hıçkırığından anlayabiliyorum sırtı nerdeyse
Ben empati kurarken çıldırdım. Allah kolaylık versin.Zorsuyorum işe gitmeyi biraz uzaktı yetkili amirim evin yakinindaki birime verdi ev yakın diye sevinirken bir tane de iş arkadasim abla var yaşı epey büyük sıcakta yurumesin diye de yardımcı oluyorum getirip götüruyorum sabah öğlen akşam ancak arabayı park ederken karışıyor kendine yakın yere park etmemi istiyor sürekli kendi birimine çağırıyor sürekli negatif geçmişten bahsediyor öğlen eve getirip bisiler hazirliyorum bazen de evinde yiyor yolumun üstü almaya gidiyorum eviden geç çıkıyor arabanın içi yanıyor sıcakta bekletiyor bazen sıcakta iş çıkışı illa kahve içelim diye tuttuyor evinde klima açmıyor bazen beni durağa kadar bıraksan diye başıma başka is cikariyor çok yoruldum bunaldım resmeneşim bu kadar yormuyor beni ekstradan eşime de gelirken ekmek alsın karpuz alsın diye iki güne bir isteğe başladı
İyi hatırlattın ütüleyecek benim lohusa takimlari yinede biraz ara ara uzanmaya bak bitmez bu telaş İnan hayatımda ilk defa topuğum çatladı hemde görünmüyor içten dinlenmemiz lazım
Tamam ben de öyle alayım o zaman teşekkür ederim canımBen emzirme sütyeni aldım canım kapsız olandan bir bedende büyük almanı tavsiye ederim ben bir beden büyük aldım göğüsler şişiyor sütten diye
Doğru kaplılar terletebilir ben de kapsız alayım teşekkür ederimBen emzirme sütyeni koydum. Normal 1 tane atlet koydum. Üşürsem diye. Emzirme atletini kasım aralık gibi hava soğuyunca evde giyiyorum
Kaplı almadım penye aldım. Kaplılar terletiyor gibi
Günaydın benim ilk hamileliğimde suyum gelince nst ye sokmuşlardı. Çatı muayenesine de hiç yapmadılar. Doktorum hep sezeryan olacak diyordu ondan mı bilmiyorum
Ben atmayacağım küçülebilirKızlar bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atsam mi diye düşünüyorum yada asayım öyle mi kurusun
Ben de sağda rahat ediyorum ya sağ yatıyorum genelde ama zorluyorum kendimi solda yatmak için çok dayanamıyorumAy hadi insallah diyelim o halde. Pazartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
Benimki fokur fokur ben hiç anlamiyorum bile. Bı de solda yatın diyorlar ama ben sağ tarafimda daha rahatım. Çocuk için mecbur sola doğru yatıyorum. Pazartesi göreceğiz bakalım hangi pozisyonda
Ben empati kurarken çıldırdım. Allah kolaylık versin.
Gazlı bez bebek vücudunu çizmiyor mu niye öyle yapıyorlar ki acaba :/ bide doğduktan sonra bebeği yıkamıyorlar değil mi ben mi farketmedim direkt bana verdi bebeği sonra aldı siliyordu öyle hayal meyal hatırladığım acaba yıkıyorlar mı çünkü çok temiz oluyor bebekYani bence katlanmamalısın iyi sabırlısın ben çoktan uzak durmuştum birde aileside var normal haraketler diğil.
Kesinlikle gazlı bezle canım siliyorlar kendim doğuma çok girdim peçeteyle yeni doğan bebeği silmezler burdada.Yok ben Türkiye'deyim
Benimkide kapsız emzirme südyenim daha rahat oluyorBen emzirme sütyeni koydum. Normal 1 tane atlet koydum. Üşürsem diye. Emzirme atletini kasım aralık gibi hava soğuyunca evde giyiyorum
Kaplı almadım penye aldım. Kaplılar terletiyor gibi
Günaydın benim ilk hamileliğimde suyum gelince nst ye sokmuşlardı. Çatı muayenesine de hiç yapmadılar. Doktorum hep sezeryan olacak diyordu ondan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?