Doğum sonrası lohusa pyjamaları olarak neler aldın ??Yaa bendede renk takıntısı var hemde aşırııçocuğun odasıyla giydiği kıyafetleride bile aynı renk yaptım Neyse biraz daha alayım sonra dururum ozaman Azönce hastane çantasınıda hazırladım. Doğuma hazırıııımmm
Hhahah negüzel yetirmişsin, geleceğin modacısııYaa valla feleğim şaştı dedim artik eksik olunca alırım 40 i çıkana kadar herseyi tamam 3 aylıktan sonra da şimdiden almadım zamanı gelince alicam kızımda 1 yaşındaki kıyafetini bile almistimilklerde insan abartıyor baya
Valla kuzu bana kalsa öyle yapcam da annem ben yardim etcem diyip durdu bi de izmirdeyim yaa ütüyle fln ugrastirmck sanirim seni cok iyi anlıyorum diyor erkek kardesimi 25 eylülde doğurmuş hep yerlerde yatmış fln her gün dışarı çıkma bak diyip duruyor
Hastalık gibi bisi ama yaa kızımda da oğlumda da hep uyum içindeydiler 5 yaşındaki kızım smdi kendi kombinini kendi yapiyor ama herseyi uyumlu ağaç yaşken eğilir misali
Bende 0-3 aldım bir kaç kıyafet o kadar doğsun sonra alırım kafasındayım.Yaa valla feleğim şaştı dedim artik eksik olunca alırım 40 i çıkana kadar herseyi tamam 3 aylıktan sonra da şimdiden almadım zamanı gelince alicam kızımda 1 yaşındaki kıyafetini bile almistimilklerde insan abartıyor baya
Valla kuzu bana kalsa öyle yapcam da annem ben yardim etcem diyip durdu bi de izmirdeyim yaa ütüyle fln ugrastirmck sanirim seni cok iyi anlıyorum diyor erkek kardesimi 25 eylülde doğurmuş hep yerlerde yatmış fln her gün dışarı çıkma bak diyip duruyor
Hastalık gibi bisi ama yaa kızımda da oğlumda da hep uyum içindeydiler 5 yaşındaki kızım smdi kendi kombinini kendi yapiyor ama herseyi uyumlu ağaç yaşken eğilir misali
Iki sade takım aldım: pantolon /gömlek şeklinde (beyaz ve mavi) birtanede kısa gecelik akşam üstü rahat edebilmek için. Yurtdışında olduğum için Türkiyedeki gibi süslü püslü lohusa pijamaları olmuyoDoğum sonrası lohusa pyjamaları olarak neler aldın ??ben çok kararsızım da çantan hazırsa merak ettim elbise mi yoksa ikili takım mı koydun
Doktor bize izin vermedi zaten 2 gebeliğimde riski olduğu için ikimizde çok korktuk..ama ben ilkten sonra çok soğumuştum kendisi bile diyordu neden öylesin artık doktora bile gitmek istedim bu normal diğil diyordum kendim kendime şimdide yine öyle olucam diye korkuyorum açıkçasıYa bi de ben eşimden cok soğudum bu hamilelikte 2 aydır hep bahane bulup olmadim ama artık nasil engellicem bilmiyorum adamda tas degil tas olsa da çatlar zaten de aman valla ne dert evlilik cocuk olmasi dışında güzel bi yani yok ya
Haklısın ben de güzel şeyler alabilmek için lohusa olmayan geceliklerden aldım bu seferde altı oluyor üstü olmadı o yüzden tekrar almam gerekiyor da senin gibi yapacağım sanırımIki sade takım aldım: pantolon /gömlek şeklinde (beyaz ve mavi) birtanede kısa gecelik akşam üstü rahat edebilmek için. Yurtdışında olduğum için Türkiyedeki gibi süslü püslü lohusa pijamaları olmuyoÇok aradım süslü şeylerde yok burda malesef..
Valla cok zor kizimi mecbur servisten alıyorum akşamüstü eve gelince uzanıyorum midem bulanıyor her defasinda yarım saatimi alıyor kendime gelmem cok sıcaklara kaldikBende 0-3 aldım bir kaç kıyafet o kadar doğsun sonra alırım kafasındayım.
Bana yardım eden yok yani Allah korusun erken doğum olursa bebeğin eşyaları nerde bilmiyorlar bile ondan şimdiden hazır ettim annem şimdi yanımda ama o da oğluma bakıyor doğumdan sonra memlekete gidicek ondan baya yoruluyor kıyamıyorum sen diyorum oyala torununu ben her şeyi yaparım..ama İzmir gerçekten çok sıcak ya ben buranın sıcaklığına bile duramıyorum hep ter su içindeyim
Al benden de o kadar ama işte bizde yasak yok onu söyleyip duruyor adami seviyorum ama sarılmak benim derdim hep evlendiğimde beri bende isteksizlik var zaten doktorluk seviyesindeyim ama hamilelikte iyice dayanamıyorum dogurunca lohusaligi bu yüzden cok seviyorum meselaDoktor bize izin vermedi zaten 2 gebeliğimde riski olduğu için ikimizde çok korktuk..ama ben ilkten sonra çok soğumuştum kendisi bile diyordu neden öylesin artık doktora bile gitmek istedim bu normal diğil diyordum kendim kendime şimdide yine öyle olucam diye korkuyorum açıkçası
Ay evett oda ayrı bir dert üst olup alt olmaması veya tersiHaklısın ben de güzel şeyler alabilmek için lohusa olmayan geceliklerden aldım bu seferde altı oluyor üstü olmadı o yüzden tekrar almam gerekiyor da senin gibi yapacağım sanırım
Bende aldım en son 14tü. Şimdi daha da olmuştur üstüne heraldeAy evett oda ayrı bir dert üst olup alt olmaması veya tersiBuarada ben çook kilo aldım (15) daha 5 hafta var ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımda ilk defa kiloluyum ve psikolojik olarak çok zor geçiyor bu durumdan dolayı. Doğurur doğurmaz diyete gireceğim. Sen nasıl gidiyo
Ara vermek iyi gelmiyor olabilir belkiValla cok zor kizimi mecbur servisten alıyorum akşamüstü eve gelince uzanıyorum midem bulanıyor her defasinda yarım saatimi alıyor kendime gelmem cok sıcaklara kaldik
Al benden de o kadar ama işte bizde yasak yok onu söyleyip duruyor adami seviyorum ama sarılmak benim derdim hep evlendiğimde beri bende isteksizlik var zaten doktorluk seviyesindeyim ama hamilelikte iyice dayanamıyorum dogurunca lohusaligi bu yüzden cok seviyorum mesela
Rapor alsakta sonrasına aktarılmıyor canım. Ben ne olur ne olmaz diye yine de aldım duruyor kenardaKızlar öğretmen olan var mı? Çalışabilir raporu alamazsın dedi müdürüm bana 32.haftamdan başladı yani iznim sizin de mi öyle
Haftaya pazartesi 33 haftalık olacam inşallah o zaman giderim hem 33 te gel demişti nasip bakalımFerrtin değeri Demir eksikliği sanıyorum yine oda kanla alakalı ve gerçekten düşükmus doktora ne olur ne olmaz gorunmende yarar var
İnşaallah eski kolumuza döneriz.. çok taktım kafaya anlatamammBende aldım en son 14tü. Şimdi daha da olmuştur üstüne heraldeZaten verilecek mutlaka su an kendini üzme kilo için güzel geçir zamanını böyle kalmayacağız
:/ çok mu yoruldun bugün acaba.. bebeğin hareketlerini akıntılarını vs takip et bir sıkıntı hissedersen bence acile gidersin. Umarım her şey yolundadırKızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntışimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette
Şikayetlerin geçti mi peki bende haftaya pazartesi 33 haftalık olacam inşallah damardan istiycem ilacı içemiyorum istiğfar ediyorum her görende sana ne olmuş böyle sap sarı olmuşsun doktora git diyolar özel olarak istiycem damardanBana doktorum 2 kez damardan serum şeklinde demir taktırdı canım
Mutlaka dönersin genelde dönemeyenler ya hastalığı oluyor ya da kafaya takmayıp sıkı diyet yapmıyorlar. Kafaya takmanı anlıyorum dışarı çıkıcaz kıyafet derdi evde oturacağız kıyafet derdi hep yakışsın istiyoruz ancak bu göbekle çok şık gezilmiyorİnşaallah eski kolumuza döneriz.. çok taktım kafaya anlatamamm
Helal vallaAra vermek iyi gelmiyor olabilir belkibenimki lohusalık dinlemez 10. Gün başladı önceki doğumda ama iyiydim toparlanmıştım o yüzden hayır demedim
Ben de çok çok istekli bir insan değilim ancak kocamı kaybetmek üzmek uzaklaştırmak istemiyorum o yüzden istiyormuş gibi yaşıyorumHelal vallavar bende sorun kuzu yaa aslinda eşimde de var ayda 1 istiyor o da genelde 2 ay uzun geldi ona biraz erkek sonucta bana senede 1 gelse hiç şikayet etmem o derece zaten sk olmadığı için koyuyor cocugu karnima
Ay evet sıcaklardan benimde midem bulanıyor dışarda duramıyorum ben yine oğlumu anneme veriyorum o çıkarıyor gezdiriyor bana tokunmayın diyorum hiçbir yere gidesim yok sen durumun daha farklı mecbursun çıkmaya.Valla cok zor kizimi mecbur servisten alıyorum akşamüstü eve gelince uzanıyorum midem bulanıyor her defasinda yarım saatimi alıyor kendime gelmem cok sıcaklara kaldik
Al benden de o kadar ama işte bizde yasak yok onu söyleyip duruyor adami seviyorum ama sarılmak benim derdim hep evlendiğimde beri bende isteksizlik var zaten doktorluk seviyesindeyim ama hamilelikte iyice dayanamıyorum dogurunca lohusaligi bu yüzden cok seviyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?