Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Doğum sonrası lohusa pyjamaları olarak neler aldın ?? ben çok kararsızım da çantan hazırsa merak ettim elbise mi yoksa ikili takım mı koydun

Hhahah negüzel yetirmişsin, geleceğin modacısıı

Bende 0-3 aldım bir kaç kıyafet o kadar doğsun sonra alırım kafasındayım.
Bana yardım eden yok yani Allah korusun erken doğum olursa bebeğin eşyaları nerde bilmiyorlar bile ondan şimdiden hazır ettim annem şimdi yanımda ama o da oğluma bakıyor doğumdan sonra memlekete gidicek ondan baya yoruluyor kıyamıyorum sen diyorum oyala torununu ben her şeyi yaparım..ama İzmir gerçekten çok sıcak ya ben buranın sıcaklığına bile duramıyorum hep ter su içindeyim

Doğum sonrası lohusa pyjamaları olarak neler aldın ?? ben çok kararsızım da çantan hazırsa merak ettim elbise mi yoksa ikili takım mı koydun
Iki sade takım aldım: pantolon /gömlek şeklinde (beyaz ve mavi) birtanede kısa gecelik akşam üstü rahat edebilmek için. Yurtdışında olduğum için Türkiyedeki gibi süslü püslü lohusa pijamaları olmuyo Çok aradım süslü şeylerde yok burda malesef..

Doktor bize izin vermedi zaten 2 gebeliğimde riski olduğu için ikimizde çok korktuk..ama ben ilkten sonra çok soğumuştum kendisi bile diyordu neden öylesin artık doktora bile gitmek istedim bu normal diğil diyordum kendim kendime şimdide yine öyle olucam diye korkuyorum açıkçası

Haklısın ben de güzel şeyler alabilmek için lohusa olmayan geceliklerden aldım bu seferde altı oluyor üstü olmadı o yüzden tekrar almam gerekiyor da senin gibi yapacağım sanırım

Valla cok zor kizimi mecbur servisten alıyorum akşamüstü eve gelince uzanıyorum midem bulanıyor her defasinda yarım saatimi alıyor kendime gelmem cok sıcaklara kaldik
Al benden de o kadar ama işte bizde yasak yok onu söyleyip duruyor adami seviyorum ama sarılmak benim derdim hep evlendiğimde beri bende isteksizlik var zaten doktorluk seviyesindeyim ama hamilelikte iyice dayanamıyorum dogurunca lohusaligi bu yüzden cok seviyorum mesela

Haklısın ben de güzel şeyler alabilmek için lohusa olmayan geceliklerden aldım bu seferde altı oluyor üstü olmadı o yüzden tekrar almam gerekiyor da senin gibi yapacağım sanırım
Ay evett oda ayrı bir dert üst olup alt olmaması veya tersi Buarada ben çook kilo aldım (15) daha 5 hafta var ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımda ilk defa kiloluyum ve psikolojik olarak çok zor geçiyor bu durumdan dolayı. Doğurur doğurmaz diyete gireceğim. Sen nasıl gidiyo

Bende aldım en son 14tü. Şimdi daha da olmuştur üstüne heralde Zaten verilecek mutlaka su an kendini üzme kilo için güzel geçir zamanını böyle kalmayacağız

Ara vermek iyi gelmiyor olabilir belki benimki lohusalık dinlemez 10. Gün başladı önceki doğumda ama iyiydim toparlanmıştım o yüzden hayır demedim

Kızlar öğretmen olan var mı? Çalışabilir raporu alamazsın dedi müdürüm bana 32.haftamdan başladı yani iznim sizin de mi öyle
Rapor alsakta sonrasına aktarılmıyor canım. Ben ne olur ne olmaz diye yine de aldım duruyor kenarda

Bende aldım en son 14tü. Şimdi daha da olmuştur üstüne heralde Zaten verilecek mutlaka su an kendini üzme kilo için güzel geçir zamanını böyle kalmayacağız
İnşaallah eski kolumuza döneriz.. çok taktım kafaya anlatamamm

:/ çok mu yoruldun bugün acaba.. bebeğin hareketlerini akıntılarını vs takip et bir sıkıntı hissedersen bence acile gidersin. Umarım her şey yolundadır

Bana doktorum 2 kez damardan serum şeklinde demir taktırdı canım
Şikayetlerin geçti mi peki bende haftaya pazartesi 33 haftalık olacam inşallah damardan istiycem ilacı içemiyorum istiğfar ediyorum her görende sana ne olmuş böyle sap sarı olmuşsun doktora git diyolar özel olarak istiycem damardan

İnşaallah eski kolumuza döneriz.. çok taktım kafaya anlatamamm
Mutlaka dönersin genelde dönemeyenler ya hastalığı oluyor ya da kafaya takmayıp sıkı diyet yapmıyorlar. Kafaya takmanı anlıyorum dışarı çıkıcaz kıyafet derdi evde oturacağız kıyafet derdi hep yakışsın istiyoruz ancak bu göbekle çok şık gezilmiyor ama az kaldı sonrasını hayal ediyorum bu anları da güzel yaşayayım diyorum

Ara vermek iyi gelmiyor olabilir belki benimki lohusalık dinlemez 10. Gün başladı önceki doğumda ama iyiydim toparlanmıştım o yüzden hayır demedim
Helal valla var bende sorun kuzu yaa aslinda eşimde de var ayda 1 istiyor o da genelde 2 ay uzun geldi ona biraz erkek sonucta bana senede 1 gelse hiç şikayet etmem o derece zaten sk olmadığı için koyuyor cocugu karnima

Helal valla var bende sorun kuzu yaa aslinda eşimde de var ayda 1 istiyor o da genelde 2 ay uzun geldi ona biraz erkek sonucta bana senede 1 gelse hiç şikayet etmem o derece zaten sk olmadığı için koyuyor cocugu karnima
Ben de çok çok istekli bir insan değilim ancak kocamı kaybetmek üzmek uzaklaştırmak istemiyorum o yüzden istiyormuş gibi yaşıyorum bekar olsam aramam yani kocam için oluyor

Ay evet sıcaklardan benimde midem bulanıyor dışarda duramıyorum ben yine oğlumu anneme veriyorum o çıkarıyor gezdiriyor bana tokunmayın diyorum hiçbir yere gidesim yok sen durumun daha farklı mecbursun çıkmaya.
Ay sende öncedende böyleydi demek..bazen diyorum acaba çocuğumuz olsun diye tüp bebek tedavisi bir sürü ilaçlar beni yıprattı sonra çocuk oldu iyice kaptırdım kendimi çocuğuma ondan başkasını görmedim sebebini kendimde bulamadım ama fazla soğukluk hiç iyi diğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…