Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
doktorunun vardır bir bildiği korkutma kendini sezeryan edebilmek için gereken şartlar oluşmamış demekki
Normal olursa korkun neden peki canım

doktorunun vardır bir bildiği korkutma kendini sezeryan edebilmek için gereken şartlar oluşmamış demekki
Normal olursa korkun neden peki canım
İstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae

Kız ne incesin ben hiç dusunemedim bunu gerçi bendeki dana kadar ama sende sürekli takacak değilsin zaten kızın takar

İstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
Dur hemen panikleme anladım
Sancı belkide sandığımız kadar zor değil adet sancısı gibi diyende var düşünmemeye çalış hakkında hayırlısı olsun

Dur hemen panikleme anladım
Sancı belkide sandığımız kadar zor değil adet sancısı gibi diyende var düşünmemeye çalış hakkında hayırlısı olsun
Gün bile vermiyo sezeryan için....

Anladım bence evde hazırlık yap bekle en mantıklısı hastanede günlerce çok yorulur sıkılırsın doktor sizin için en sağlıklısını söylüyordur canım içini ferah tutmaya çalış

Canım epidural istersin sancın gelince doktoruna git iste daha iyi olur anksiyetene iyi gelir rahatlarsın korkma gerçekten sağlıkla birbirinize kavuşun doğum şekline takılma bir duş al kıyafetlerini hazırla rahatla biraz olumsuz hikayeri izleme dinleme etrafında pozitif insanları tut sana iyi gelmeyenleri dinleme uzak dur..

Bana doktorum 2 kez damardan serum şeklinde demir taktırdı canım

Kızlar internetten bamgido ahşap beşik aldım. Sallarken ses yapıyor. Çevremdeki arkadaşlar ahşap beşikler sallarken hep ses yapar vs. dediler. Sizce normal mi? Bu beşikten grupta bir arkadaş daha almıştı sanki. Memnun musunuz?

Bekliyorum evde işte eşim de uzakta henüz yok sakin olmaya çalışıyorum 1 2 hafta daha dayanır bir şey yok diye kimseye de söylemedim zaten bekleyip duruyorum işte ne kadar geç o kadar iyi

Doktor normal mı olacagınızı soyledı?anksıyetenız varsa sızı cok ıyı anlıyorum soz gecıremıyor ınsan korkularına

Doktor normal mı olacagınızı soyledı?anksıyetenız varsa sızı cok ıyı anlıyorum soz gecıremıyor ınsan korkularına
Doktor şuan sezeryan planı için erken diyor sadece evde yat bir şey olursa acil çaresine bakarız ama şuan sancın kasılman yok suyun normal diyor

Doktor şuan sezeryan planı için erken diyor sadece evde yat bir şey olursa acil çaresine bakarız ama şuan sancın kasılman yok suyun normal diyor
Tm o zaman korkmanıza gerek yok normal olacak kesın dememıs doktor bıde her seyınız normalmıs haftanız daha erken

Selam hanımlaar. İlk bebişim ve ben kıyafetlerden nekadar alacağımı bilmiyorum. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum
Mesela bir ay için kaç tane set (setten kastettiğim tulum veya alt & üst) almalıyım? Bir ay için 7 adet yetermi? Her hafta yıkasam. 4 kere yıkasam 1 ay sonra zaten büyüyor ve birsonraki bedeni giydireceğim? Basıl hesaplamalıyım anlamadımm herkes sürekli çok alma zaten hediye olarakta gelecek diyor da, benim için rahat etmiyo her bedenden kaçtane almam gerekşyo?

Tm o zaman korkmanıza gerek yok normal olacak kesın dememıs doktor bıde her seyınız normalmıs haftanız daha erken
Açılmam var ve doğum pozsiyonunda bu bile yetiyo işte acil sezeryana alırız ama 37 38 olmadan gün veremem böyle olup 2 güne de doğurursun 2 haftaya da 42de de dedi devlete gittim o da sezeryan günü vereyim dedi kararsız kaldım hastane hastane de gezmek istemiyorum

Bnce cok asırıya kacmayın bn ılk hamılelıgımde cok fazla aldım ozellıklede 0-3 aylık hep oyle kaldı olmadı.yetecek kadar alın sonra atmayada kıyamıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…