Devletteyim canımSiz özelde mi devlette mi çalışıyorsunuz devlette yıllardır böyle
doktorunun vardır bir bildiği korkutma kendini sezeryan edebilmek için gereken şartlar oluşmamış demekkiGittim farklı doktora da bebek kanala girmiş en geç 10 güne başlar hiçbir sıkıntı yok şuan diyor ama beni korku aldı işte her saniye tutuşuyorum asla normal istemiyorum ve doktor hep sezeryan olur demişti. Yalancı sancı hastanede beklesen ne diyip yolluyor eve evde başlamasını bekle diye bana ekren geliyor 35 hafta bilmiyorum
İstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vaedoktorunun vardır bir bildiği korkutma kendini sezeryan edebilmek için gereken şartlar oluşmamış demekki
Normal olursa korkun neden peki canım
Kız ne incesinKızlar ben bundan aldım. Çok güzelRengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç - Fiyatı, Yorumları
Rengarenk Minikler Pudra Pembesi Fiyonklu Tüylü Anne Bebek Lohusa Taç Seti – Taç – Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fakat şöyle bi sorun var. Benim bi tane daha kızım var , biz yenidoğanla böyle takarsak o yavrum kesin kıskanır. Ben bunu kargo gelince farkettim. Bi tane daha mı alayım şimdi
Dur hemen paniklemeİstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
Gün bile vermiyo sezeryan için....Dur hemen paniklemeanladım
Sancı belkide sandığımız kadar zor değil adet sancısı gibi diyende var düşünmemeye çalış hakkında hayırlısı olsun
Anladım bence evde hazırlık yap bekle en mantıklısı hastanede günlerce çok yorulur sıkılırsın doktor sizin için en sağlıklısını söylüyordur canım içini ferah tutmaya çalışGittim farklı doktora da bebek kanala girmiş en geç 10 güne başlar hiçbir sıkıntı yok şuan diyor ama beni korku aldı işte her saniye tutuşuyorum asla normal istemiyorum ve doktor hep sezeryan olur demişti. Yalancı sancı hastanede beklesen ne diyip yolluyor eve evde başlamasını bekle diye bana ekren geliyor 35 hafta bilmiyorum
Canım epidural istersin sancın gelince doktoruna git iste daha iyi olur anksiyetene iyi gelir rahatlarsın korkma gerçekten sağlıkla birbirinize kavuşun doğum şekline takılmaİstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
Bana doktorum 2 kez damardan serum şeklinde demir taktırdı canımKızlar kansızlık demir eksikliği var bende ilaçları içtikten yarım saat sonra istiğfar ettiriyor ilaçlar. Ve şuan mutfak toplamaya kalkarken bile elim dizlerim titriyor her gören yüzün solmuş gözlerinin altı çok sararmış neden doktora gitmiyosun diyorlar şuan güce kuvvete ihtiyacım varmış doğum yaklaştığı için. Gidip damar yoluyla kan alan var mı aranızda kan takviyesi yaparlar mı aceba
Darısı sana kim hazır etmediyse hazır etsinler rahatlasınlarOhh ne güzel darısı başıma
Bekliyorum evde işte eşim de uzakta henüz yok sakin olmaya çalışıyorum 1 2 hafta daha dayanır bir şey yok diye kimseye de söylemedim zaten bekleyip duruyorum işte ne kadar geç o kadar iyiCanım epidural istersin sancın gelince doktoruna git iste daha iyi olur anksiyetene iyi gelir rahatlarsın korkma gerçekten sağlıkla birbirinize kavuşun doğum şekline takılmabir duş al kıyafetlerini hazırla rahatla biraz olumsuz hikayeri izleme dinleme etrafında pozitif insanları tut sana iyi gelmeyenleri dinleme uzak dur..
Doktor normal mı olacagınızı soyledı?anksıyetenız varsa sızı cok ıyı anlıyorum soz gecıremıyor ınsan korkularınaİstemiyorum işte korkuyorum başından beri sezeryan dedim ben 5.5 kilo doğmuşum eşim 4 gebelik şekeri var anksiyetem var daha da ilerlerse korkuyorum sancı çekerim diye 1 gün sancı çeken vae
Doktor şuan sezeryan planı için erken diyor sadece evde yat bir şey olursa acil çaresine bakarız ama şuan sancın kasılman yok suyun normal diyorDoktor normal mı olacagınızı soyledı?anksıyetenız varsa sızı cok ıyı anlıyorum soz gecıremıyor ınsan korkularına
Tm o zaman korkmanıza gerek yok normal olacak kesın dememıs doktor bıde her seyınız normalmıs haftanız daha erkenDoktor şuan sezeryan planı için erken diyor sadece evde yat bir şey olursa acil çaresine bakarız ama şuan sancın kasılman yok suyun normal diyor
Açılmam var ve doğum pozsiyonunda bu bile yetiyo işte acil sezeryana alırız ama 37 38 olmadan gün veremem böyle olup 2 güne de doğurursun 2 haftaya da 42de de dedi devlete gittim o da sezeryan günü vereyim dedi kararsız kaldım hastane hastane de gezmek istemiyorumTm o zaman korkmanıza gerek yok normal olacak kesın dememıs doktor bıde her seyınız normalmıs haftanız daha erken
Bnce cok asırıya kacmayın bn ılk hamılelıgımde cok fazla aldım ozellıklede 0-3 aylık hep oyle kaldı olmadı.yetecek kadar alın sonra atmayada kıyamıyor ınsanSelam hanımlaar. İlk bebişim ve ben kıyafetlerden nekadar alacağımı bilmiyorum. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum
Mesela bir ay için kaç tane set (setten kastettiğim tulum veya alt & üst) almalıyım? Bir ay için 7 adet yetermi? Her hafta yıkasam. 4 kere yıkasam 1 ay sonra zaten büyüyor ve birsonraki bedeni giydireceğim? Basıl hesaplamalıyım anlamadımmherkes sürekli çok alma zaten hediye olarakta gelecek diyor da, benim için rahat etmiyo her bedenden kaçtane almam gerekşyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?