- 26 Aralık 2020
- 1.527
- 698
- 73
Acılmanız azsa ondan bnce eve gondermıstır 10 cm olunca zaten dogum baslıyor.sız bılırsınız ama bnce evde dınlenın yatın doktorunuz ne derse onu yapın.Açılmam var ve doğum pozsiyonunda bu bile yetiyo işte acil sezeryana alırız ama 37 38 olmadan gün veremem böyle olup 2 güne de doğurursun 2 haftaya da 42de de dedi devlete gittim o da sezeryan günü vereyim dedi kararsız kaldım hastane hastane de gezmek istemiyorum
Öyle yapıyorum zaten başka yapacak bir şey yok sezeryan olamam hiçbir şey yokkenAcılmanız azsa ondan bnce eve gondermıstır 10 cm olunca zaten dogum baslıyor.sız bılırsınız ama bnce evde dınlenın yatın doktorunuz ne derse onu yapın.
Hayırlısı olsun canim darısı başıma daha 2 hafta var benim icin sanırım 34 hafta demiştim öyle olacak gibiNihayet çantamı hazır ettim kızlar içim şimdi rahat
Çok doğru dediğin gibide, tam nekadar gerekiyor onu bilmiyorumBnce cok asırıya kacmayın bn ılk hamılelıgımde cok fazla aldım ozellıklede 0-3 aylık hep oyle kaldı olmadı.yetecek kadar alın sonra atmayada kıyamıyor ınsan
Bende 34 demiştim çok şükür öylede olduHayırlısı olsun canim darısı başıma daha 2 hafta var benim icin sanırım 34 hafta demiştim öyle olacak gibi
Ay valla bebislere belli olmuyor ben 34 haftalik kontrole gittiğimde doğuma alacaktı doktor 1 hafta uzattirmistim bi şekilde cunku daha bebek çamaşırları yikanmamisti akıllanmadim iyi yapmışsın ne kadar erken hazirlik o kadar iyiBende 34 demiştim çok şükür öylede oldubirde doktorumda sorunca çanta hazırmı iyice korktum
Bendede durum aynı ilk oğluma ne aldıysam diyorum bununda olsun ama tabi bu defa ilkte olduğu gibi abartmadım mesela ilkte bir sürü ağız mendili almıştım bezler şimdi hiç almadım onun gibi çok şeyi almadım kolayıma geldi ama çantayı topladığımda yine zorlandım birde yaz bebesi olunca iyice kafam karıştı3.cocukla tecrübeli olmam gereken ben bile ne alacağıma karar veremedim bi türlü yaa sadece 10 lu takım alsamıydım diye geçiyor içimden 5li takım aldım battaniyenin rengi farklı cok sırıtır mi diyorum uyumu cok seviyorum dabi de 2 cocukta da 10 lu takım almıştım ona haksızlık mı olur diye de dusunuyorum yaa neleri dert ediyorum Allah'm gercekten bu hamileligim her turlu farkli oldu
Ağır kaldırdınmı ve ya çok ayaktamı kaldın sen yine takip et uzan dinlen sakin ol tabiKızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntışimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette
Kağan ismine karar verdikMaşallah aslan parçasına ismine karar verdin mi
Kendini sartlamamaya çalış neyi çekersen onun benzeri gelir düşüncene. Doktor normal diyorsa vardır bildikleri. Kendini söyle motive et en azından vücudun birkaç güne toparlanacak ameliyat sancın olmayacak. Bu kadar özel durumunun içinde belki ameliyat sancın seni daha çok yipratacakti. Güzel düşün güzel gelsinGittim farklı doktora da bebek kanala girmiş en geç 10 güne başlar hiçbir sıkıntı yok şuan diyor ama beni korku aldı işte her saniye tutuşuyorum asla normal istemiyorum ve doktor hep sezeryan olur demişti. Yalancı sancı hastanede beklesen ne diyip yolluyor eve evde başlamasını bekle diye bana ekren geliyor 35 hafta bilmiyorum
Aaaa o zaman sen 33 çantanı hazır etAy valla bebislere belli olmuyor ben 34 haftalik kontrole gittiğimde doğuma alacaktı doktor 1 hafta uzattirmistim bi şekilde cunku daha bebek çamaşırları yikanmamisti akıllanmadim iyi yapmışsın ne kadar erken hazirlik o kadar iyi
Canim sen doktorunu ara söyle buhaftalarda özellikle onemsenmeyecek bir durum değil. İnşallah iyi olur her şeyKızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntışimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette
Yaa bendede renk takıntısı var hemde aşırıı3.cocukla tecrübeli olmam gereken ben bile ne alacağıma karar veremedim bi türlü yaa sadece 10 lu takım alsamıydım diye geçiyor içimden 5li takım aldım battaniyenin rengi farklı cok sırıtır mi diyorum uyumu cok seviyorum dabi de 2 cocukta da 10 lu takım almıştım ona haksızlık mı olur diye de dusunuyorum yaa neleri dert ediyorum Allah'm gercekten bu hamileligim her turlu farkli oldu
Hastahaneyi ara gelmem gerekiyormu diye sor. Onlar daha iyi bilirler canım. Ve enazından için rahat olurKızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntışimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette
Yaa valla feleğim şaştı dedim artik eksik olunca alırım 40 i çıkana kadar herseyi tamam 3 aylıktan sonra da şimdiden almadım zamanı gelince alicam kızımda 1 yaşındaki kıyafetini bile almistimBendede durum aynı ilk oğluma ne aldıysam diyorum bununda olsun ama tabi bu defa ilkte olduğu gibi abartmadım mesela ilkte bir sürü ağız mendili almıştım bezler şimdi hiç almadım onun gibi çok şeyi almadım kolayıma geldi ama çantayı topladığımda yine zorlandım birde yaz bebesi olunca iyice kafam karıştı
Valla kuzu bana kalsa öyle yapcam da annem ben yardim etcem diyip durdu bi de izmirdeyim yaa ütüyle fln ugrastirmck sanirim seni cok iyi anlıyorum diyor erkek kardesimi 25 eylülde doğurmuş hep yerlerde yatmış fln her gün dışarı çıkma bak diyip duruyorAaaa o zaman sen 33 çantanı hazır etgerçekten belli olmuyor
Hastalık gibi bisi ama yaa kızımda da oğlumda da hep uyum içindeydiler 5 yaşındaki kızım smdi kendi kombinini kendi yapiyor ama herseyi uyumlu ağaç yaşken eğilir misaliYaa bendede renk takıntısı var hemde aşırııçocuğun odasıyla giydiği kıyafetleride bile aynı renk yaptım Neyse biraz daha alayım sonra dururum ozaman Azönce hastane çantasınıda hazırladım. Doğuma hazırıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?