Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Merhaba anneler takı yastığı ve el nakışlı panolar yapıyorum. İstediğiniz modele göre çalışabilirim. Sayfama göz atarsanız sevinirim limoncicegi_nakis

Bn kafasını hep sagda hıssdıyordum usgde kafası sagda dedı yıne aynı degısıklık hıc hısstmıyorum ya..bıde hıçkırık tam olarak nasıl oluyor?
Göbeğinin altında tık tık tık ritmik kalp atışı gibi devamlı oluyor 1 dk falan sürüyor

Niqu günaydın canım bebek arabası olarak ne yapacaksın bence ikiz arabası almalıyız ya yoksa nasıl dışarı çıkacağız bizim diğer çocuklar da çok yürümüyor ki dışarıda yani benimki hala bebek arabası kullanıyor

ya bi şey dicem bende bio oil aldım.sanırım bende kaşıntı yapıyor. bi iki kere sürüyorum göbeğim inanılmaz kaşınmaya başladı
sende oldu mu öyle bi şey

Günaydın canım.Yok canım ne bebek arabası biz çoktan kullanmıyoruz arabayı bisiklet aldım arkadan tutma yeri var şemsiyesi var yazı hep onda oldu hatta bir kaç gündür onda bile oturmak istemiyor..gece benimki yine yanımda uyudu her yerim ağrıyor sabah ağladım diyorum acaba ikisiyle nasıl yapıcam

E bebeği nereye koyup dışarı çıkacaksın o dediğin bende de varda ikisiyle çıkamam arabasız dışarı çok düşümü

Yani eşim olmadan çıkmam idare edicem birde benimki gerçekten bebek arabasında oturmaz motor takılmış sanki kendisine
Hmm ben caddede sıkıca bağlıyorum mecbur kalıyor yoksa güvenlik vs anlamıyorlar atlıyorlar her yere.d ben çıkmadan duramam ya eşimi bekleyemem hep alayım bari uygun bir şey

Hmm ben caddede sıkıca bağlıyorum mecbur kalıyor yoksa güvenlik vs anlamıyorlar atlıyorlar her yere.d ben çıkmadan duramam ya eşimi bekleyemem hep alayım bari uygun bir şey
Yok bağlasam ne etsem bile çok haraketli MaşAllah yürümek istiyor dün bisiklete oturmak istemiyordu kemerle kapatıyordu eşim izin vermiyordu mecbur kapattı artık varınca bir yere hemen kalkmak istiyor..ben bebek arabasından kurtulmak istiyorum ikincide kullansın hemen vericem başkasına..eşim çok geç gelmiyor işten o zamana kadar zaten iki küçük çocukla uyut yedir derken bir bakıcam eşim gelmiş..sen nasıl rahat ediceksin öyle yap

Evet ben de bir yere varana kadar kullanıyorum zaten cadde yol kenarları tehlikeli ağlasada bırakmam o yüzden lazım bana. Tamam canım alacaksan nasıl bir şey alacağını merak etmiştim teşekkür ederim cevabın için

Kızlar günaydın, sabah aile hekimliğinde kan ve idrar tahlili verdim idrar tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış aile hekimliği idrar kültürü yapıyor mu şehir hastanesine filan mı gitmek lazım

Kızlar günaydın, sabah aile hekimliğinde kan ve idrar tahlili verdim idrar tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış aile hekimliği idrar kültürü yapıyor mu şehir hastanesine filan mı gitmek lazım
Günaydınn
bizim aile hekimliğinde idrar örneği isteyip yapmışlardı. ama enfeksiyona enfeksiyona mı baktılar bilmiyorum. içine bi çubuk sokmuşlardı protein kaçağı yok filan demişlerdi.

Günaydın kızlar
göğüs kalkanı aldınız mı ? mamajoo ile philips avent arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…