Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
bende 10 tane koydum. 3 tane alt açma koydum
yeter diyordum ama Niqu nin mesajını görünce 15 mi yapsam acaba
İlkten sonra iyice korktum ben düşünsene 2 damla yiyor tak baya baya kaka yapıyor doktor iyi diyordu ne güzel işte diyordu ama ben baya o zaman korkmuştum hatta diyorum yetmezmi acaba

selam canlar dün gece uykumu almışım bugün havada hafif serin iş yerinde öğle arası vermeden işlerimi halledip müsade ederlerse eve geçip dinlenecem. herkeste gördüğüm kadarıyla durumlar iyi hazırlıklara devam
bir arkadaş vardı Y yusra26 ondan haber varmı bebeğini umarım kucağını almıştır

Kızlar tansiyon düşüklüğü oluyormu hepinizde birden el ayak boşalması yaşadım ölçtüm 9 6 çıktı sizce normalmi hamilelikte gideyimmi doktora

Kızlar tansiyon düşüklüğü oluyormu hepinizde birden el ayak boşalması yaşadım ölçtüm 9 6 çıktı sizce normalmi hamilelikte gideyimmi doktora
Arada benimde öyle oluyor ama tansiyon mu bilmiyorum. ben herhalde şekerim düştü diyorum

Hamileliğimin başından beri var bende canım, daha sabah yıldızları sayıyordum Hamilelikte tansıyon düşmesi normal. Benim doktorum hiç zararlı değil çıkması zarar rahat ol demişti

Hamileliğimin başından beri var bende canım, daha sabah yıldızları sayıyordum Hamilelikte tansıyon düşmesi normal. Benim doktorum hiç zararlı değil çıkması zarar rahat ol demişti
Ben de yüksek olunca sıkıntı diye duydum geçen 8 4 oldum ama bı tuzlu ayran azıcık dinlenme ile duzeldim

Benim de oluyor sorduğumda yüksek olması problem demişlerdi bilemiyorum

Benimkide 10 6 yada 11 e 7 eskiye nazaran düşük biraz tuzlu şekerli yiyince düzenliyorum sanırım korkma

Benim en başından beri düştü tansiyonum hep 9-6 larda falan. Hatta geçen gün nst öncesi hemşire ölçtü sonra panikle iyi misiniz siz dedi, dedim noldu tansiyonunuz 8-4 dedi. Farkında değilim dedim o da şaşırdı, dikkat edin sıcaklara dedi.yüksek değilse sorun yok, hamilelikte zaten düşmesi normalmiş.

Kızlar bebegı baş aşşagı dönmeyen var mı aranızda?Bır ben kaldım galıba halen donmeyen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…