Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sperm çıkmıyor sadece canım erkeğe bir olumsuz etkisi de yok hiçbir negatif yanı yok bizdeki işlemler gibi değil
Oh ne güzel kökten çözüm eşim o içerde kalırsa hastalık yapacağını filan sanır
Ve şimdi okudum 15 20 dk da yapılan işlem bide diğer korunma yöntemlerinde daha uygun müş

Ve şimdi okudum 15 20 dk da yapılan işlem bide diğer korunma yöntemlerinde daha uygun müş
Araştırıp öğrenebilirsiniz içerde kalmıyor yok olup gidiyor yenileri de üremeye devam ediyor benim kocam 6 yıl sonra tekrar açtırdı ve ilk ay hamile kaldım

Yarın kendisine söylicem verdiği cevabı biliyorumilk önce iğneden korkan birisine bunu söylemek sonrasında bana bile tüpleri kapatmağıma iyi bakmadı sanırım hala ciddiye almamış

Araştırıp öğrenebilirsiniz içerde kalmıyor yok olup gidiyor yenileri de üremeye devam ediyor benim kocam 6 yıl sonra tekrar açtırdı ve ilk ay hamile kaldım
Bunu gebe okulunda ebe de tavsiye etmişti. Gerçekten çok kısa süren bir işlemmiş. Ama erkeklerinki çok değerli olduğu için hep korunma yöntemleri kadınlar üzerinden ilerliyor

Diğer tüm yöntemlerde az da olsa gebelik ihtimali varmış tüp bağlatmak dışında

Günaydın kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı? Bebeğin pozisyonunu nasıl bilmiyorum ama nefesim daralıyor sırtım ağrıyor birkaç gündür. Kontrolüm pazartesi günü

Evet ama değişecek bence çok bilinmiyor erkekler ilerki zamanlarda eğitilirse yaygın bir yöntem olabilir
Her gün doğum kontrol hapı almak bana sağlıklı gelmiyor bir kere spiral taktırdım o da kaymıştı işe yaramadı ilk çocuğuma öyle hamile kaldım

Günaydın kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı? Bebeğin pozisyonunu nasıl bilmiyorum ama nefesim daralıyor sırtım ağrıyor birkaç gündür. Kontrolüm pazartesi günü
Günaydın Ben iş yapınca ya da uzun yürüyüş sonrası çok ağrıyor iki büklüm kalıyorum canım

Yarın kendisine söylicem verdiği cevabı biliyorumilk önce iğneden korkan birisine bunu söylemek sonrasında bana bile tüpleri kapatmağıma iyi bakmadı sanırım hala ciddiye almamış
Sen tüpleri kapatma bence yine de sen bilirsin ancak geri dönüşü zor tekrar ameliyat olmak iki sezaryenden sonra zor olabilir yani kendini yıpratma bence :/

Sen tüpleri kapatma bence yine de sen bilirsin ancak geri dönüşü zor tekrar ameliyat olmak iki sezaryenden sonra zor olabilir yani kendini yıpratma bence :/
İkimizde 3 çocuk istemiyoruz kararımız kesin yaş olmuş 37 birde ne zaman yaparım üçüncüyü gebeliğim desen zor geçiyor hala iğne kullanıyorum..hap kullanmak istemiyorum asla doktorumla konuşucam bu konuyu bakalım ne teklif edicek bana

Artık sırt ağrıları bende de başladı ve kızlar ben yerinde oturayım yapamıyorum sürekli hareketlilik halindeyim yormuyorum ama aktifim. Umarım kötü bir şey yoktur.

Sirt ağrım beni benden etti ağladım bile öyle bi agri dün doktora sordum sirtim sürekli ağrıyor diye benim de cok ağrıyor diye cevap verdi uyuma seklindendir yan yatmaya calis dedi öyle kaldı yani ama cok canim yanıyor ağrıdan hala

Canım bende dikkat etmeye başladım bol ceviz muz peynir yumurta yiyorum ekmeği ucundan yiyordum normal yemeye başladım esasen çoğu insan bu kiloda Bebek doğuruyor bizim daha nerden baksan 25 günümüz var

Valla durduk yere gerildim tüm gün. Doktorum anestezi yapılmadan geçici dolguya izin verdi sadece, olmazsa beklemek zorundasın doğumu dedi. Şimdilik yaptılar bakalım geçici dolgu inşallah doğuma kadar idare eder
Okurken dişim sızladı geçmiş olsun canım benim az kaldı idare eder inşallah

Sperm düşüklüğü yapan damar genislemesi benim bidligim adı varikosel heralde eski eşimde vardı çocuğumuz olmuyordu ameliyatla daraltılar aynı ay kızıma hamile kalmıştım

Canım bende dikkat etmeye başladım bol ceviz muz peynir yumurta yiyorum ekmeği ucundan yiyordum normal yemeye başladım esasen çoğu insan bu kiloda Bebek doğuruyor bizim daha nerden baksan 25 günümüz var
Ceviz yedikten sonra midemde ağrılar oluyor bende ondan fındık yedim arada yumurta hiç yemiyorum ben kendime hiç bakmıyorum ya kaşar yiyorum kilo için demekki tek başına olmuyor bu gün bende başlayım.

Ceviz yedikten sonra midemde ağrılar oluyor bende ondan fındık yedim arada yumurta hiç yemiyorum ben kendime hiç bakmıyorum ya kaşar yiyorum kilo için demekki tek başına olmuyor bu gün bende başlayım.
Saldık işte telastan
Soda icmeliyiz bol et haşlama aklıma şey geliyor
Karpuzu bu ay fazla yedim nerdeyse hiç kilo aldirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…