Kocanın çocuk isteği bitince vazektomiui anlat onaKondom bile takmadı banada ilaç kullandırmadı 9 ay Allah’a emanet yaşadık yani ahhahaha şimdi 2. Yi de hemen istediği için hiç yapmaz ben doğumdan sonra ana baba üsülü sprial taktırırım hemen
Sperm çıkmıyor sadece canım erkeğe bir olumsuz etkisi de yok hiçbir negatif yanı yok bizdeki işlemler gibi değilVazektomide dışarı çıkmıyor mu peki
Oh ne güzel kökten çözüm eşim o içerde kalırsa hastalık yapacağını filan sanırSperm çıkmıyor sadece canım erkeğe bir olumsuz etkisi de yok hiçbir negatif yanı yok bizdeki işlemler gibi değil
Araştırıp öğrenebilirsiniz içerde kalmıyor yok olup gidiyor yenileri de üremeye devam ediyorOh ne güzel kökten çözüm eşim o içerde kalırsa hastalık yapacağını filan sanır
Ve şimdi okudum 15 20 dk da yapılan işlem bide diğer korunma yöntemlerinde daha uygun müş
Yarın kendisine söylicem verdiği cevabı biliyorumOh ne güzel kökten çözüm eşim o içerde kalırsa hastalık yapacağını filan sanır
Ve şimdi okudum 15 20 dk da yapılan işlem bide diğer korunma yöntemlerinde daha uygun müş
Bunu gebe okulunda ebe de tavsiye etmişti. Gerçekten çok kısa süren bir işlemmiş. Ama erkeklerinki çok değerli olduğu için hep korunma yöntemleri kadınlar üzerinden ilerliyorAraştırıp öğrenebilirsiniz içerde kalmıyor yok olup gidiyor yenileri de üremeye devam ediyorbenim kocam 6 yıl sonra tekrar açtırdı ve ilk ay hamile kaldım
Evet ama değişecek bence çok bilinmiyor erkekler ilerki zamanlarda eğitilirse yaygın bir yöntem olabilirBunu gebe okulunda ebe de tavsiye etmişti. Gerçekten çok kısa süren bir işlemmiş. Ama erkeklerinki çok değerli olduğu için hep korunma yöntemleri kadınlar üzerinden ilerliyor
Diğer tüm yöntemlerde az da olsa gebelik ihtimali varmış tüp bağlatmak dışında
GünaydınGünaydın kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı? Bebeğin pozisyonunu nasıl bilmiyorum ama nefesim daralıyor sırtım ağrıyor birkaç gündür. Kontrolüm pazartesi günü
Sen tüpleri kapatma benceYarın kendisine söylicem verdiği cevabı biliyorumilk önce iğneden korkan birisine bunu söylemek sonrasında bana bile tüpleri kapatmağıma iyi bakmadı sanırım hala ciddiye almamış
İkimizde 3 çocuk istemiyoruz kararımız kesin yaş olmuş 37 birde ne zaman yaparım üçüncüyü gebeliğim desen zor geçiyor hala iğne kullanıyorum..hap kullanmak istemiyorum asla doktorumla konuşucam bu konuyu bakalım ne teklif edicek banaSen tüpleri kapatma benceyine de sen bilirsin ancak geri dönüşü zor tekrar ameliyat olmak iki sezaryenden sonra zor olabilir yani kendini yıpratma bence :/
Azıcık evi toparladım sanki dünyanın işini yaptım ya belim koptuGünaydınBen iş yapınca ya da uzun yürüyüş sonrası çok ağrıyor iki büklüm kalıyorum canım
Artık sırt ağrıları bende de başladı ve kızlar ben yerinde oturayım yapamıyorum sürekli hareketlilik halindeyim yormuyorum ama aktifim. Umarım kötü bir şey yoktur.Günaydın kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı? Bebeğin pozisyonunu nasıl bilmiyorum ama nefesim daralıyor sırtım ağrıyor birkaç gündür. Kontrolüm pazartesi günü
Sirt ağrım beni benden etti ağladım bile öyle bi agri dün doktora sordum sirtim sürekli ağrıyor diye benim de cok ağrıyor diye cevap verdi uyuma seklindendir yan yatmaya calis dedi öyle kaldı yani ama cok canim yanıyor ağrıdan halaGünaydın kızlar sırt ağrısı yaşayan var mı? Bebeğin pozisyonunu nasıl bilmiyorum ama nefesim daralıyor sırtım ağrıyor birkaç gündür. Kontrolüm pazartesi günü
Canım bende dikkat etmeye başladım bol ceviz muz peynir yumurta yiyorum ekmeği ucundan yiyordum normal yemeye başladım esasen çoğu insan bu kiloda Bebek doğuruyor bizim daha nerden baksan 25 günümüz varBenim doktorum biraz her şeyi abartan bir doktor yani mesela parol bile izin vermez kullanmaya ilk gebeliğimde suyum fazlaydı sıkı diyet yaptırdı yazsam çok uzun olur hatta bu çocuğumu aldırmak isterseniz aldırın demişti dikişlerin açıla bilir amaliyatta kanın durmaya bilir riskli gebelik olucak hala kucağıma alana kadar dediği sözler kulağımda..ama şimdi kilosuna takılmadı bu haftası için bu kadar bekliyoruz dedi eşim diyor yine kurcalıyorsun sadece dediğin gibi iştah yok şimdi mecbur edicem kendimi 1 hafta içinde iyi kilo alsın diye bakalım sağlıklı olsun benim oğlumda zayıf
Okurken dişim sızladı geçmiş olsun canım benim az kaldı idare eder inşallahValla durduk yere gerildim tüm gün. Doktorum anestezi yapılmadan geçici dolguya izin verdi sadece, olmazsa beklemek zorundasın doğumu dedi. Şimdilik yaptılar bakalım geçici dolgu inşallah doğuma kadar idare eder
Çiçekliyi çok beğendim ama ne güzel elinden geliyorsa hangisi olursa olsunKızlar elimde beyaz fisto kumaş var hastene çekimi içine kendimi bi elbise dikmek istiyorum ama model karar veremedim hangi kumaş daha iyi olur püsküllü olanmı çiçekli olanmı
Sperm düşüklüğü yapan damar genislemesi benim bidligim adı varikoselgeri dönüşü de olan güzel bir yöntem vazektomi eşimin hiç canı da yanmadı sıkıntı da yaşamadı. Bilmiyorum eşin niye istemez baya rahat bir hayat oluyor yani ben her gün vücuduma hormon alamam kimse kusura bakmasın
Ceviz yedikten sonra midemde ağrılar oluyor bende ondan fındık yedim arada yumurta hiç yemiyorum ben kendime hiç bakmıyorum ya kaşar yiyorum kilo için demekki tek başına olmuyor bu gün bende başlayım.Canım bende dikkat etmeye başladım bol ceviz muz peynir yumurta yiyorum ekmeği ucundan yiyordum normal yemeye başladım esasen çoğu insan bu kiloda Bebek doğuruyor bizim daha nerden baksan 25 günümüz var
Saldık işte telastanCeviz yedikten sonra midemde ağrılar oluyor bende ondan fındık yedim arada yumurta hiç yemiyorum ben kendime hiç bakmıyorum ya kaşar yiyorum kilo için demekki tek başına olmuyor bu gün bende başlayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?