- 26 Aralık 2020
- 1.535
- 700
- 73
Gecmıs olsun canım kabızlık durumu bendede basladı oda sancı verebılır.kg su bnce gayet ıyı zaten doktorda soylemıs..her hafta aynı sekılde alarak gıtmıyorlar bazen duraklıyor kg alımları bebıslerın kafana takmaGeldim doktordan sancım çıkmadı ama fena sancım vardı kabız olmuşum onun sancısıydı doktor kilosuna iyi dedi bu haftada ama en son 9 gün önce doktordaydım 2200 şimdi 2289 dedim çok az almış iyi dedi yinede ama ben yine taktım sordum ne zaman yine dedi 37 sonra yani dedim o zaman 20 sonra evet dedi 1 hafta sonra yine çağırdı
Aynn popoda olabılır sız kac haftalıksınız dondu mu sızınkı?bende elimle bakıyorum sürekli ama anlamak bi tık zor ama üstte kalan kısım popısu da olabşlşr
Regli evet azaltıyormuş öyle diyor doktorlarda ama bence tüpler kapanınca düzensizlik olucak ben doktorumla zamanı gelince konuşucamOnu taktırayım dıyorum dogumdan 2 3 ay sonra ama daha hıc arastırmadım yan etkısı falan var mı dıye arkadas taktıracaktı regl’i azaltıyormus dıye vazgectı bakalım artık
Sağol canım evet kabızlık zorluyor..iştahım azalmış ama doktor iyi dedi takmamaya çalışıyorumGecmıs olsun canım kabızlık durumu bendede basladı oda sancı verebılır.kg su bnce gayet ıyı zaten doktorda soylemıs..her hafta aynı sekılde alarak gıtmıyorlar bazen duraklıyor kg alımları bebıslerın kafana takma
Kanama engellemeyen bi yöntem kullanman gerekiyor o zaman.Benim migrenim ilerlemiş Bey'in damarların da küçük tıkanıklık başladı. Doktor bana kondom ve bağlama dışında diğer korunma yöntemlerini kullanma dedi bilmiyorum bazen bende kararsız kaldim
Benim sabit diş telim var. Onu temizletmeye gittiğimde diş doktorum en iyi zamanda gelmişsin 1. Ve 3. Trimesterde diş işlemleri yapmıyoruz demişti. 1. De kanama ve düşük rskinden dolayı, 3. De de artık ağırlaşıyor kadın diye. En iyi zaman 2. Trimester demişti ama sen yinede ihmal etme. Ne bileyim ilerlemesin , doğumdan sonra fırsat bulamayabilirainEn çekindiğim şey başıma geldi ve diş dolgum düştüdoktoruma şuan ulaşamadım ama gebelikte dolgu yaptıran var mı kızlar? Bekleyeyim dedim doğumu ama su bile içsem hassasiyet yapıyor
Sen bilirsin ama en çok önerilen ve bence de en işe yarayan sudocrem canmKızlar pişik kremi bepanthol alayım mı
Aynn takma kg su ıyı yanı cok kg olması ıyı degıl kg olunca erken doguma kadar gıdıyor o yuzden en ıyısı ıdeal olması gerektıgı gıbı olmasıSağol canım evet kabızlık zorluyor..iştahım azalmış ama doktor iyi dedi takmamaya çalışıyorum
Çok beklemiyorum zaten oğlum 2300 doğdu hastaneden çıkarken 2600 çıktık hemşire korkuttu beni toparlaman lazım dedi çok verdi ondan diyorum eğer yine verirse en azından iyi kiloda doğsunAynn takma kg su ıyı yanı cok kg olması ıyı degıl kg olunca erken doguma kadar gıdıyor o yuzden en ıyısı ıdeal olması gerektıgı gıbı olması
En son dönmüştü 33 hafta olduk canımAynn popoda olabılır sız kac haftalıksınız dondu mu sızınkı?
Benim doktorum biraz her şeyi abartan bir doktor yani mesela parol bile izin vermez kullanmaya ilk gebeliğimde suyum fazlaydı sıkı diyet yaptırdı yazsam çok uzun olur hatta bu çocuğumu aldırmak isterseniz aldırın demişti dikişlerin açıla bilir amaliyatta kanın durmaya bilir riskli gebelik olucak hala kucağıma alana kadar dediği sözler kulağımda..ama şimdi kilosuna takılmadı bu haftası için bu kadar bekliyoruz dedi eşim diyor yine kurcalıyorsun sadece dediğin gibi iştah yok şimdi mecbur edicem kendimi 1 hafta içinde iyi kilo alsın diye bakalım sağlıklı olsun benim oğlumda zayıfNiqu kilosu iyi bence beni geçen gün doktor strese soktu ama havalar sıcak bebekler ne yapsın içimizde şöyle düşünürsen iştahımiz yok ben az bişi yesem midem eksiyor kaç şişe gaviscon bitti bilemiyorum en azından doktorun bilinçli davranıp seni strese sokmamis geçen gittiğim doktor beni çok üzmüştü bebeklerimiz sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun
Valla durduk yere gerildim tüm gün. Doktorum anestezi yapılmadan geçici dolguya izin verdi sadece, olmazsa beklemek zorundasın doğumu dedi. Şimdilik yaptılar bakalım geçici dolgu inşallah doğuma kadar idare ederKanama engellemeyen bi yöntem kullanman gerekiyor o zaman.
Benim sabit diş telim var. Onu temizletmeye gittiğimde diş doktorum en iyi zamanda gelmişsin 1. Ve 3. Trimesterde diş işlemleri yapmıyoruz demişti. 1. De kanama ve düşük rskinden dolayı, 3. De de artık ağırlaşıyor kadın diye. En iyi zaman 2. Trimester demişti ama sen yinede ihmal etme. Ne bileyim ilerlemesin , doğumdan sonra fırsat bulamayabilirain
Rabbım korktuguna ugratmasın ınsallhhÇok beklemiyorum zaten oğlum 2300 doğdu hastaneden çıkarken 2600 çıktık hemşire korkuttu beni toparlaman lazım dedi çok verdi ondan diyorum eğer yine verirse en azından iyi kiloda doğsun
Eşin vazektomi olabilir. Benim eşim vazektomi olmuştu çocuk yapacağımız zaman açtırdı . Çok rahat ediyorduk. Senin sorunların varsa eşin ameliyat olsun bence.Benim migrenim ilerlemiş Bey'in damarların da küçük tıkanıklık başladı. Doktor bana kondom ve bağlama dışında diğer korunma yöntemlerini kullanma dedi bilmiyorum bazen bende kararsız kaldim
Ay Benm eşim imkansız olmaz keşke olsalar kökten kurtuluruz ne güzelEşin vazektomi olabilir. Benim eşim vazektomi olmuştu çocuk yapacağımız zaman açtırdı . Çok rahat ediyorduk. Senin sorunların varsa eşin ameliyat olsun bence.
geri dönüşü de olan güzel bir yöntem vazektomi eşimin hiç canı da yanmadı sıkıntı da yaşamadı. Bilmiyorum eşin niye istemez baya rahat bir hayat oluyor yani ben her gün vücuduma hormon alamam kimse kusura bakmasınAy Benm eşim imkansız olmaz keşke olsalar kökten kurtuluruz ne güzel
Kondom bile takmadı banada ilaç kullandırmadı 9 ay Allah’a emanet yaşadık yani ahhahaha şimdi 2. Yi de hemen istediği için hiç yapmaz ben doğumdan sonra ana baba üsülü sprial taktırırım hemengeri dönüşü de olan güzel bir yöntem vazektomi eşimin hiç canı da yanmadı sıkıntı da yaşamadı. Bilmiyorum eşin niye istemez baya rahat bir hayat oluyor yani ben her gün vücuduma hormon alamam kimse kusura bakmasın
Vazektomide dışarı çıkmıyor mu pekigeri dönüşü de olan güzel bir yöntem vazektomi eşimin hiç canı da yanmadı sıkıntı da yaşamadı. Bilmiyorum eşin niye istemez baya rahat bir hayat oluyor yani ben her gün vücuduma hormon alamam kimse kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?