Bende aşırı karpuz yedim ya boşuna yedim ama ben kilo için yemedimSaldık işte telastan
Soda icmeliyiz bol et haşlama aklıma şey geliyor
Karpuzu bu ay fazla yedim nerdeyse hiç kilo aldirmiyor
Ayy amin canım inşallah, Allah kimseye bu dönemde diş sorunu yaşatmasınOkurken dişim sızladı geçmiş olsun canım benim az kaldı idare eder inşallah
Aa anladım canımİkimizde 3 çocuk istemiyoruz kararımız kesin yaş olmuş 37 birde ne zaman yaparım üçüncüyü gebeliğim desen zor geçiyor hala iğne kullanıyorum..hap kullanmak istemiyorum asla doktorumla konuşucam bu konuyu bakalım ne teklif edicek bana
Verdiğim örnek biraz can sıkıcı ama deprem bölgesinde yaşıyorum burada bir kadın 3 çocuğunu kaybetmiş depremde kendisi sağ kurtuluyor. Kadın 40lı yaşlarda gözüküyordu belki de çökmüştür bilemem depremden sonra bir daha hamile kalıyor şimdi 1,5 yaşında bir oğlan çocuğu var maşallah çok güzel. Hayatta her şey varvar var kola takılanı diyorsun. oda regl düzensizliği, erken menapoz gibi yan etkileri varmış. düzensizlik olunca da ruhsal olarak sıkıntı yaşatıyormuş. o yüzden onu eledim
hap içsen oda hormonları bozuyor.
bi kondom var işte oda ne kadar güvenilirse
İkisi de çok güzel ben fistolu almıştım gecelik olarak fistolu yapıp üstğne püskğlleden sabahlık dikebilirsiniz ne güzel yeteneklisinizKızlar elimde beyaz fisto kumaş var hastene çekimi içine kendimi bi elbise dikmek istiyorum ama model karar veremedim hangi kumaş daha iyi olur püsküllü olanmı çiçekli olanmı
Terzi kendi söküğünü dikemiyor ya herkese dikiyorumda bana gelince pil bitiyor dün biraz kumaş ayarladım doğumdan önce az elbise dikeyim diye artık kızıma bol bol dikerim inş abiye dikiyorum geneldeİkisi de çok güzel ben fistolu almıştım gecelik olarak fistolu yapıp üstğne püskğlleden sabahlık dikebilirsiniz ne güzel yeteneklisiniz
Bide eş izni gerekiyor snaırım eşime şaka yapıyorum arada hazır doğuma gitmişken bağlattırcam sana güven olmaz diyeBen düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin
Ay yok kız bizimkiler Anadolu çoçugu onlar için çok değerli bişe sanırım kendileirni kısır sanarlar seninki ne güzel değer vermiş sana biz burda 40 takla atarız cefa çekeriz olmasın diyeKocanın çocuk isteği bitince vazektomiui anlat ona
Benm sırt ağrım değilde iki gündür sağ üst karnımda bi ağrıki anlatamam akşama doğru çoğalıyor sağ elimde iş yapamıyorum sanki açık yara bıçak yatası gibi neden olur sizce çatlama beliritisi yok iç karınmı yırtılıyor acabaSirt ağrım beni benden etti ağladım bile öyle bi agri dün doktora sordum sirtim sürekli ağrıyor diye benim de cok ağrıyor diye cevap verdi uyuma seklindendir yan yatmaya calis dedi öyle kaldı yani ama cok canim yanıyor ağrıdan hala
Benim ön dişimin bir tanesi oynuyor ve kenar sıra açılarak boşluk oluyor gitsem mecbur film çekilip dolgu yapılacak.iki yil önce estetik gülüş diye gidip bir ton para verip tellerle ne eziyetler çektiğim dişlerimAyy amin canım inşallah, Allah kimseye bu dönemde diş sorunu yaşatmasın
en güzel yöntem bu bakayım ikna olacak mı. Çünkü benim eşim bu konularda sorunlu biraz canımı sıkıyor misal bazı konularda bir sıkıntı oluyor uzmanla görüş dediğim zaman kendine hakaret gibi görüyor.Eşin vazektomi olabilir. Benim eşim vazektomi olmuştu çocuk yapacağımız zaman açtırdı . Çok rahat ediyorduk. Senin sorunların varsa eşin ameliyat olsun bence.
Eşim onay veriyor canım ama ben istiyorum sağlık sorunlarım dan dolayı o önlem alsınBide eş izni gerekiyor snaırım eşime şaka yapıyorum arada hazır doğuma gitmişken bağlattırcam sana güven olmaz diye
Ay yok kız bizimkiler Anadolu çoçugu onlar için çok değerli bişe sanırım kendileirni kısır sanarlar seninki ne güzel değer vermiş sana biz burda 40 takla atarız cefa çekeriz olmasın diye
Benm sırt ağrım değilde iki gündür sağ üst karnımda bi ağrıki anlatamam akşama doğru çoğalıyor sağ elimde iş yapamıyorum sanki açık yara bıçak yatası gibi neden olur sizce çatlama beliritisi yok iç karınmı yırtılıyor acaba
Erkeklerin ki değerli oluyor kısmı beni güldürdü ama cidden öyle düşünceleri o yönde bu konuda birşey dediğim de konu kendisine gelsin istemiyorBunu gebe okulunda ebe de tavsiye etmişti. Gerçekten çok kısa süren bir işlemmiş. Ama erkeklerinki çok değerli olduğu için hep korunma yöntemleri kadınlar üzerinden ilerliyor
Diğer tüm yöntemlerde az da olsa gebelik ihtimali varmış tüp bağlatmak dışında
Hayırlı olsunAyy kızlar ikiz arabası aldık çok mutluyum %50 indirimde denk geldi şansıma
Beşik için battaniye örtü vs de aldım artık sadece kıfayetlri örtüleri vs yıkayıp yerleştirmek kaldı. Onları da hafta içi halledeceğim deterjan alıp
Sancın çıktı mı nst’de :/ çok geçmiş olsun tansiyonun kaçKizlar biraz sanciliydim.doktora geldim. Tansiyonum biraz yüksek dedim falan doktor bu gece yatış verdi.İnşallah sabaha daha iyi çıkar da eve geçerim
Hayırlısı olsun canim iki kardeş bi arabadaAyy kızlar ikiz arabası aldık çok mutluyum %50 indirimde denk geldi şansıma
Beşik için battaniye örtü vs de aldım artık sadece kıfayetlri örtüleri vs yıkayıp yerleştirmek kaldı. Onları da hafta içi halledeceğim deterjan alıp
Canim dikkat et kendine gecmis olsunKizlar biraz sanciliydim.doktora geldim. Tansiyonum biraz yüksek dedim falan doktor bu gece yatış verdi.İnşallah sabaha daha iyi çıkar da eve geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?