Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar iki sezeryan sorasi 12 yıl geçti normal doğum yapmak istiyorum ama doktorlar hiç önermiyor kaç doktora göründüm risk falan diyorlar ama suyum gelse açılmak olsa bebege sen dur mu diyecekler

Uzun zamndir aklımda bu deneyimi yaşamak istiyorum ve sorasinda saglikli bir sekilde hayatıma devam edecek olmam hemen spora baslamam beni heyecanladiriyor
Sizin çevrenizde bu durumu yaşayan sağlıklı bebek dünyaya getiren oldu mu

Aa anladım canım

Verdiğim örnek biraz can sıkıcı ama deprem bölgesinde yaşıyorum burada bir kadın 3 çocuğunu kaybetmiş depremde kendisi sağ kurtuluyor. Kadın 40lı yaşlarda gözüküyordu belki de çökmüştür bilemem depremden sonra bir daha hamile kalıyor şimdi 1,5 yaşında bir oğlan çocuğu var maşallah çok güzel. Hayatta her şey var

Kızlar elimde beyaz fisto kumaş var hastene çekimi içine kendimi bi elbise dikmek istiyorum ama model karar veremedim hangi kumaş daha iyi olur püsküllü olanmı çiçekli olanmı
İkisi de çok güzel ben fistolu almıştım gecelik olarak fistolu yapıp üstğne püskğlleden sabahlık dikebilirsiniz ne güzel yeteneklisiniz

İkisi de çok güzel ben fistolu almıştım gecelik olarak fistolu yapıp üstğne püskğlleden sabahlık dikebilirsiniz ne güzel yeteneklisiniz
Terzi kendi söküğünü dikemiyor ya herkese dikiyorumda bana gelince pil bitiyor dün biraz kumaş ayarladım doğumdan önce az elbise dikeyim diye artık kızıma bol bol dikerim inş abiye dikiyorum genelde

Ben düşünüyorum canım hazır sezeryan olacakken halletsinler diyorum. Tabi cevremdekiler yaşın genç pişman olursun belki 3.ü ye niyet edersin diyorlar ama benim karar kesin
Bide eş izni gerekiyor snaırım eşime şaka yapıyorum arada hazır doğuma gitmişken bağlattırcam sana güven olmaz diye
Kocanın çocuk isteği bitince vazektomiui anlat ona
Ay yok kız bizimkiler Anadolu çoçugu onlar için çok değerli bişe sanırım kendileirni kısır sanarlar seninki ne güzel değer vermiş sana biz burda 40 takla atarız cefa çekeriz olmasın diye
Benm sırt ağrım değilde iki gündür sağ üst karnımda bi ağrıki anlatamam akşama doğru çoğalıyor sağ elimde iş yapamıyorum sanki açık yara bıçak yatası gibi neden olur sizce çatlama beliritisi yok iç karınmı yırtılıyor acaba

Ayy amin canım inşallah, Allah kimseye bu dönemde diş sorunu yaşatmasın
Benim ön dişimin bir tanesi oynuyor ve kenar sıra açılarak boşluk oluyor gitsem mecbur film çekilip dolgu yapılacak.iki yil önce estetik gülüş diye gidip bir ton para verip tellerle ne eziyetler çektiğim dişlerim gidemiyorum doğumdan sora ilk iş baktırmak olcak

Eşin vazektomi olabilir. Benim eşim vazektomi olmuştu çocuk yapacağımız zaman açtırdı . Çok rahat ediyorduk. Senin sorunların varsa eşin ameliyat olsun bence.
en güzel yöntem bu bakayım ikna olacak mı. Çünkü benim eşim bu konularda sorunlu biraz canımı sıkıyor misal bazı konularda bir sıkıntı oluyor uzmanla görüş dediğim zaman kendine hakaret gibi görüyor.

Son düzenleme:
Eşim onay veriyor canım ama ben istiyorum sağlık sorunlarım dan dolayı o önlem alsın

Erkeklerin ki değerli oluyor kısmı beni güldürdü ama cidden öyle düşünceleri o yönde bu konuda birşey dediğim de konu kendisine gelsin istemiyor

Ayy kızlar ikiz arabası aldık çok mutluyum %50 indirimde denk geldi şansıma
Beşik için battaniye örtü vs de aldım artık sadece kıfayetlri örtüleri vs yıkayıp yerleştirmek kaldı. Onları da hafta içi halledeceğim deterjan alıp

Eklentiler

• IMG_1212.webp
    129,5 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlı olsun

Hayırlısı olsun canim iki kardeş bi arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…