Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallahKızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallahGaliba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
Şimdi sırada heyecanla seni bekleyeceğizGözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana
Gilmors PhoebeBuffay00
Kızlaaaaar bebişleriniz geldimiii, nasılsınızzzUmarım doğurmuş, bebişlerinizin tadını çıkartıyosunuzdurr
YaaPhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur
Yaa kuzum cok sevindim maşallah kilosu da boyu da cok guzel onemli olan sağlıkla kucağına alman zaten canim şükürler olsun mis kokusunu bol bol içine çek annesi emzirdikce alışacak emmeye de dert etme hicbiseye ilk defa anne olmak başka bi duygu her zmn derim bol bol dinlen kuzum
Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana
İyi olmana coook sevindim endişelendik senin için uzun süre ses gelmeyince sürekli girip girip baktım .Bu gününe şükürler olsun kavustun bebeğine anne olmak çok güzel bir duygu yaAllah'ım hakeden isteyen herkese yaşat bu güzel duyguyu Yarabbim.
Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsünmaşallah oğluşuna da sana da sağ salim kavuştunuz şimdi bol bol öpüp koklaşma zamanı
Gözünüz aydın, Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versinÇoook şükür iyi geçmiş aklım sende kaldı bütün gün mesajını bekledim Mis kokulu bebeğini bizim yerimiz içinde öpp olurmu
Evet canım bu gün son işim gideyim kuaföreŞimdi sırada heyecanla seni bekleyeceğiz
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Kızlar çok güzel duyguymus. Yemin ederim kelime yok anlatmaya. Ben hep normal doğum istiyordum ama size şunu söyleyeyim. İyi ki sezaryen olmuş. Aklında benim gibi endişesi korkusu olan için diyorum. Kızlar sağlıkla kucaginiza alacaksanız nasıl geldiğinin önemi yok. Çok mutluyum evladım yanimda. Süt emzirme olayında da söyledim ya size biberon mama almadım bilerek iyi ki almamışım zorladım tutturmak için emeceksin dedim oğlumaçok şükür emiyor yani yoruluyor ama olsun alışacak.
Uzun oldu ama hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah kolaylık versin inşallah çok kolay olur doğumunuzKızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallahGaliba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallahGaliba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
Günaydın eylül anneleri36 +4 den selamlarrr bebisım kanala girmiş 38 olmadan doğurursun dedi doktor sizde durumlar nedir
Aminn canım benim Allah razı olsunGünaydınn kızlar
aceleci kuşlara bak yaaa :) sağlıkla gelsinler inşallah. allah kurtarsın
Banada dua et canım bebıs kanala girmiş 38 olmadan gelir dedi doktor şuan 36 +4üx her an herşey olabilir aşırı heycanlıyımPhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun
Kızlar çok teşekkür ederim bugün düne göre biraz daha iyiyim üçüncü sezeryan oluşumdan dolayı biraz zorlandım doğum esnasında dikişlerim de düzenleme yapılmış kan kaybim olmuş tansiyonum düşmüş ama çok şükür şuan herşey yolundadarısı sizlere
Allah'ım bir solukta kurtarsınBanada dua et canım bebıs kanala girmiş 38 olmadan gelir dedi doktor şuan 36 +4üx her an herşey olabilir aşırı heycanlıyım
Genel anestezi ile mi gerceklesti doğum canım. Günden güne geçecek her geçen gün daha iyi hissedeceksin inşallah bebeğin nasıl ilk gününüz nasıl geçti hadi anlatAllah'ım bir solukta kurtarsınsağsalim
Kadin olmak apayrı biseynormali de sezeryanı da başlı başına bir mucize
Aminn canım benim çok teşekkür ederim sezaryan yada normal doğuma nasıl karar veriyorlar şuan bebişm kanal pozısyonu almış normal olurmu acabaAllah'ım bir solukta kurtarsınsağsalim
Kadin olmak apayrı biseynormali de sezeryanı da başlı başına bir mucize
Çok şükür şimdi iyisin canım.Korktum ben bana doktor demişti kan kaybın olucak riskli diye hatta demişti istersen aldır bebeğini..Allah büyük yardım ederPhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun
Kızlar çok teşekkür ederim bugün düne göre biraz daha iyiyim üçüncü sezeryan oluşumdan dolayı biraz zorlandım doğum esnasında dikişlerim de düzenleme yapılmış kan kaybim olmuş tansiyonum düşmüş ama çok şükür şuan herşey yolundadarısı sizlere
Çok şükürPhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?