2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin

Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah

Gilmors PhoebeBuffay00
Kızlaaaaar bebişleriniz geldimiii, nasılsınızzz Umarım doğurmuş, bebişlerinizin tadını çıkartıyosunuzdurr

PhoebeBuffay00 canım nasılsın iyi misin aklım sende

Yaa PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur

Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana

Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün maşallah oğluşuna da sana da sağ salim kavuştunuz şimdi bol bol öpüp koklaşma zamanı

Gilmors PhoebeBuffay00 kızlarımmm gözünüz aydınnnn allahım hayırlı evlat etsin

Gilmors PhoebeBuffay00 kızlar çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebisleri gözünüz aydın

Kızlar gunaydinnnn
Allah hepinizden bin kere razı olsun mesajlarınız öyle içimi ısıttı ki. Herkes insallah en güzel kolay şekilde doğumu yapar ve hep birlikte çocuklarımızı sağlıkla büyütürüz. Ben kendimi boşuna strese sokmuşum her şey olması gerektiği gibi oldu çok da güzel oldu. Emzirmeye çalışıyorum inşallah daha da güzel emecek

Günaydın eylül anneleri36 +4 den selamlarrr bebisım kanala girmiş 38 olmadan doğurursun dedi doktor sizde durumlar nedir

Şimdi sırada heyecanla seni bekleyeceğiz
Evet canım bu gün son işim gideyim kuaföreyarın eşimin teyze oğlunun kınası var evimizin yanında asla gitmek istemiyordum annemde diyor git seni çok seviyorlar kaç defa dediler bakıcam daha 24 düğün eşim gidicek İstanbula çok kişi bilmiyor pazartesi doğum

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah

Allah kolaylık versin inşallah çok kolay olur doğumunuz

Günaydın eylül anneleri36 +4 den selamlarrr bebisım kanala girmiş 38 olmadan doğurursun dedi doktor sizde durumlar nedir

Günaydınn kızlar
aceleci kuşlara bak yaaa :) sağlıkla gelsinler inşallah. allah kurtarsın

PhoebeBuffay00 canım nasıl oldun hayırlı olsun sezeryan olacağıni tahmin etmiştim hayırlı olsun
Kızlar çok teşekkür ederim bugün düne göre biraz daha iyiyim üçüncü sezeryan oluşumdan dolayı biraz zorlandım doğum esnasında dikişlerim de düzenleme yapılmış kan kaybim olmuş tansiyonum düşmüş ama çok şükür şuan herşey yolunda darısı sizlere

Banada dua et canım bebıs kanala girmiş 38 olmadan gelir dedi doktor şuan 36 +4üx her an herşey olabilir aşırı heycanlıyım

Allah'ım bir solukta kurtarsın sağsalim
Kadin olmak apayrı bisey normali de sezeryanı da başlı başına bir mucize
Genel anestezi ile mi gerceklesti doğum canım. Günden güne geçecek her geçen gün daha iyi hissedeceksin inşallah bebeğin nasıl ilk gününüz nasıl geçti hadi anlat

Çok şükür şimdi iyisin canım.Korktum ben bana doktor demişti kan kaybın olucak riskli diye hatta demişti istersen aldır bebeğini..Allah büyük yardım eder

Çok şükür her şeyi atlatırsın kadın olmak ne müthiş şey neleri yaşıyoruz das çocuğumuz için yine mutlu oluyoruz
Bebeğin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…