Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana
Yaa PhoebeBuffay00
nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur
Yaa kuzum cok sevindim maşallah kilosu da boyu da cok guzel onemli olan sağlıkla kucağına alman zaten canim şükürler olsun mis kokusunu bol bol içine çek annesi emzirdikce alışacak emmeye de dert etme hicbiseye ilk defa anne olmak başka bi duygu her zmn derim bol bol dinlen kuzum
Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana
İyi olmana coook sevindim endişelendik senin için uzun süre ses gelmeyince sürekli girip girip baktım .Bu gününe şükürler olsun kavustun bebeğine anne olmak çok güzel bir duygu yaAllah'ım hakeden isteyen herkese yaşat bu güzel duyguyu Yarabbim.
Gözünüz aydın, Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin Çoook şükür iyi geçmiş aklım sende kaldı bütün gün mesajını bekledim Mis kokulu bebeğini bizim yerimiz içinde öpp olurmu
Kızlar gunaydinnnn
Allah hepinizden bin kere razı olsun mesajlarınız öyle içimi ısıttı ki. Herkes insallah en güzel kolay şekilde doğumu yapar ve hep birlikte çocuklarımızı sağlıkla büyütürüz. Ben kendimi boşuna strese sokmuşum her şey olması gerektiği gibi oldu çok da güzel oldu. Emzirmeye çalışıyorum inşallah daha da güzel emecek