Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallah Galiba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin

Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah

@Gilmors PhoebeBuffay00
Kızlaaaaar bebişleriniz geldimiii, nasılsınızzz Umarım doğurmuş, bebişlerinizin tadını çıkartıyosunuzdurr

PhoebeBuffay00 canım nasılsın iyi misin aklım sende

Yaa PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur

Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana

Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün maşallah oğluşuna da sana da sağ salim kavuştunuz şimdi bol bol öpüp koklaşma zamanı

@Gilmors PhoebeBuffay00 kızlarımmm gözünüz aydınnnn allahım hayırlı evlat etsin

@Gilmors PhoebeBuffay00 kızlar çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebisleri gözünüz aydın

Kızlar gunaydinnnn
Allah hepinizden bin kere razı olsun mesajlarınız öyle içimi ısıttı ki. Herkes insallah en güzel kolay şekilde doğumu yapar ve hep birlikte çocuklarımızı sağlıkla büyütürüz. Ben kendimi boşuna strese sokmuşum her şey olması gerektiği gibi oldu çok da güzel oldu. Emzirmeye çalışıyorum inşallah daha da güzel emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…