Hayırlı olsun canım senin içinde kolaylık olurAyy kızlar ikiz arabası aldık çok mutluyum %50 indirimde denk geldi şansıma
Beşik için battaniye örtü vs de aldım artık sadece kıfayetlri örtüleri vs yıkayıp yerleştirmek kaldı. Onları da hafta içi halledeceğim deterjan alıp
Sağlıkla kullan canım oğluşunada MaşAllah ne güzel uyuyor benimki asla orda uyumazAyy kızlar ikiz arabası aldık çok mutluyum %50 indirimde denk geldi şansıma
Beşik için battaniye örtü vs de aldım artık sadece kıfayetlri örtüleri vs yıkayıp yerleştirmek kaldı. Onları da hafta içi halledeceğim deterjan alıp
Teşekkür ederim, yoksa eve tıkılı kalacaktımHayırlı olsun canım senin içinde kolaylık olur
Benimki yorulmuşsa eğer uykusu geldiğinde direkt yatıp uyuyorSağlıkla kullan canım oğluşunada MaşAllah ne güzel uyuyor benimki asla orda uyumaz
Kuzum durmaz benimki eminim birde yeni doğanla benimki aynı diğilki benimki durmuyor onun için daha büyük bir şey lazım yenidoğanda minik daha puset kullanıcamBenimki yorulmuşsa eğer uykusu geldiğinde direkt yatıp uyuyoramin canım teşekkür ederim bak senin de işine yarar dışarı çıkarken,bir düşün
Puset takılıyor buna öyle yapıcam birkaç ay bendeKuzum durmaz benimki eminim birde yeni doğanla benimki aynı diğilki benimki durmuyor onun için daha büyük bir şey lazım yenidoğanda minik daha puset kullanıcam
Bu arada vazektomi araştırdım sonra eşime anlattım bana diyor ben oramı açıcam bana işlemmi yapılıcak ve ben yine anlatmaya devam ettim sperm çıkmıyormuş yazıyor bunu deyince o kadar güldüki diyor beni top edicen en sonsalak salan seni dinliyorum diyor
Çok utanan birisi kendisi mesela çok tüylü kendisi lazere diyorum git tamamen kurtul yok saçmalama utanıyor görücekler diyor birde bunu deyince karnını tuttu o kadar güldüki o gülünce bende güldümki sen niye bunu söylüyorsun boşunakız biz nerelerimizi açıyoruz çocuklarını doğuracağız diye ya. Kıyamam sana
Çok utanan birisi kendisi mesela çok tüylü kendisi lazere diyorum git tamamen kurtul yok saçmalama utanıyor görücekler diyor birde bunu deyince karnını tuttu o kadar güldüki o gülünce bende güldümki sen niye bunu söylüyorsun boşunaeşin türkmü canım senin?
Anladım canım.İşte sorun şu bana diyor sende kapattırma iyi şeyler diğil diyor illa diyor başka yöntem var artık mecbur doktorla konuşucam..hap gerekiyorsa kullanırım diyor sen kullanma işte diyorum sen kullansan ne olucakkigüldüm bende sayenizde.d ya öyle büyüyorlar bazı tabuları yıkmak çok zor gerçekten. Sen de deki beni anlıyor musun ben de utanıyorum istemiyorum ama ikimiz için çocuklarımızı doğuruyorum hiç kolay değil işte sen daha lazere gidemiyorsun vs diyebilirsin
benim eşim Arap Hatay’da çoğu ailesi aslında Türk gibiler ama Arabistan’dan gelmişler heralde dedesinin babası falan
Ortak bir yol bulursunuz inşallah siz de biz deAnladım canım.İşte sorun şu bana diyor sende kapattırma iyi şeyler diğil diyor illa diyor başka yöntem var artık mecbur doktorla konuşucam..hap gerekiyorsa kullanırım diyor sen kullanma işte diyorum sen kullansan ne olucakki
Sen sanki 4 çocuk istiyordun birde eşin yine işlem yapa bilir kendine yoksa ikinci defa olmazmıOrtak bir yol bulursunuz inşallah siz de biz debakalım biz de daha nasıl korunacağız bilmiyorum doğumu düşünmekten o konuyu ayrıntılı düşünmedim
Artık istemiyorum ya ama eşim ilerde kararın değişir deyip duruyor o yüzden şu an o düşünmüyor bağlatmayı. Tekrar da yapabilir. Yani benim eşim bana sinirlenir ve ya çok alınırsa gider birden yapar da yani bilmiyorum biz kavga edince felaket büyük bir kavga edşyoruzSen sanki 4 çocuk istiyordun birde eşin yine işlem yapa bilir kendine yoksa ikinci defa olmazmı
Çok geçmiş olsun canımKizlar biraz sanciliydim.doktora geldim. Tansiyonum biraz yüksek dedim falan doktor bu gece yatış verdi.İnşallah sabaha daha iyi çıkar da eve geçerim
Bu arada vazektomi araştırdım sonra eşime anlattım bana diyor ben oramı açıcam bana işlemmi yapılıcak ve ben yine anlatmaya devam ettim sperm çıkmıyormuş yazıyor bunu deyince o kadar güldüki diyor beni top edicen en sonsalak salan seni dinliyorum diyor
Hee o zaman sizinki kesin diğil kız yapmayın öyle kavga ben eşime diyorum bak ne sözümüz varsa odamızda konuşucaz asla çocuklar duymasın bakalım yapa bilicezmi gerçi konuşan benim o susuyor daha çok sinir oluyorumArtık istemiyorum ya ama eşim ilerde kararın değişir deyip duruyor o yüzden şu an o düşünmüyor bağlatmayı. Tekrar da yapabilir. Yani benim eşim bana sinirlenir ve ya çok alınırsa gider birden yapar da yani bilmiyorum biz kavga edince felaket büyük bir kavga edşyoruz
2 tane tabak yıkarken bile belim koptu. Sen temizlik yapmışsın. Normal. Allah korusun kanaman yada suyun filan gelirse gidersin acile. Yat dinlenArkadaşlar 34+2 yim inanılmaz şekilde enerjim geldi bugün tüm evi baştan aşağı temizledim suanda kasıgımda bir ağrı var uzanıp dinlenmeyi mi bekleyim acile gideyim mi sizin böyle oluyor mu artık yorulunca
Neyime güvendim bilmiyorum ama bir enwrji geldi halıları kanepeleri hep kaldırdım sildim geri yerlestirdin inşallah bişe olmaz yattm simdi2 tane tabak yıkarken bile belim koptu. Sen temizlik yapmışsın. Normal. Allah korusun kanaman yada suyun filan gelirse gidersin acile. Yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?