Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
E birbirimizi instadan falan ekleyip arkadaşlığa devam etsek olmuyor mu ben alıştım size iyi geliyordunuz neden yasak ki.. doğumdan sonra konuşamayacak mıyız

Kızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi
Kızlar ben bağlatamam psikolojik olarak kendimi kötü hissederim aynen sanki yeteneğim alınmış gibi boşverin zaten 45ten sonra menapoz dertleri başlar yani

E birbirimizi instadan falan ekleyip arkadaşlığa devam etsek olmuyor mu ben alıştım size iyi geliyordunuz neden yasak ki.. doğumdan sonra konuşamayacak mıyız
Valla kuzum cok guzel olurdu da insta da aynı şekilde yasak mı bilmiyorum ama yasaktır diye tahmin ediyorum sanirim bu formatta konuşulmasını istiyorlardır mesela ister istemez konusmalar azalacak ama eklenme olunca daha da sessizleşiyor sayfa

Kararmalar hormonlardan oluyor benimde 30 dan sonra başladı kararmaya. Doğumdan sonra geçiyor diye dert etmiyorum sonuçta doktorların ilk gördüğü biz değiliz

Kızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi
Bu açıdan bakarsan yanlış olur doğurmak bir yetenek değil ki canım. Tekrar anne olmak isteyip istememen önemli. Benim sağlık sorunlarımdan ötürü tekrar doğurmam çok riskli mesela o yüzden bu ihtimali direk engellemek adına bağlatıcam. Hemde ikiden fazla çocuğa mental ve maddi olarak yetemem. İyi düşünüp karar vermelisin. Hiçbir yan etkisi zararı olmayan bir yöntem

Bende vazgeçtim bağlatmaktan hem doktordan fikir alırım zararı yokta ama bana öyle geliyor ki sanki yalnış bir şey yapıcam kendime yan etkisi filan olur bilemedim
Aynı hisleri yaşıyorum sanki doğal olmayan bir durum olacak eskilerin birsuru çocuğu varmış sanki sürüyle çocuğumuz yok

Kızlar ben bağlatamam psikolojik olarak kendimi kötü hissederim aynen sanki yeteneğim alınmış gibi boşverin zaten 45ten sonra menapoz dertleri başlar yani
Evet ya şurda ne kaldı birde tüp muhabbetine girmeyelim zaten kesilen biziz geçen haftada kan verdim bu haftada adamlara ne oluyor Allah aşkına

Özel mesajla isteyen istediğini ekler ona karışmıyorlar ama whatsapp grubu falan kurmak yasak. Senelerce kkda editörlük yaptım :)

Senin için en uygun olanı sağlık açisindan baglatmak sanıyorum canım ama ben Bilemiyorum ki şimdi kızımız dünyaya gelsin hele bir nolur ne olmaz ikinci evliliğim yarın öbür gün eşim belki çocuk ister dünyanın da bin bir türlü hali var

Aynı hisleri yaşıyorum sanki doğal olmayan bir durum olacak eskilerin birsuru çocuğu varmış sanki sürüyle çocuğumuz yok
Bak bende asla ve asla 3 çocuk düşünmüyorum ilk başta yaştan dolayı bebeklerim daha küçük patır patır arka arkaya çok zor yıpranırım kendimizede bakmalıyız sonuçta ama kapatmakta nebileyim dediğin gibi eskiler nasıl korunuyordu bu tüp kapatmasıda yeni çıktı ve bence yan etkisi olucak

Bence eskisi gibi olmuyor biz birbirimizi ekledik WhatsApp grubumuz bile var ama konuşma nerdeyse bitti en güzeli böyle nasılsa bebekleri de anlatacaz burdan vakit buldukça doğuran hemen dağılmasın burdayiz

Bence eskisi gibi olmuyor biz birbirimizi ekledik WhatsApp grubumuz bile var ama konuşma nerdeyse bitti en güzeli böyle nasılsa bebekleri de anlatacaz burdan vakit buldukça doğuran hemen dağılmasın burdayiz
Tamam ben ilk defa bir grupa girdim konuşuyorum da o yüzden bilmiyordum dediğin gibyse peki öyle yapalım

Doktora yan etki sorunca yok diyor ama ben de inanmıyorum olmadığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…