Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Valla kızlar su eylul anneleri sayfasının hakkını vermek istiyorum hep 1 ay önce doğurdum ağustos annelerindeydim temmuzda doğurdum Aralık annelerindeydim kasımda doğurdum yeto eylülde doğurmak istiyorummmm

Ay inanmazsın ama başak daha zor
Benim kızımda aslan burcu gercekten cok zor başak olsun diye dua ediyorum oğlumda yay olacakti ama erken gelince döngü de doğduğu için akrep oldu 1 gun sonraya gun vermedi maalesef doktorum
bazı yerlerde stresli hamileliklerde bebek kolik olabiliyor diyorlar inşallah olmaz

başak burcu kızım var tavsiyemdir
Kızım aslan buda aslan olursa yandık Başak kocam uyumlu

Kızlar kıl tüy konusu konuşulmuş bugün de benim derdim de genital bölge kararması Lazere gitmiştim ve ne tüy ne karartı sorunum bu kadar yoktu. Ama şuan hiç hoşlanmıyorum görünüşünden. Muayene olurken en çok bunu dert edinicem sanırım krem vs kullanan var mı bu sorundan

Kızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi

Ay teşekkürler beybisi
Ben göremedim kız kaçırdım heralde
Sezeryan canım bakalım aslında yine tam dikkat edemedim ya sadece fazla yemeğe başladım
Almıştır kilo ya bende dikkat ettim sayılmaz bazı haftalar kilo haftası sanki bizim yegende bir haftada 350 gram aldığı oluyordu diyor

Kızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi
Bende vazgeçtim bağlatmaktan hem doktordan fikir alırım zararı yokta ama bana öyle geliyor ki sanki yalnış bir şey yapıcam kendime yan etkisi filan olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…