Neyi saklayacağız ki anonim olduk benim hiçbir şeyden çekincem olmazda böyle rahatsa insanlar bir şey diyememBuranın güzelliği biraz da anonim olmak değil mi zatenyoksa ad soyadla kayıt olurduk
Aynen caaanimm ayynennBuranın güzelliği biraz da anonim olmak değil mi zatenyoksa ad soyadla kayıt olurduk
Ben hamilelik öncesinde açmıştım hesabımı ve daha çok iç dökme şeklinde kafama takılan şeyleri danışıyodum. Bu grup dahilinde benimde bi çekincem yok ancak açtığım konuların gerçek hayatta bana ait olduğu bilinsin istemem mesela. Kv ile ilgili bazı kafama taktığım şeyleri anlatmıştım örneğinNeyi saklayacağız ki anonim olduk benim hiçbir şeyden çekincem olmazda böyle rahatsa insanlar bir şey diyemem
Oramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçerKararmalar hormonlardan oluyor benimde 30 dan sonra başladı kararmaya. Doğumdan sonra geçiyor diye dert etmiyorum sonuçta doktorların ilk gördüğü biz değiliz
Instadan eklemeye karismiyorlarsa o da güzelmiş benceÖzel mesajla isteyen istediğini ekler ona karışmıyorlar ama whatsapp grubu falan kurmak yasak. Senelerce kkda editörlük yaptım :)
Benimde gördüğüm videolarda ünlü doktorlar diyorki yan etkisi yok ama inanmıyorumDoktora yan etki sorunca yok diyor ama ben de inanmıyorum olmadığına
Psikolojik olarak menapoz tetikler bence kendimizi kısır hissederizBenimde gördüğüm videolarda ünlü doktorlar diyorki yan etkisi yok ama inanmıyorum
Benim annem 38 yaşında menapoza girdi ondan ben hep korkuyordum çocuğum olmaz diye hiç beklemedim çocuk kendinden olur diye amh düşüktü şimdide kapatsam menapoza erken girerim ve ya nebileyim hep kafamda kurcalıcam neden kapattım diyePsikolojik olarak menapoz tetikler bence kendimizi kısır hissederiz
Benim psikolojime iyi gelmez ben dogalina bırakma taraftarıyım. Dünyanın da binbir hali var. Sağlık problemi yoksa hiç düşünmüyorum bağlatma olayınıPsikolojik olarak menapoz tetikler bence kendimizi kısır hissederiz
Aynen canımBenim annem 38 yaşında menapoza girdi ondan ben hep korkuyordum çocuğum olmaz diye hiç beklemedim çocuk kendinden olur diye amh düşüktü şimdide kapatsam menapoza erken girerim ve ya nebileyim hep kafamda kurcalıcam neden kapattım diye
Yaaa bunlar çok tatlı olmuşEki Görüntüle 3626598 hastane için yaptırdığım takım geldi doğumun çok çok yaklaştığına şimdi ikna oldum kızlar
Ben ilk doğumda fotoğrafçı ayarlamıştım erken doğum olunca iptal oldu. Şimdide hiç hevesim yok. Ağrı kesici veriyorlar zaten bence istiyorsan yaptırBi yandan o ağrıyla nasıl yapıcaz diyorum hayırlısı bakalım
Sarışın beyaz tenli olmama rağmen çok karardı benimde. Doğumdan sonra düzeliyor ya o yüzden şuan kreme gerek yokKızlar kıl tüy konusu konuşulmuş bugün de benim derdim de genital bölge kararmasıLazere gitmiştim ve ne tüy ne karartı sorunum bu kadar yoktu. Ama şuan hiç hoşlanmıyorum görünüşünden. Muayene olurken en çok bunu dert edinicem sanırım krem vs kullanan var mı bu sorundan
Yok ben bağlatmam. Büyük konuşmayayım 3. Çocuk düşünmüyorum ama dünyanın bi sürü hali var. Zaten yumurtlamaya denk getiricez diye neler çekiyoruz. 2 çocukla hergün fik fik yapacağımızı da sanmıyorumKızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi
Bende böyle düşünüyorumKızlar ben bağlatamam psikolojik olarak kendimi kötü hissederim aynen sanki yeteneğim alınmış gibi boşverin zaten 45ten sonra menapoz dertleri başlar yani
Teşekkür ederim aşkolar
Benim uğraşacak enerjim yok canım da doğum paketine dahil ücrete o yüzden yaptıralım diyorumYaaa bunlar çok tatlı olmuş
Ben ilk doğumda fotoğrafçı ayarlamıştım erken doğum olunca iptal oldu. Şimdide hiç hevesim yok. Ağrı kesici veriyorlar zaten bence istiyorsan yaptır
Sarışın beyaz tenli olmama rağmen çok karardı benimde. Doğumdan sonra düzeliyor ya o yüzden şuan kreme gerek yok
Yok ben bağlatmam. Büyük konuşmayayım 3. Çocuk düşünmüyorum ama dünyanın bi sürü hali var. Zaten yumurtlamaya denk getiricez diye neler çekiyoruz. 2 çocukla hergün fik fik yapacağımızı da sanmıyorum
Bende böyle düşünüyorum
Aa öyle mi yaptır kız o zaman. Bizim hastane ek para istiyordu. Paketin içinde olsa çok özenmesem bile çektirirdim tabi boşa gitmesinBenim uğraşacak enerjim yok canım da doğum paketine dahil ücrete o yüzden yaptıralım diyorum
Hahah aynen o kadar parayı verince bunu da eklemişler sağolsunlarAa öyle mi yaptır kız o zaman. Bizim hastane ek para istiyordu. Paketin içinde olsa çok özenmesem bile çektirirdim tabi boşa gitmesin
Ne güzel. Bizimkinde bi oda süsleme var. Onda da ne yapıyorlar bilmiyorum kapıya tül bağlayıp geçiyorlarsa eyvah.Hahah aynen o kadar parayı verince bunu da eklemişler sağolsunlarbi tane beyaz elbise aldım kızıma da isimli tulum yaptırcam artık olduğu kadar
Yok canım daha onu da almadım ben biraz yavaş ilerliyorum galibaNe güzel. Bizimkinde bi oda süsleme var. Onda da ne yapıyorlar bilmiyorum kapıya tül bağlayıp geçiyorlarsa eyvah.
Lohusa tacı aldın mı? Yeter zaten önemli olan hatıra kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?