Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Neyi saklayacağız ki anonim olduk benim hiçbir şeyden çekincem olmazda böyle rahatsa insanlar bir şey diyemem
Ben hamilelik öncesinde açmıştım hesabımı ve daha çok iç dökme şeklinde kafama takılan şeyleri danışıyodum. Bu grup dahilinde benimde bi çekincem yok ancak açtığım konuların gerçek hayatta bana ait olduğu bilinsin istemem mesela. Kv ile ilgili bazı kafama taktığım şeyleri anlatmıştım örneğin

Kararmalar hormonlardan oluyor benimde 30 dan sonra başladı kararmaya. Doğumdan sonra geçiyor diye dert etmiyorum sonuçta doktorların ilk gördüğü biz değiliz
Oramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer

Psikolojik olarak menapoz tetikler bence kendimizi kısır hissederiz
Benim annem 38 yaşında menapoza girdi ondan ben hep korkuyordum çocuğum olmaz diye hiç beklemedim çocuk kendinden olur diye amh düşüktü şimdide kapatsam menapoza erken girerim ve ya nebileyim hep kafamda kurcalıcam neden kapattım diye

Aynen canım

Eki Görüntüle 3626598 hastane için yaptırdığım takım geldi doğumun çok çok yaklaştığına şimdi ikna oldum kızlar
Yaaa bunlar çok tatlı olmuş
Bi yandan o ağrıyla nasıl yapıcaz diyorum hayırlısı bakalım
Ben ilk doğumda fotoğrafçı ayarlamıştım erken doğum olunca iptal oldu. Şimdide hiç hevesim yok. Ağrı kesici veriyorlar zaten bence istiyorsan yaptır
Sarışın beyaz tenli olmama rağmen çok karardı benimde. Doğumdan sonra düzeliyor ya o yüzden şuan kreme gerek yok
Kızlar doktor tüplerimi sorduda eşime sormadım dedim.doktorda bu saatten sora bence bağlatin dedi ne bilim biraz ilgincime gidiyor tüpleri bağlatma fikri sanki bir yeteneğim elimden alinacak gibi
Yok ben bağlatmam. Büyük konuşmayayım 3. Çocuk düşünmüyorum ama dünyanın bi sürü hali var. Zaten yumurtlamaya denk getiricez diye neler çekiyoruz. 2 çocukla hergün fik fik yapacağımızı da sanmıyorum
Kızlar ben bağlatamam psikolojik olarak kendimi kötü hissederim aynen sanki yeteneğim alınmış gibi boşverin zaten 45ten sonra menapoz dertleri başlar yani
Bende böyle düşünüyorum

Benim uğraşacak enerjim yok canım da doğum paketine dahil ücrete o yüzden yaptıralım diyorum

Aa öyle mi yaptır kız o zaman. Bizim hastane ek para istiyordu. Paketin içinde olsa çok özenmesem bile çektirirdim tabi boşa gitmesin
Hahah aynen o kadar parayı verince bunu da eklemişler sağolsunlar bi tane beyaz elbise aldım kızıma da isimli tulum yaptırcam artık olduğu kadar

Hahah aynen o kadar parayı verince bunu da eklemişler sağolsunlar bi tane beyaz elbise aldım kızıma da isimli tulum yaptırcam artık olduğu kadar
Ne güzel. Bizimkinde bi oda süsleme var. Onda da ne yapıyorlar bilmiyorum kapıya tül bağlayıp geçiyorlarsa eyvah.
Lohusa tacı aldın mı? Yeter zaten önemli olan hatıra kalması

Ne güzel. Bizimkinde bi oda süsleme var. Onda da ne yapıyorlar bilmiyorum kapıya tül bağlayıp geçiyorlarsa eyvah.
Lohusa tacı aldın mı? Yeter zaten önemli olan hatıra kalması
Yok canım daha onu da almadım ben biraz yavaş ilerliyorum galiba birini alsam birini unutuyorum,doğum ücreti ne kadar peki biz önümüzdeki hafta gidip onu da görüşcez oda filan seçiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…