Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Yaaa o zaman şu an için ilk sen doğum yapacaksın gibi aramızda çok heyecanlı

benim kocam aslan, kızım başak :)
başak burcu tavsiye ediyorum çok titiz, düzenli oluyorlar.

Öyle tabi birde bebekler olunca artık buralar eskisi gibi olmucak malesef

Aaaaaa ilk sana gün verildi ne kaldıkibakalım cuma günü doktordayım acaba 2500 olurmu bebişim gün verirmi merak ediyorum ya

Aramızda erken doğum yapan arkadaşlar vardı, bebekleriniz nasıl, sizler nasılsınız arkadaşlar?

Evet aslında yasak
Öyle 1 hafta girmemiştim kk ya anam bi girdim banlanan banlanana gruptan biri sikayet etmis kimler WhatsApp grubu kurdu ifşa etmiş kim olduğunu da kimse bilemedi ne olursa olsun ben yakıştıramadım ispiyonculugu sonra zaten soğudum girmedim uzun bi sure bi daha hamis olana kadar

Bizdede öyle oldu burda anlatmayım detaylıama işte banlanan oldu ve geri gelemediler hatta önceki gruplarda bile oldu o zaman daha gebe kalayım diye deniyordum iyiki ama tanıdık bir birimizi 1 yaşına kadar bir birimize çok destek olduk

Aynen o konuda haklisin cok iyi oluyor kızımda da ağustos annelerindeydim orda daha aktiftim cok destek olmuştuk birbirimize ilk hamilelikti tecrübeli olanlardan cok yardımcı olanlar olmustu iste burası hassas terazi konuştuklarımızı eylemlerimize dikkat etmemiz gerekiyor bi bakmışsın banlanmissin aman Allah korusun

Evet malesef öyle burası keşki söylemeseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…