Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Göğüs kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben kantaron ile nemlendiriyorun bir de tahin üstü yağ denicem faydası oluyor mu ki boşuna mı çabalıyorum
Oğlumda göğüs yaralarım geçmeyince doktor susam yağı önermişti onunla geçmişti en son. Tahin yağı da aynı işi görür bence

Tabi benim içinde cinsiyetin hiçbir önemi yok birde ben tüp bebek yollarınıda gördüm yeterki diyorduk evimizde bebek olsun sonra tabi doğal yollarla hamile kaldım ondan şimdi bana ikinci kızmı sorduklarında hayır diyorum erkek ayyy keşki kız olsaydı diyorlar o kadar sinir oluyorumki ya diyorum ne alaka hayırlı evlat olsun yeterki hemen aklıma kendi görümcem geliyor kv hasta bir sürü ilacları var amaliyatları kızın hiç umrunda diğil hatta annesine demişki bak sen kansersin ben kendi yoluma bakmalıyım yarın bir gün ölücen ben ne olucam diyor halbuki kadın kanser bile diğil yani tehlikesi var ama sonuçta diğil tedavi oluyor ve erkek çocukları asla bunu demez annelerine hatta eşim sinirlendi kıza işte bu da kız çocuğu🤷🏻‍♀️ondan cinsiyet diğil hayırlı evlat istemek lazım
Cok çok haklısınız valla yaşadığıniz olayadan çok belli cinsiyetinin öneminin olmadığı.. ama bazen de insan dünyada iki meyveninde tadına bakmak istiyor buda bı gerçek ama🤭

bu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
chate sordum 72-75 ile kapatırsın dedi
Bende ikizlerime 65 hamile kalmıştım 85 doğuma girmiştik ama çok fazla odem yaşamıştım ayağım 38 numarayken 41 giydiğimi hatırlıyorum bu gebeligimde 49 kg hamile kaldım şuan 63 kg 65 dururum insaAllah😀 çok kg olmayinca hamilelikte çok zorlamiyor sanırım

Tabi benim içinde cinsiyetin hiçbir önemi yok birde ben tüp bebek yollarınıda gördüm yeterki diyorduk evimizde bebek olsun sonra tabi doğal yollarla hamile kaldım ondan şimdi bana ikinci kızmı sorduklarında hayır diyorum erkek ayyy keşki kız olsaydı diyorlar o kadar sinir oluyorumki ya diyorum ne alaka hayırlı evlat olsun yeterki hemen aklıma kendi görümcem geliyor kv hasta bir sürü ilacları var amaliyatları kızın hiç umrunda diğil hatta annesine demişki bak sen kansersin ben kendi yoluma bakmalıyım yarın bir gün ölücen ben ne olucam diyor halbuki kadın kanser bile diğil yani tehlikesi var ama sonuçta diğil tedavi oluyor ve erkek çocukları asla bunu demez annelerine hatta eşim sinirlendi kıza işte bu da kız çocuğu🤷🏻‍♀️ondan cinsiyet diğil hayırlı evlat istemek lazım
Çok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuş 😂😂 sanırsın kraliyet ailesi ya insanlar her şeye bir kulp buluyor
Bizim memlekette 40 kadar kimse gelmiyor bebekli eve şimdi sen desen 40 olmadan dışarı çıkıcam belkide izin vermez ya bu da aynı hatta bu daha kötüsü anne lohusa bebek daha yeni doğmuş hiç aklım almıyor..oğlumda 40 olmadan gelmek isteğen vardı hemen dedim kv ağrılarım var lohusayım çay bile koyamam birde benden bekliyor benim kendime yardım eden lazım
Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarım 😅 sonra surat yapıyorlar en fazla iki güne unutuluyor hiç umrumda değiller açıkçası
bu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
İdeal kiloya ulaşacaksın yani 😬 benim de aynı 64 le hamile kaldım şu an 72 yim ödemim falan yok hiç hatta karnım olmasa hamile olduğum anlaşılmıyor hiçbir yerimden. Benim karnım çok büyüdü ya bir de ileri doğru büyüdü çatladı hep o yüzden.
Ben 62yle hamile kalmıştım ama ilk 3 ay çok verdim şuan 63 kiloyum :)
Kız sen ne yaptın maşallah sana 😍😍

Kızlar bebek bi toplasıp öyle sert okuyor ki nefes alamaz hala geliyorum ve inanılmaz bir hararet ter basması var bi gidiyim mi nst ye

Kızlar bebek bi toplasıp öyle sert okuyor ki nefes alamaz hala geliyorum ve inanılmaz bir hararet ter basması var bi gidiyim mi nst ye
idrarımı kacırıcakmısım gibi bi his var sanki içimden hareket etsem bişe cıkıcam dısarı
Bendede ara ara aynısı oluyor nst ye girmiştim sancı falan çıkmadı yalancı sancı muhtemelen

Bende ikizlerime 65 hamile kalmıştım 85 doğuma girmiştik ama çok fazla odem yaşamıştım ayağım 38 numarayken 41 giydiğimi hatırlıyorum bu gebeligimde 49 kg hamile kaldım şuan 63 kg 65 dururum insaAllah😀 çok kg olmayinca hamilelikte çok zorlamiyor sanırım
ikizlerden sonra 49 kg ya düşmüşsün maşallah :)
ikiz hamilelikte kilo almak normal ya ,zaten hamilelikte normal. insan yetiştiriyoruz insan :)
evet çok kg olmayınca hamilelik daha kolay oluyor. ağırlaştıkça zor

60 ile hamile kalmıştım.
ben 55 ile hamile kaldım şu an 59'um, hamilelikte 50'ye kadar düşmüştüm aslında toplamda 9 kilo mu almış oluyorum :D

Cok çok haklısınız valla yaşadığıniz olayadan çok belli cinsiyetinin öneminin olmadığı.. ama bazen de insan dünyada iki meyveninde tadına bakmak istiyor buda bı gerçek ama🤭
İçimde hep erkek annesi olmak istemiştim ama asla dilime almadım Allah'a ağır gider diye hatta ikinciye hamileyken doktor ilk başta kız dedi bende rüyamda erkek gördüm emindim erkek olucak diye öyle deyince azcık üzüldüm ama sonra dedim saçmalama vardır Allah'ın bir bildiği sonra ireli haftalarda doktor erkek deyince benden mutlusu yoktu😍neden kız istemedim tek kalmasın diye kız çocuğuna bir kız kardeşi şart bende 3 yapmıcam diye bu beni üzücekti.Allah her kesin gönlüne göre versin🤗

Çok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuş 😂😂 sanırsın kraliyet ailesi ya insanlar her şeye bir kulp buluyor

Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarım 😅 sonra surat yapıyorlar en fazla iki güne unutuluyor hiç umrumda değiller açıkçası

İdeal kiloya ulaşacaksın yani 😬 benim de aynı 64 le hamile kaldım şu an 72 yim ödemim falan yok hiç hatta karnım olmasa hamile olduğum anlaşılmıyor hiçbir yerimden. Benim karnım çok büyüdü ya bir de ileri doğru büyüdü çatladı hep o yüzden.

Kız sen ne yaptın maşallah sana 😍😍
Bizim köydede malesef hala bu erkek şart olmalı gibi durumlar var çok üzücü

60 ile hamile kalmıştım.
Ayy en çok ben almışım kiloyu aramızda 😂 64le hamile kaldım şuan 77 yim 🥹 80 olacak herhalde doğuma kadar

Senin için en uygun olanı sağlık açisindan baglatmak sanıyorum canım ama ben Bilemiyorum ki şimdi kızımız dünyaya gelsin hele bir nolur ne olmaz ikinci evliliğim yarın öbür gün eşim belki çocuk ister dünyanın da bin bir türlü hali var
Bu açıdan haklısın tabi ki bağlatma akışına bırak canım

Oramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer
Bende bugün farkettim boynum yüzümde lekeler olmuş doğumdan sonra geçiyor canım ilkinde de oldu geçti hemen geçmiyor ama bikaç ayda yavaş yavaş geçiyor

Back
X