Boğa olmak ayrıcalıktırBoğa olmayı çok seviyorum
Aynen tüp bende baglatmayi düşünmüyorum. Hiç gerek yok sağlık anlamında sorun yoksa. Bı de ben manevi olarak dini olarak da yanasmiyorum. Hayatın ne getireceğini kimse bilemiyor
Yer o bacım boğaymis lüxu severPhoebeBuffay00 ananas yiyormuş canım ben evde kaldı yiyemedim vücudumuz açılmak için lüks şeyler istiyor o bile kendine değer veriyor ya
Boşver sezaryen olacağın daha iyi doktorlar sana yapmıyorsa vardır bildikleri
Süper olmuş vallaÇok iyi ya benim eşimde yine aynı odayı istedi dedi bize uğur getiriyor dedi o oda kaç defa kanamayla yattım kanamam durdu sonra oğlumda o odayı verdiler ve sonuncu oda olduğu için ben kapalıyım rahat kafam açık yürüyüş yapayım diye ısrar etti aynı odayı doktor sağolsun dedi sıkıntı yok aradı bizim için ayarladı
Tas gibi olur karnın sağ ayağa Ağrı girer arada ayak durur kasiga gelir sanki dolaşıyor sancı bir oraya bir buraya geldiğinde terletir sora zamanla geçerGünaydınlar bebişli ve hamişli grubumuz
Yalancı kasılma nasıl birşey tarif eder misiniz kızlar?
Bende dün gittim aslında bırakabilirsin dedi keçiboynuzu özüne başlmıştım çok iyi sonuç vermiş ozman dedi ama yinede bilemedim bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz 2 güne bir içsem olurmu acabaBas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canım
yatak meselesini halledersen için rahatlar
Kan ilacımı akşama sabaha çıkardı sende de öyle oldumu canım
Oyyy gözünüz aydın olsun hoşgelmişşş minik çiçek14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Ay bende ağlarım merak ettim şimdi zaten hep aklım oğlumda mesela etrafta her kes diyor sen abi oluyorsun büyüdün artık hiç kabullenmek istemiyorum o benim daha minik oğlum diyorumNiqu oğlum gözüme çok büyük gözükmeye başladı vücudu kafası vs sanki dün bebekti bugün farklı :/ ay çok ağladım bu seferde bunun için
Bakalım sen de böyle görecek misin sanki benim görüş açım değişti
Keçi boynuzu bende başladım sen bilirsin canım bir zararı olmaz nasılsa kan kaybedecezBende dün gittim aslında bırakabilirsin dedi keçiboynuzu özüne başlmıştım çok iyi sonuç vermiş ozman dedi ama yinede bilemedim bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz 2 güne bir içsem olurmu acaba
Öyle oluyor canim bende oğluma dogum yaptığımda kızımın herseyi cok buyuk gelmişti gozume neden oluyor bilmiyorum ama simdi kizim gelince oglum içinde aynı sey olacakNiqu oğlum gözüme çok büyük gözükmeye başladı vücudu kafası vs sanki dün bebekti bugün farklı :/ ay çok ağladım bu seferde bunun için
Bakalım sen de böyle görecek misin sanki benim görüş açım değişti
ay şok yaşadım bu benim dünki bebeğim mi her şeyi çok büyük sanki Büyüteçle bakıyorumÖyle oluyor canim bende oğluma dogum yaptığımda kızımın herseyi cok buyuk gelmişti gozume neden oluyor bilmiyorum ama simdi kizim gelince oglum içinde aynı sey olacak
Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallahOyyy gözünüz aydın olsun hoşgelmişşş minik çiçekbol boll kokla bizim yerimize de annesi
Sana da çok geçmişler olsun sağlığın keyfin nasıl ? Her şey yolundadır inşallah
İster istemez üzülür tabi insanın gözü özel günlerde ailesini arıyor ne yaşadınız bilemem ama gene de torunlarını görmeliler diye düşünüyorum ha çok fena insanlar olurlar aile düzenini bozarlar vs o zaman iş değişir ama hazır bu maksatla aranızda düzelir tabiki gene de sen biliyorsun yaşadığını ama sonuçta onlarda anne baba torunlarını görmeliler bana kalırsaKızlar biz kvlerle kurban bayramından beri küsüs zaten 3 senedir evliyim 1 sene barışık durduk yine kavga çıkarttılar hiçbir sebep yokken. Arayı düzeltelim diye kardeşleri aradı ama daha çok kavga ettik bana bir sürü şey söylediler. Bende eşime sana annelik yapamayan insan benim çocuğuma babaanne olmasın doğduğunu bile duymayacaklar duysalarda bu çocuğu göremeyecekler dedim. Ama sorun şu ki bebiş doğduktan sonra benim ailem gelecek hastaneye annem bi kaç gün kalacak eşim kendini çok yalnız kimsesiz hisseder mi çok üzülür mü ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ama asla yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Eşimde çocuğun doğduğundan haberleri olmasın diyor hatta annesine bile demiş size göstermeyecez diye ama kafam çok karışık
ÜzüldümKızlar biz kvlerle kurban bayramından beri küsüs zaten 3 senedir evliyim 1 sene barışık durduk yine kavga çıkarttılar hiçbir sebep yokken. Arayı düzeltelim diye kardeşleri aradı ama daha çok kavga ettik bana bir sürü şey söylediler. Bende eşime sana annelik yapamayan insan benim çocuğuma babaanne olmasın doğduğunu bile duymayacaklar duysalarda bu çocuğu göremeyecekler dedim. Ama sorun şu ki bebiş doğduktan sonra benim ailem gelecek hastaneye annem bi kaç gün kalacak eşim kendini çok yalnız kimsesiz hisseder mi çok üzülür mü ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ama asla yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Eşimde çocuğun doğduğundan haberleri olmasın diyor hatta annesine bile demiş size göstermeyecez diye ama kafam çok karışık
3 senede bize iyilikleri harici hep kötülükleri dokundu 1 düşüğüm var her hamileliğimde beni üzmeyi oğullarına sırt dönmeyi başarıyolar düşük yaptığımda bile bir ton şey yaşadım. Eşim iyi yaklaştıkça onlar daha da abartıyorlar kaostan beslenen bir annesi var. Uzak kalmak bize iyi geliyor aslında ama eşimin üzülmesinide istemiyorum gerçi barışınca daha çok üzülüyor o ayrı bir konuİster istemez üzülür tabi insanın gözü özel günlerde ailesini arıyor ne yaşadınız bilemem ama gene de torunlarını görmeliler diye düşünüyorum ha çok fena insanlar olurlar aile düzenini bozarlar vs o zaman iş değişir ama hazır bu maksatla aranızda düzelir tabiki gene de sen biliyorsun yaşadığını ama sonuçta onlarda anne baba torunlarını görmeliler bana kalırsa
Ben de çok yazamasam da sürecinizi hep takip ettim. Maşallah eşiniz ile her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Bebişiniz de siz de sağlıklısınızKızlar ben doğum yaptım en çok sizinle konuştum çok güzel mesajlar attınız çok teşekkür edşyorum size kendimi yalnız hissetmedim
Annem doğum yaptığımı hikayemde gördü ancak aramadı şimdi engelledim bende artık dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?