Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Niqu oğlum gözüme çok büyük gözükmeye başladı vücudu kafası vs sanki dün bebekti bugün farklı :/ ay çok ağladım bu seferde bunun için
Bakalım sen de böyle görecek misin sanki benim görüş açım değişti

Boğa olmak ayrıcalıktır
Aynen canım hayat ne getirir durduk yere bu kadar büyük önlemler almaya gerek yok surda bes yıl sora ben menopoza girerim zati

Süper olmuş valla sağolsun

Günaydınlar bebişli ve hamişli grubumuz
Yalancı kasılma nasıl birşey tarif eder misiniz kızlar?
Tas gibi olur karnın sağ ayağa Ağrı girer arada ayak durur kasiga gelir sanki dolaşıyor sancı bir oraya bir buraya geldiğinde terletir sora zamanla geçer

Bas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canım
yatak meselesini halledersen için rahatlar
Kan ilacımı akşama sabaha çıkardı sende de öyle oldumu canım
Bende dün gittim aslında bırakabilirsin dedi keçiboynuzu özüne başlmıştım çok iyi sonuç vermiş ozman dedi ama yinede bilemedim bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz 2 güne bir içsem olurmu acaba

14:02 doğdu çok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Oyyy gözünüz aydın olsun hoşgelmişşş minik çiçek bol boll kokla bizim yerimize de annesi
Sana da çok geçmişler olsun sağlığın keyfin nasıl ? Her şey yolundadır inşallah

Ay bende ağlarım merak ettim şimdi zaten hep aklım oğlumda mesela etrafta her kes diyor sen abi oluyorsun büyüdün artık hiç kabullenmek istemiyorum o benim daha minik oğlum diyorum

Bende dün gittim aslında bırakabilirsin dedi keçiboynuzu özüne başlmıştım çok iyi sonuç vermiş ozman dedi ama yinede bilemedim bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz 2 güne bir içsem olurmu acaba
Keçi boynuzu bende başladım sen bilirsin canım bir zararı olmaz nasılsa kan kaybedecez
İnanılmaz çamaşır suyu ile temas ettim kadınlar ocağın altını bile temizlememis kaç gündür biriktiriyorum dert ediyirum ama bugün kadına yazacam neden böyle baştan savma iş yapiyorsunuz helal değil kazandığınız para diyecem

Ben doğuma üç gün kala çamaşır suyuyla Ocak altı temizleyeceksem camları sileceksem seni niye tuttum bir daha seni cagirmayacm diye ses kaydı attım arıyor arıyor açmıyorum
konussa diyecek bir ton biz temiz ettik oraları diye

Öyle oluyor canim bende oğluma dogum yaptığımda kızımın herseyi cok buyuk gelmişti gozume neden oluyor bilmiyorum ama simdi kizim gelince oglum içinde aynı sey olacak

Öyle oluyor canim bende oğluma dogum yaptığımda kızımın herseyi cok buyuk gelmişti gozume neden oluyor bilmiyorum ama simdi kizim gelince oglum içinde aynı sey olacak
ay şok yaşadım bu benim dünki bebeğim mi her şeyi çok büyük sanki Büyüteçle bakıyorum
Vicdan azabı geldi kucağımdan bırakmıyorum oğlumu ..
Bir de lohusa hormonlarıyla mı uğraşacağız ya(

Oyyy gözünüz aydın olsun hoşgelmişşş minik çiçek bol boll kokla bizim yerimize de annesi
Sana da çok geçmişler olsun sağlığın keyfin nasıl ? Her şey yolundadır inşallah
Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallah her şey yolunda iyiyim

Kızlar biz kvlerle kurban bayramından beri küsüs zaten 3 senedir evliyim 1 sene barışık durduk yine kavga çıkarttılar hiçbir sebep yokken. Arayı düzeltelim diye kardeşleri aradı ama daha çok kavga ettik bana bir sürü şey söylediler. Bende eşime sana annelik yapamayan insan benim çocuğuma babaanne olmasın doğduğunu bile duymayacaklar duysalarda bu çocuğu göremeyecekler dedim. Ama sorun şu ki bebiş doğduktan sonra benim ailem gelecek hastaneye annem bi kaç gün kalacak eşim kendini çok yalnız kimsesiz hisseder mi çok üzülür mü ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ama asla yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Eşimde çocuğun doğduğundan haberleri olmasın diyor hatta annesine bile demiş size göstermeyecez diye ama kafam çok karışık

İster istemez üzülür tabi insanın gözü özel günlerde ailesini arıyor ne yaşadınız bilemem ama gene de torunlarını görmeliler diye düşünüyorum ha çok fena insanlar olurlar aile düzenini bozarlar vs o zaman iş değişir ama hazır bu maksatla aranızda düzelir tabiki gene de sen biliyorsun yaşadığını ama sonuçta onlarda anne baba torunlarını görmeliler bana kalırsa

Üzüldüm o zaman tamamen yalnız olmanız daha iyi olur.. Sen annen olmadan birbirinize destek olarak atlatın bu süreci ben olsam öyle yapardım

3 senede bize iyilikleri harici hep kötülükleri dokundu 1 düşüğüm var her hamileliğimde beni üzmeyi oğullarına sırt dönmeyi başarıyolar düşük yaptığımda bile bir ton şey yaşadım. Eşim iyi yaklaştıkça onlar daha da abartıyorlar kaostan beslenen bir annesi var. Uzak kalmak bize iyi geliyor aslında ama eşimin üzülmesinide istemiyorum gerçi barışınca daha çok üzülüyor o ayrı bir konu

Ben de çok yazamasam da sürecinizi hep takip ettim. Maşallah eşiniz ile her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Bebişiniz de siz de sağlıklısınız Sütünüz de var gerisi bence teferruat güzel canınızı sıkmayın hepimize örnek oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…