Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Selam kızlar.Aşırı bir baskı var bende aşağıda sık sık lavaboya gidiyorum daha önümüzde 1hafta acaba dururmu ya
Canım yorulmaktan ileri geliyor dün bende çok yordum kendimi bugün tüm iş duruyor ama öyle böyle değil ellemiyorum,kocam kızını görmeye de gidemeyecek çocuğun annesi kızın seni görmek istemiyor diye laf saymış morali bozuktu haliyle benimde canım sıkıldı ama sonuç olarak pazara biraz evi toparlamis oluruz

Yok canım benim iş bitti nerdeyse hiç görmüyorum yemek yaparım o kadar gecede güzel uyudum oğlum 1 defa kalktı suyunu içti o kadar ama kalktım her yerim ağrıyor omuzlarım tutulmuş başım ağrıyor bitkin durumdayım.
Eski karısı hiç iyi yapmıyor sağlam boşanmak gibisi yok ben inanmıyorum çocuk görmek istemesin babasını eşin tabi üzülür biraz kendine gelsin sonra yavaştan yardımlaşıp işleri Hall edin.Bizde yarın oğlumun yatağını büyütücez düşmeseydi şimdi düşünmüyorduk sökmeye bakalım birde onun için döşek korumalık almalıyım.

O kadar güzel özetlemisin ki vallaha dogurasim geldi de beni beni normal olarak dogurtmazlar kız o değilde ananas framboaz falan biz Türkiye'de yaşıyoruz he

Durur canım çok aşağıdalar merak etme benim de öyleydi sanki orada ağır bir top taşıyor gibiydim.. korkma zaten az kaldı doğumuna
Evet ya orda öyle bir ağrı varki anlatamam iyiki diyorum işlerimi sona saklamadım taş var sanki

Yaaa öylemi ben azcık korktum sancım çıkınca dursun 1 hafta daha doktor izinli ya ondan başkası olsun istemiyorum

14:02 doğdu çok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız

Ayyy çok sevindimm anlatamamm!!!!Sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah. Gözünüz aydın olsun Aynı gün doğururuz diye beklerken erkencii çıktı prensess Taş gibi hatun, çok güzel bir annesin sen!! Darısı bizlere Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah

Bas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canım
yatak meselesini halledersen için rahatlar
Kan ilacımı akşama sabaha çıkardı sende de öyle oldumu canım

Bas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canım
yatak meselesini halledersen için rahatlar
Kan ilacımı akşama sabaha çıkardı sende de öyle oldumu canım
Kan ilacımı bende çok oldu 2 çıkarttığı ufaktan değerler düşük çıkmıştı ondan

Yaaa öylemi ben azcık korktum sancım çıkınca dursun 1 hafta daha doktor izinli ya ondan başkası olsun istemiyorum
Yok kız inanma o alete başımıza ne geldiyse onun yüzüne en ufak kramp sancı görünüyor.ilk bebekte Benimde sancım yoktu doktor var diye yatış vermişti sonuç yoktu sezeryan oldumaynı olay hep yaşanıyor

Şükür yatış vermedi sadece sordu hiss ettinmi hayır dedim zaten hep ağrılarım olduğu için hiss edemedim o da çok iyi dedi demekki korkulacak bir durum yokmuş bence

Allah razı olsun mesajını kopyaladım tekrar okurum diye çok iyi geldi yazdıkların

Doktorumu çok seviyorum inanılmaz kibar özel oda olayıni söyledik ayarlamaya çalışırım dedi. Allah hepimizi böyle iyilere denk getirsin inşallah
Çok iyi ya benim eşimde yine aynı odayı istedi dedi bize uğur getiriyor dedi o oda kaç defa kanamayla yattım kanamam durdu sonra oğlumda o odayı verdiler ve sonuncu oda olduğu için ben kapalıyım rahat kafam açık yürüyüş yapayım diye ısrar etti aynı odayı doktor sağolsun dedi sıkıntı yok aradı bizim için ayarladı

Anam bogalar son derece anac oluyor kaç tane doğuragimizin garantisi yok tüpleri baglatmayacam bende
Boğa olmayı çok seviyorum

Aynen tüp bende baglatmayi düşünmüyorum. Hiç gerek yok sağlık anlamında sorun yoksa. Bı de ben manevi olarak dini olarak da yanasmiyorum. Hayatın ne getireceğini kimse bilemiyor

yaa teşekkür ederim canım benim inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza aldığınız haneleri bekliyorum

O kadar güzel özetlemisin ki vallaha dogurasim geldi de beni beni normal olarak dogurtmazlar kız o değilde ananas framboaz falan biz Türkiye'de yaşıyoruz he
PhoebeBuffay00 ananas yiyormuş canım ben evde kaldı yiyemedim vücudumuz açılmak için lüks şeyler istiyor o bile kendine değer veriyor ya
Boşver sezaryen olacağın daha iyi doktorlar sana yapmıyorsa vardır bildikleri

Şuan salgın var herkes ishal dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…