ÇoookkKokuna alissin diyedir canım benim ne büyük mutluluk değil mi
Canım yorulmaktan ileri geliyor dün bende çok yordum kendimi bugün tüm iş duruyor ama öyle böyle değil ellemiyorum,Selam kızlar.Aşırı bir baskı var bende aşağıda sık sık lavaboya gidiyorum daha önümüzde 1hafta acaba dururmu ya
Anam bogalar son derece anac oluyorEvet bogayim Mayıs'ta dogdumçok isterdim çocuğum da Mayıs doğumlu olsun ama nasip sonrakilere artık
Saglikla geldi çok şükür darısı bizlere cnaimsinÇoookkonlar şu an sadece anneyi biliyor vücudumuz ona ilaç gibi
Yok canım benim iş bitti nerdeyse hiç görmüyorum yemek yaparım o kadar gecede güzel uyudum oğlum 1 defa kalktı suyunu içti o kadar ama kalktım her yerim ağrıyor omuzlarım tutulmuş başım ağrıyor bitkin durumdayım.Canım yorulmaktan ileri geliyor dün bende çok yordum kendimi bugün tüm iş duruyor ama öyle böyle değil ellemiyorum,kocam kızını görmeye de gidemeyecek çocuğun annesi kızın seni görmek istemiyor diye laf saymış morali bozuktu haliyle benimde canım sıkıldı ama sonuç olarak pazara biraz evi toparlamis oluruz
O kadar güzel özetlemisin ki vallaha dogurasim geldi de beni beni normal olarak dogurtmazlar kız o değilde ananas framboaz falan biz Türkiye'de yaşıyoruz heİlk doğumun mu olacaktı?
Ben frambuaz yaprağı çayı içtim günde iki kezananas almıştık ama evde kaldı bir türlü kocam hazırlayıp getiremedi hep bir şey çıktı ama faydası var diyorlar mutlaka yemeye devam et
Açılır canım sancı alınca direkt sancılar başlıyor mu orada bilmiyorum ama benim haptan sonra başlaması 2 saat sürdü o iki saat Full yürüdüm merdiven çıktım indim.
En büyük tavsiyem sancı çekerken oturma..yürü sancın gelince dur bir yerden tutun burnundan nefes al ağzından mum üfler gibi yavaşça ver geçeceğini bil sadede anlık sancı geliyor. Sancın dayanılmaz olduğunda bil ki sona yaklaştın doğum olacak kendini öyle Motive et:/ o zamana kadarki sancılar nefes alıp vererek katlanılabiliyor mutlaka doğru nefes al ver canım çok azaltıyor sancıyı ve açılmayı arttırıyor.. Oturursan hem zaman geçmez hem açılma olacağı için sancı gelince oturmak çok daha fazla sancıyı hissettiriyor.. ay çok uzun yazdım kısa ve net bunları kendim yaptım çok etkisini gördüm sen de inşallah sağlıkla hızlıca geçireceksin bu süreci
Evet ya orda öyle bir ağrı varki anlatamam iyiki diyorum işlerimi sona saklamadım taş var sankiDurur canım çok aşağıdalar merak etme benim de öyleydi sanki orada ağır bir top taşıyor gibiydim.. korkma zaten az kaldı doğumuna
Yaaa öylemi ben azcık korktum sancım çıkınca dursun 1 hafta daha doktor izinli ya ondan başkası olsun istemiyorumCanım ben dün felaket sancı çekerken nstde sancım çıkmıyordu doktor dedi o senin kadar iyi bilemezyani sancım var diye korkma çünkü cihaz bunlar yanılabiliyor anlık kas gerilmelerini sancı sanabilir. Sancın yoktur olsa mutlaka acı çekersin dün yeniden yaşadım yani
14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Ayyy çok sevindimm anlatamamm!!!!
2570 doğdu canımyine iyi bence maşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değilama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysasmdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan
Bas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canımYok canım benim iş bitti nerdeyse hiç görmüyorum yemek yaparım o kadar gecede güzel uyudum oğlum 1 defa kalktı suyunu içti o kadar ama kalktım her yerim ağrıyor omuzlarım tutulmuş başım ağrıyor bitkin durumdayım.
Eski karısı hiç iyi yapmıyor sağlam boşanmak gibisi yok ben inanmıyorum çocuk görmek istemesin babasını eşin tabi üzülür biraz kendine gelsin sonra yavaştan yardımlaşıp işleri Hall edin.Bizde yarın oğlumun yatağını büyütücez düşmeseydi şimdi düşünmüyorduk sökmeye bakalım birde onun için döşek korumalık almalıyım.
Kan ilacımı bende çok oldu 2 çıkarttığı ufaktan değerler düşük çıkmıştı ondanBas agrisi halsizlik uzun süre uyudum baygın gibi artık sona yaklastik canım
yatak meselesini halledersen için rahatlar
Kan ilacımı akşama sabaha çıkardı sende de öyle oldumu canım
Yok kız inanma o alete başımıza ne geldiyse onun yüzüne en ufak kramp sancı görünüyor.ilk bebekte Benimde sancım yoktu doktor var diye yatış vermişti sonuç yoktu sezeryan oldumYaaa öylemi ben azcık korktum sancım çıkınca dursun 1 hafta daha doktor izinli ya ondan başkası olsun istemiyorum
Doktorumu çok seviyorum inanılmaz kibar özel oda olayıni söyledik ayarlamaya çalışırım dedi. Allah hepimizi böyle iyilere denk getirsin inşallahKan ilacımı bende çok oldu 2 çıkarttığı ufaktan değerler düşük çıkmıştı ondan
Şükür yatış vermedi sadece sordu hiss ettinmi hayır dedim zaten hep ağrılarım olduğu için hiss edemedim o da çok iyi dedi demekki korkulacak bir durum yokmuş benceYok kız inanma o alete başımıza ne geldiyse onun yüzüne en ufak kramp sancı görünüyor.ilk bebekte Benimde sancım yoktu doktor var diye yatış vermişti sonuç yoktu sezeryan oldumaynı olay hep yaşanıyor
Allah razı olsun mesajını kopyaladım tekrar okurum diye çok iyi geldi yazdıklarınİlk doğumun mu olacaktı?
Ben frambuaz yaprağı çayı içtim günde iki kezananas almıştık ama evde kaldı bir türlü kocam hazırlayıp getiremedi hep bir şey çıktı ama faydası var diyorlar mutlaka yemeye devam et
Açılır canım sancı alınca direkt sancılar başlıyor mu orada bilmiyorum ama benim haptan sonra başlaması 2 saat sürdü o iki saat Full yürüdüm merdiven çıktım indim.
En büyük tavsiyem sancı çekerken oturma..yürü sancın gelince dur bir yerden tutun burnundan nefes al ağzından mum üfler gibi yavaşça ver geçeceğini bil sadede anlık sancı geliyor. Sancın dayanılmaz olduğunda bil ki sona yaklaştın doğum olacak kendini öyle Motive et:/ o zamana kadarki sancılar nefes alıp vererek katlanılabiliyor mutlaka doğru nefes al ver canım çok azaltıyor sancıyı ve açılmayı arttırıyor.. Oturursan hem zaman geçmez hem açılma olacağı için sancı gelince oturmak çok daha fazla sancıyı hissettiriyor.. ay çok uzun yazdım kısa ve net bunları kendim yaptım çok etkisini gördüm sen de inşallah sağlıkla hızlıca geçireceksin bu süreci
Çok iyi ya benim eşimde yine aynı odayı istedi dedi bize uğur getiriyor dedi o oda kaç defa kanamayla yattım kanamam durdu sonra oğlumda o odayı verdiler ve sonuncu oda olduğu için ben kapalıyım rahat kafam açık yürüyüş yapayım diye ısrar etti aynı odayı doktor sağolsun dedi sıkıntı yok aradı bizim için ayarladıDoktorumu çok seviyorum inanılmaz kibar özel oda olayıni söyledik ayarlamaya çalışırım dedi. Allah hepimizi böyle iyilere denk getirsin inşallah
Boğa olmayı çok seviyorumAnam bogalar son derece anac oluyorkaç tane doğuragimizin garantisi yok tüpleri baglatmayacam bende
Ayyy çok sevindimm anlatamamm!!!!Sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah. Gözünüz aydın olsun Aynı gün doğururuz diye beklerken erkencii çıktı prensess Taş gibi hatun, çok güzel bir annesin sen!! Darısı bizlere Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah
O kadar güzel özetlemisin ki vallaha dogurasim geldi de beni beni normal olarak dogurtmazlar kız o değilde ananas framboaz falan biz Türkiye'de yaşıyoruz he
Şuan salgın var herkes ishal dikkat et canımKızlar affedersiniz ama ben ishal oldum. Çok korkuyorum bebek erken gelecek diye. Daha taşınma sürecim var ve hediyelikler falan da hazır değil. Ay bir de çok erken. 35+1 daha. Beni rahatlatın nolur ishal oldum diye doğuracak değilim demi ya?! Bu sıralar hiç su da içemiyorum ve bol bol muz yiyorum. Ben anlamadım nasıl böyle oldu ya. Çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?