- 24 Mart 2025
- 87
- 57
- 3
- 26
Çok haklısınız işte hamilelik şeyiyle hem kendi duyduğum laflara üzülüp sıkılıyorum bi yandan da eşim için üzülüyorum birde ben üzmek istemiyorum çünkü haksız yere gereksiz bi muamele gördüBence sizin kafanıza takacağınız bir durum yok ortada. Eşiniz istemiyormuş zaten görüşmek, eşiniz görüşmek isteyip siz görüşmek istemeseniz tamam düşünebilirsiniz eşim yalnız mı kalır diye ama durum böyle değil. Bu sebepten kendi annenizi de dışlamayın bence, çünkü zaten lohusa bir kadının yanında en rahat edeceği kişi kalmalı, moral bozakcaksa elini bir şeye sürmeyecekse, hizmet bekleyecekse o kişi hiç gelmesin mümkünse. Siz iyi olacaksınız ki bebeğinize iyi bakabileceksiniz, bu dönemde kendinize ve bebeğinize öncelik tanıyın. Eğer torunlarını çok önemseselerdi, çok değer verselerdi siz hamileyken sizi ve eşinizi üzmezlerdi. Çünkü siz üzülünce huzurunuz kaçınca bebeğiniz de etkileniyor, torun anne karnındayken de aynı torun, doğduktan sonra da aynı torun. Bence siz bir adım atmayın, kendileri derse biz gelip görelim diye eşiniz de kabul ederse gelip görürler veya eşiniz derse ki ben kendi ailemi de yanımda görmek istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum ozaman davet edersiniz. Ama eşiniz görüşmek istemiyorsa, sizi hamilelik döneminde bu kadar üzdülerse bir adım atmayın derim sizlik bir durum yok ortada, eşiniz ve ailesinin sorunu var. Kaçıncı küsmemiz diyorsunuz yine aynı şeyler olur emin olun, huylu huyundan vazgeçmez ve bir erkek kolay kolay ailemle görüşmek istemiyorum demez demekki ciddi birşeyler olmuş
Teşekkür ederim görüşmediğimiz için soramazlardaDoğuma yakın hangi gün hangi hastane vs sorarlarsa gelsinler yoksa boşverin... kendinize ve bebişinize odaklanın
Sizin yapacağınız tek şey eşinizin yanında olmak, inanın başka yapacak hiçbir şeyiniz yok. Sadece ailesini kötülemeyin eşinize, zaten anladığım kadarıyla o bunun farkında. Bir de şöyle düşünün kendi evladını düşünmeyen üzen bir aile sizi neden önemsesin ki ? Boşverin sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyin, en güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin. Siz eşinize destek olun, yanında olduğunuzu hissettirin bu ona iyi gelecektir emin olun, başka hiçbir şey için de kendinizi sorumlu hissetmeyin, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok haklısınız işte hamilelik şeyiyle hem kendi duyduğum laflara üzülüp sıkılıyorum bi yandan da eşim için üzülüyorum birde ben üzmek istemiyorum çünkü haksız yere gereksiz bi muamele gördü
Kız ses kaydıyla syadirip engelleseneydin daha için rahatlıyor içindekileri söyleyiver en azindanKızlar ben doğum yaptım en çok sizinle konuştum çok güzel mesajlar attınız çok teşekkür edşyorum size kendimi yalnız hissetmedim
Annem doğum yaptığımı hikayemde gördü ancak aramadı şimdi engelledim bende artık dayanamadım
Yinede eşinize sorarlarsa gelmeyin demesin belki torunlari olunca degisirler sana vermek lazim3 senede bize iyilikleri harici hep kötülükleri dokundu 1 düşüğüm var her hamileliğimde beni üzmeyi oğullarına sırt dönmeyi başarıyolar düşük yaptığımda bile bir ton şey yaşadım. Eşim iyi yaklaştıkça onlar daha da abartıyorlar kaostan beslenen bir annesi var. Uzak kalmak bize iyi geliyor aslında ama eşimin üzülmesinide istemiyorum gerçi barışınca daha çok üzülüyor o ayrı bir konu
Çok teşekkür ederim size gerçekten beni anladığınızı durumumu anladığınızı hissettim yazınız gerçekten iyi geldiSizin yapacağınız tek şey eşinizin yanında olmak, inanın başka yapacak hiçbir şeyiniz yok. Sadece ailesini kötülemeyin eşinize, zaten anladığım kadarıyla o bunun farkında. Bir de şöyle düşünün kendi evladını düşünmeyen üzen bir aile sizi neden önemsesin ki ? Boşverin sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyin, en güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin. Siz eşinize destek olun, yanında olduğunuzu hissettirin bu ona iyi gelecektir emin olun, başka hiçbir şey için de kendinizi sorumlu hissetmeyin, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Annesi kaostan beslenen bi insan herkesle kavgalı herkesle küs ben senin annenim ne yaparsam yapayım gelip özür dikeyeceksin diyor 3 senedir bu belki 100. Kavgamız değişmiyorlar bence gelmeyi de haketmiyorlar eşim için üzülüyorum sadeceYinede eşinize sorarlarsa gelmeyin demesin belki torunlari olunca degisirler sana vermek lazim
Rica ederim ne demek hep iyi olun, siz iyi olun ki bebeğiniz de iyi olsunÇok teşekkür ederim size gerçekten beni anladığınızı durumumu anladığınızı hissettim yazınız gerçekten iyi geldi
Maşallah kilosu iyi benimki gecn hafta bu kilodaydi bu hafta 3000 gr oldu iki hafta sonra seninki 3100 olur gibi annesi bol bol peynir yedim yumurta cevizSlm kızlar bugun usg randevum vardı bebegımın kg su 2.738 kg ıyı mı haftasına gore 36+2
Kaos seven insan çok Allah yardımcın olsun eşin seninle aynı fikirde gerisi önemli değil gelsede sorun yok gelmesede boşver düşünme bileAnnesi kaostan beslenen bi insan herkesle kavgalı herkesle küs ben senin annenim ne yaparsam yapayım gelip özür dikeyeceksin diyor 3 senedir bu belki 100. Kavgamız değişmiyorlar bence gelmeyi de haketmiyorlar eşim için üzülüyorum sadece
Ay canım korkuom bnde cok kg alır dogum zor olur dıyeSelam.Aynı bizim bebeler doktorum çok iyi dedi 36+3 2.800 dedi ama tabi ultrasonda 2.700 bilmem kaç unuttum bile l
Aynn bnde baktım doktorada sordum normal dedı bıde bnde gebelık sekerı var bu aralar dıkkatte etmıyorum dedım cok mu kg aldıMaşallahinternette birkaç uygulamada baktım hep normal diyor. Zaten normal doğum aralığı 2500 ve 4000 arası. Ben 4 doğmuşum mesela sanırım oğlum da bana çekmiş o konuda ama daha az olsaydı da sağlıksız ya da anormal olmayacaktı.
Hangi firma ile anlaştınız peki? Teşekkür ederim cevabınız içinEvet ben anlaştım.
Çok fazla araştırma yaptım hem yabancı hem Türkçe kaynaklar. İşin özü aslında şuanda çok da gerek yok. Hatta Amerika’da falan genetik bir rahatsızlığın yoksa direkt gerekli değil diyorlar.
Yani bunu saklattım bebeğimi güvence altına aldım diye bir şey yok (öyle pazarlıyorlar ama değil)
Doktorum da aynı şeyi söyledi. Ama tıp çok ilerliyor, 5-10 sene sonra başka bir şeye çözüm olduğu bulunur mu bilemem durumunuz varsa yaptırın dursun köşede ama beklentiniz olmasın dedi. (Ki kimse kullanmak durumunda kalmaz umarım)
Bize de tutar beklediğimizden düşük gelince yaptırdık.
sukur normal aralıkta kg suMaşallah kilosu iyi benimki gecn hafta bu kilodaydi bu hafta 3000 gr oldu iki hafta sonra seninki 3100 olur gibi annesi bol bol peynir yedim yumurta ceviz
Rica ederimHangi firma ile anlaştınız peki? Teşekkür ederim cevabınız için
Anladım yaşambankası ile Acıbadem famicord arasında kaldım ben de biraz daha araştırıp karar vereceğim inşRica ederimYaşam Bankasıyla anlaştık biz. Kordon + kan toplamda 22bin. Öncesinde 5000 lira ödeme yapıyorsunuz size doğumda kullanılacak kiti gönderiyorlar. Doğum sonrası kan ve doku laboratuvara gidiyor ve saklatılmaya uygunsa (miktarı vs.) kalan 17bin lirayı ödüyorsunuz. Uygun çıkmazsa maalesef 5bin liranız yanmış oluyor tabi.
Ah bende de gebelik şekeri var. Ben de en son 34+4 te gittim, 2490 dedi. Bana da çok geldi ama doktor tamamen normal, suyu da normal dedi. Valla şeker olmasa belki mutlu olacakken insan hep tetikteAynn bnde baktım doktorada sordum normal dedı bıde bnde gebelık sekerı var bu aralar dıkkatte etmıyorum dedım cok mu kg aldı
Canım geçen yazdıklarını birleştirdim attım smdi ama sesli değil yazdım ben engelleyince aradı babamdan yine öyle soğuk yarım dk süren sadece hayırlı olsundu .Kız ses kaydıyla syadirip engelleseneydin daha için rahatlıyor içindekileri söyleyiver en azindan
Yanımda olmak yerine el gibi durumuma bakıyorsun .sana ne yaptım diye kendimi artık sorulgulamiyorum seni kendi haline bırakıyorum.
Geçen daha iyi yazmıştım sanki
Kuzum devrik cümleler bende de var nedeni de bir zamanlar çok fazla yabancı çeviri kitap okudumCanım geçen yazdıklarını birleştirdim attım smdi ama sesli değil yazdım ben engelleyince aradı babamdan yine öyle soğuk yarım dk süren sadece hayırlı olsundu .
El gibi zorla aramanızı istemiyorum artık. Ne yaptıysam size bir türlü samimi bir sevgi göstermiyorsunuz ne bana ne çocuklarıma. neden arama gereği bile duymuyorsun ben taş kabuğundan mı çıktım hayret bir şeysiniz . İstemiyorsan sil hayatından en azından dürüst ol sevmezsen sevme
Bunu yazdım smdi okuyunca devrik olmuş ama çok yorgunum çocuklar doğum hastane emzirme derken kafam tam çalışmıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?