Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Çok haklısınız işte hamilelik şeyiyle hem kendi duyduğum laflara üzülüp sıkılıyorum bi yandan da eşim için üzülüyorum birde ben üzmek istemiyorum çünkü haksız yere gereksiz bi muamele gördü

Sizin yapacağınız tek şey eşinizin yanında olmak, inanın başka yapacak hiçbir şeyiniz yok. Sadece ailesini kötülemeyin eşinize, zaten anladığım kadarıyla o bunun farkında. Bir de şöyle düşünün kendi evladını düşünmeyen üzen bir aile sizi neden önemsesin ki ? Boşverin sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyin, en güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin. Siz eşinize destek olun, yanında olduğunuzu hissettirin bu ona iyi gelecektir emin olun, başka hiçbir şey için de kendinizi sorumlu hissetmeyin, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kız ses kaydıyla syadirip engelleseneydin daha için rahatlıyor içindekileri söyleyiver en azindan
Yanımda olmak yerine el gibi durumuma bakıyorsun .sana ne yaptım diye kendimi artık sorulgulamiyorum seni kendi haline bırakıyorum.
Geçen daha iyi yazmıştım sanki

Yinede eşinize sorarlarsa gelmeyin demesin belki torunlari olunca degisirler sana vermek lazim

Çok teşekkür ederim size gerçekten beni anladığınızı durumumu anladığınızı hissettim yazınız gerçekten iyi geldi

Yinede eşinize sorarlarsa gelmeyin demesin belki torunlari olunca degisirler sana vermek lazim
Annesi kaostan beslenen bi insan herkesle kavgalı herkesle küs ben senin annenim ne yaparsam yapayım gelip özür dikeyeceksin diyor 3 senedir bu belki 100. Kavgamız değişmiyorlar bence gelmeyi de haketmiyorlar eşim için üzülüyorum sadece

Kaos seven insan çok Allah yardımcın olsun eşin seninle aynı fikirde gerisi önemli değil gelsede sorun yok gelmesede boşver düşünme bile
Benimki kiriliyordum yavaştan ama ne olduysa ikidir arayıp bir eksik varmı diye soruyor doğumdan önce gelecekmis doğumda kalacakmış eşim seviniyor bende yok teyzem kalacak demedim sartlara bakarım hele ben bir doğuram Bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Selam.Aynı bizim bebeler doktorum çok iyi dedi 36+3 2.800 dedi ama tabi ultrasonda 2.700 bilmem kaç unuttum bile l
Ay canım korkuom bnde cok kg alır dogum zor olur dıyeheralde bebıslerımız 3 ancak olur fazla zaman kalmadı cunku

Aynn bnde baktım doktorada sordum normal dedı bıde bnde gebelık sekerı var bu aralar dıkkatte etmıyorum dedım cok mu kg aldı

Hangi firma ile anlaştınız peki? Teşekkür ederim cevabınız için

Maşallah kilosu iyi benimki gecn hafta bu kilodaydi bu hafta 3000 gr oldu iki hafta sonra seninki 3100 olur gibi annesi bol bol peynir yedim yumurta ceviz
sukur normal aralıkta kg subende gebelık sekerı var o yuzden bıraz saglıksız kg almasından korkuyorum..ınsallh saglıkla gelır bebıslerımızbugun hastanede baya bebek vardı 10 15 gunluk bebekler ayy kucucukler minicikler bunlar nasıl buyucek nasıl bakılıcak dedım kendı kendıme

Hangi firma ile anlaştınız peki? Teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim Yaşam Bankasıyla anlaştık biz. Kordon + kan toplamda 22bin. Öncesinde 5000 lira ödeme yapıyorsunuz size doğumda kullanılacak kiti gönderiyorlar. Doğum sonrası kan ve doku laboratuvara gidiyor ve saklatılmaya uygunsa (miktarı vs.) kalan 17bin lirayı ödüyorsunuz. Uygun çıkmazsa maalesef 5bin liranız yanmış oluyor tabi.

Anladım yaşambankası ile Acıbadem famicord arasında kaldım ben de biraz daha araştırıp karar vereceğim inş

Aynn bnde baktım doktorada sordum normal dedı bıde bnde gebelık sekerı var bu aralar dıkkatte etmıyorum dedım cok mu kg aldı
Ah bende de gebelik şekeri var. Ben de en son 34+4 te gittim, 2490 dedi. Bana da çok geldi ama doktor tamamen normal, suyu da normal dedi. Valla şeker olmasa belki mutlu olacakken insan hep tetikte

Arkadaşlar hiç bir faydası olmayan kv nin son maceralarını anlatıyım da siz de gülün
Bu sıralar doğuma hazırlanıyor kendisi. Saçını kestirmiş boyatmış. ayrıca hiç kıyafeti kalmamış doğum döneminde gelen gider olur diye alışveriş yapıyormuş. Hastanede kırmızı kurdela takarsa da şaşırmayın. Biliyorsunuz 9 aydır çok yoruldu kendisi

Canım geçen yazdıklarını birleştirdim attım smdi ama sesli değil yazdım ben engelleyince aradı babamdan yine öyle soğuk yarım dk süren sadece hayırlı olsundu .

El gibi zorla aramanızı istemiyorum artık. Ne yaptıysam size bir türlü samimi bir sevgi göstermiyorsunuz ne bana ne çocuklarıma. neden arama gereği bile duymuyorsun ben taş kabuğundan mı çıktım hayret bir şeysiniz . İstemiyorsan sil hayatından en azından dürüst ol sevmezsen sevme

Bunu yazdım smdi okuyunca devrik olmuş ama çok yorgunum çocuklar doğum hastane emzirme derken kafam tam çalışmıyorda

Kuzum devrik cümleler bende de var nedeni de bir zamanlar çok fazla yabancı çeviri kitap okudum
Oh iyi yaptın içinde kalmasın illaki herkesin sevgi gösterme biçimi farklı en azından farkına varsın senin onun ilgisizligini farkettiginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…