- 24 Mart 2025
- 87
- 57
- 3
- 26
Onların yaptıkları yüzünden ben annemi de dışarda bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü onlar ne kadar köstek oldularsa benim annem babam eşime o kadar destek oldularÜzüldümo zaman tamamen yalnız olmanız daha iyi olur.. Sen annen olmadan birbirinize destek olarak atlatın bu süreci ben olsam öyle yapardım
Senin olayında bizimkinin tam tersiymiş. Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü ama bebişin için diğer çocukların için sağlam dur sen daha güzel anne olacaksın üzülüp sütünün kesilmesine izin verme sakın.Kızlar ben doğum yaptım en çok sizinle konuştum çok güzel mesajlar attınız çok teşekkür edşyorum size kendimi yalnız hissetmedim
Annem doğum yaptığımı hikayemde gördü ancak aramadı şimdi engelledim bende artık dayanamadım
Tam olarak konuyu bilmesem de seni anlıyorum. İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayınca başka zaman da yanımda olmasına gerek yok diyor. Hele bu kişi anne olunca daha bi derinden kırılıyor insan. Şimdi sen de annesin ve eminim nasıl bu kadar umursuz olduğuna şaşırıyorsundur… Bazen böyledir ya çok düşünmemek lazım. Kocaman bir ailen var artık, sağlıklı yavruların. Sana onlar yeter emin ol, siz iyi olun yeterKızlar ben doğum yaptım en çok sizinle konuştum çok güzel mesajlar attınız çok teşekkür edşyorum size kendimi yalnız hissetmedim
Annem doğum yaptığımı hikayemde gördü ancak aramadı şimdi engelledim bende artık dayanamadım
Aranızda geçen olayları bilemem ama aynı şehirdeydeniz hastaneye gelsinler torunlarını görsünler fotoğraflarını çekilsinler hediyelerini versinler oğullarının yanında olsunlar ve gitsinler. Farklı şehirdeyseniz ve sizde kalmasını gerektiriyorsa orasını bilemem.Kızlar biz kvlerle kurban bayramından beri küsüs zaten 3 senedir evliyim 1 sene barışık durduk yine kavga çıkarttılar hiçbir sebep yokken. Arayı düzeltelim diye kardeşleri aradı ama daha çok kavga ettik bana bir sürü şey söylediler. Bende eşime sana annelik yapamayan insan benim çocuğuma babaanne olmasın doğduğunu bile duymayacaklar duysalarda bu çocuğu göremeyecekler dedim. Ama sorun şu ki bebiş doğduktan sonra benim ailem gelecek hastaneye annem bi kaç gün kalacak eşim kendini çok yalnız kimsesiz hisseder mi çok üzülür mü ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ama asla yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Eşimde çocuğun doğduğundan haberleri olmasın diyor hatta annesine bile demiş size göstermeyecez diye ama kafam çok karışık
Senin anlattığın kasılma değil sancı gibi. Hiç nst ye giridn mi?Hani adetimiz sökülecek anlarız ya böyle karnımız belimiz sızlar anlarız ki olacağız hah aynı sancı geliyor gidiyor gün içinde birkaç kez oluyordu dünden beri sık sık olmaya başladı. idrarda enfeksiyon mu var diye baktım ama o da çıkmadı. O ağrı geldiğinde baya baya sızlıyor ağrıyor sonra geçiyor komtrolümde haftaya zırt pırt doktora gitmek istemiyorum haftada bire düştük zaten kontrolde
Canim benim yaa oyle dusunme ah bu hormonlar insana neler düşündürüyor bende kızımda cok vicdan yapmıştım cok ağlamıştım ama simdi o günlerime gülüyorum ne güzel kardesi oldu diyorum anne olarak o kadar güçlüyüz ki evvel Allah herseyi başarırız annen konusunda da canim sen nolur böyle şeyleri takma önce ailen gelsin sonra oturur düşünür yolunu çizersinay şok yaşadım bu benim dünki bebeğim mi her şeyi çok büyük sanki Büyüteçle bakıyorum
Vicdan azabı geldi kucağımdan bırakmıyorum oğlumu ..
Bir de lohusa hormonlarıyla mı uğraşacağız ya(
Bugün birkaç defa daha oldu iyice gözlemledim karnım sertleşmiyor bebek toplanmıyor sadece adet ağrısı gibi belimi kasıklarımı sızlatıyor karnım böyle ishal olacakmış gibi ağrıyıp birkaç dakikada bunlar bitiyor ne olabilir bende bilemedim çarşamba günü kontrolüm vardı normal dedi doktor nst de sancı çıkmamıştı o gün.Senin anlattığın kasılma değil sancı gibi. Hiç nst ye giridn mi?
Yok kuzu böyle değil adet sancısı gibi kıvrandırıp geçiyorTas gibi olur karnın sağ ayağa Ağrı girer arada ayak durur kasiga gelir sanki dolaşıyor sancı bir oraya bir buraya geldiğinde terletir sora zamanla geçer
Aramızda geçen olayı anlatsam gülersiniz. Ben bayramda çağırdım gelin diye gelirsek haber veririz dediler 4 saat haber vermediler bu zaman içinde benim teyzemler gelmek istedi kvgil gelmeyecek zannedip teyzemlere gelin dedim ve kv gil geleceklerini söylemiş eşime eşimde gelin ama teyzesigil var haberiniz olsun demiş biz geri dönelim mi o zaman demiş kv eşimde kendiniz bilirsiniz haberiniz olsun diye dedim teyzesigilin geleceğini demiş. Kv bi daha bizi evinize çağırmayın gözüm görmesin sizi falan dedi. Ertesi gün kardeşim ameliyat oldu ve bana geçmiş olsun ne oldu demediler ben bunları deyince olaylar açılınca banane senin kardeşinden banane senin hamileliğinden ben senin evinden bir çöp bile kaldırmam gibi bir sürü şey dediler. Anlayacağınız ben çağırdım gelsinler diye ben suçlu oldum eşimde 4. Kez evlatlıktan reddedildiAranızda geçen olayları bilemem ama aynı şehirdeydeniz hastaneye gelsinler torunlarını görsünler fotoğraflarını çekilsinler hediyelerini versinler oğullarının yanında olsunlar ve gitsinler. Farklı şehirdeyseniz ve sizde kalmasını gerektiriyorsa orasını bilemem.
Teşekkür ederim sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumBen de çok yazamasam da sürecinizi hep takip ettim. Maşallah eşiniz ile her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Bebişiniz de siz de sağlıklısınızSütünüz de var gerisi bence teferruat güzel canınızı sıkmayın hepimize örnek oldunuz
Bir konu yok canım o öyle sevgisiz umursamaz bir insan ama çok canımı yakıyor artıkTam olarak konuyu bilmesem de seni anlıyorum. İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayınca başka zaman da yanımda olmasına gerek yok diyor. Hele bu kişi anne olunca daha bi derinden kırılıyor insan. Şimdi sen de annesin ve eminim nasıl bu kadar umursuz olduğuna şaşırıyorsundur… Bazen böyledir ya çok düşünmemek lazım. Kocaman bir ailen var artık, sağlıklı yavruların. Sana onlar yeter emin ol, siz iyi olun yeterBiz yine her sevincinde ve üzüntünde zaten burdayız hiç darlanma
Doğru diyorsun canım öyle yapacağımCanim benim yaa oyle dusunme ah bu hormonlar insana neler düşündürüyor bende kızımda cok vicdan yapmıştım cok ağlamıştım ama simdi o günlerime gülüyorum ne güzel kardesi oldu diyorum anne olarak o kadar güçlüyüz ki evvel Allah herseyi başarırız annen konusunda da canim sen nolur böyle şeyleri takma önce ailen gelsin sonra oturur düşünür yolunu çizersin
Bence sizin kafanıza takacağınız bir durum yok ortada. Eşiniz istemiyormuş zaten görüşmek, eşiniz görüşmek isteyip siz görüşmek istemeseniz tamam düşünebilirsiniz eşim yalnız mı kalır diye ama durum böyle değil. Bu sebepten kendi annenizi de dışlamayın bence, çünkü zaten lohusa bir kadının yanında en rahat edeceği kişi kalmalı, moral bozakcaksa elini bir şeye sürmeyecekse, hizmet bekleyecekse o kişi hiç gelmesin mümkünse. Siz iyi olacaksınız ki bebeğinize iyi bakabileceksiniz, bu dönemde kendinize ve bebeğinize öncelik tanıyın. Eğer torunlarını çok önemseselerdi, çok değer verselerdi siz hamileyken sizi ve eşinizi üzmezlerdi. Çünkü siz üzülünce huzurunuz kaçınca bebeğiniz de etkileniyor, torun anne karnındayken de aynı torun, doğduktan sonra da aynı torun. Bence siz bir adım atmayın, kendileri derse biz gelip görelim diye eşiniz de kabul ederse gelip görürler veya eşiniz derse ki ben kendi ailemi de yanımda görmek istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum ozaman davet edersiniz. Ama eşiniz görüşmek istemiyorsa, sizi hamilelik döneminde bu kadar üzdülerse bir adım atmayın derim sizlik bir durum yok ortada, eşiniz ve ailesinin sorunu var. Kaçıncı küsmemiz diyorsunuz yine aynı şeyler olur emin olun, huylu huyundan vazgeçmez ve bir erkek kolay kolay ailemle görüşmek istemiyorum demez demekki ciddi birşeyler olmuşAramızda geçen olayı anlatsam gülersiniz. Ben bayramda çağırdım gelin diye gelirsek haber veririz dediler 4 saat haber vermediler bu zaman içinde benim teyzemler gelmek istedi kvgil gelmeyecek zannedip teyzemlere gelin dedim ve kv gil geleceklerini söylemiş eşime eşimde gelin ama teyzesigil var haberiniz olsun demiş biz geri dönelim mi o zaman demiş kv eşimde kendiniz bilirsiniz haberiniz olsun diye dedim teyzesigilin geleceğini demiş. Kv bi daha bizi evinize çağırmayın gözüm görmesin sizi falan dedi. Ertesi gün kardeşim ameliyat oldu ve bana geçmiş olsun ne oldu demediler ben bunları deyince olaylar açılınca banane senin kardeşinden banane senin hamileliğinden ben senin evinden bir çöp bile kaldırmam gibi bir sürü şey dediler. Anlayacağınız ben çağırdım gelsinler diye ben suçlu oldum eşimde 4. Kez evlatlıktan reddedildi
Doğuma yakın hangi gün hangi hastane vs sorarlarsa gelsinler yoksa boşverin... kendinize ve bebişinize odaklanınAramızda geçen olayı anlatsam gülersiniz. Ben bayramda çağırdım gelin diye gelirsek haber veririz dediler 4 saat haber vermediler bu zaman içinde benim teyzemler gelmek istedi kvgil gelmeyecek zannedip teyzemlere gelin dedim ve kv gil geleceklerini söylemiş eşime eşimde gelin ama teyzesigil var haberiniz olsun demiş biz geri dönelim mi o zaman demiş kv eşimde kendiniz bilirsiniz haberiniz olsun diye dedim teyzesigilin geleceğini demiş. Kv bi daha bizi evinize çağırmayın gözüm görmesin sizi falan dedi. Ertesi gün kardeşim ameliyat oldu ve bana geçmiş olsun ne oldu demediler ben bunları deyince olaylar açılınca banane senin kardeşinden banane senin hamileliğinden ben senin evinden bir çöp bile kaldırmam gibi bir sürü şey dediler. Anlayacağınız ben çağırdım gelsinler diye ben suçlu oldum eşimde 4. Kez evlatlıktan reddedildi
Selam.Aynı bizim bebeler doktorum çok iyi dedi 36+3 2.800 dedi ama tabi ultrasonda 2.700 bilmem kaç unuttum bile lSlm kızlar bugun usg randevum vardı bebegımın kg su 2.738 kg ıyı mı haftasına gore 36+2
Doktorlar bebeğin iri olmasını da istemiyor canım iyi o yüzden kilosu benceSelam.Aynı bizim bebeler doktorum çok iyi dedi 36+3 2.800 dedi ama tabi ultrasonda 2.700 bilmem kaç unuttum bile l
MaşallahSlm kızlar bugun usg randevum vardı bebegımın kg su 2.738 kg ıyı mı haftasına gore 36+2
Aynen onlar istemiyor zaten öyle olsaydı daha erken alırdı doğuma kadar 3000 görürüzDoktorlar bebeğin iri olmasını da istemiyor canım iyi o yüzden kilosu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?