- 2 Ekim 2024
- 169
- 175
- 18
- 32
Daha çok küçük 35 haftanın içindeyim biran önce doğsun istiyorum ama ne kadar durursa o kadar iyi ayaklarım taşımıyor beni artık birse karnım aşırı hassaslaştı böyle sürekli bi ağrı var gibi hissediyorum sizde de var mı bu durum çok hafif adet olacakmış hissi var karnımda ve belimde
36+2 2 güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bugün bir üşüme halsizlik bel ağrısı var 40 derece de üşüyorum ateşimi ölçtüm o da normal. Bebeğin hareketlerini de hissediyorum. Yalancı sancı böyle mi oluyor onu da bilemiyorum gelip giden bir şey değil sabahtır ağrım var. Daha sabah sağlık ocağında ebe kalp atışını dinledi. Kendimi sakinleştiriyorum bir şey yoktur diye. Yakındaki devlet hastanesindeki doktorumun da tayini çıkmış artık yokKızlar 36+1 bugün. Dünden beri göğüs altından mide tarafından başlayıp bütün karin çevresine ve sırtıma yayilan şiddetli ağrım var. Ağlatacak kadar şiddetli, Napim sizce gideyim mi doktora yoksa normal mi bebek büyüdü onun için baskıdan mı böyle
Derin nefesler al uzun uzun ver her şey yolunda gidecekAy benim ölçsün hep ölçsün ben evdede öyleyim bak tansiyon aleti hep yanımdaanksiyetem var
Akışa bırakıyorum ya öylede böylede doğacak çok düşünmemeye çalışıyorum acıda çeksem sonu güzel olacak. Ölmeyeyim yeter ahahshDerin nefesler al uzun uzun ver her şey yolunda gidecekYouTube da sancı sırasında dinlenecek müzikler açmıştım deneyebilirsin
Ben senin doktoruna sinir oluyorum ya neden pazartesine kadar bekletiyor dünyaya gelsin güzelce beslensin çocuk bilmiyorum kızlar belki ben yalnış düşünüyorum sen hiç merak etme canım doğsun güzelce beslersin tosuncuk olurKızlar bugün kontrole gittim bebeğim hiç kilo almamış suyum azalmaya başlamış ve bebeğin hareketleri azalmış. Doktor dosyanı hazırlayalım pazartesi kontrol de böyle çıkarsa doğum için gün verir alırım bebeği dedi. Kan idrar verdim EKG çektirdim pazartesi de anestezi doktoruyla görüşcem beni korku sardı inşallah sağlıkla kucağıma alırım bacak boyu ve kafası küçük duruyor bir ay kadar geride görünüyor
Benim de aynı şekilde, 36. Haftaya girmemle beraber ağrılar şiddetlendi. Doktora geldim karaciğer dalak ultrasonu istedi bakalım ne olacak36+2 2 güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bugün bir üşüme halsizlik bel ağrısı var 40 derece de üşüyorum ateşimi ölçtüm o da normal. Bebeğin hareketlerini de hissediyorum. Yalancı sancı böyle mi oluyor onu da bilemiyorum gelip giden bir şey değil sabahtır ağrım var. Daha sabah sağlık ocağında ebe kalp atışını dinledi. Kendimi sakinleştiriyorum bir şey yoktur diye. Yakındaki devlet hastanesindeki doktorumun da tayini çıkmış artık yokkendi doktorum da 2 saat uzaklıkta
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur sağ olsun eşimin desteğiyle daha kolay atlatıyorum bugünleri. Dediğin gibi doktor da dedi doğum dan sonra daha çabuk toparlanıyorlar dediCanim sıkma canını eger bebegin durumu kritik olsaydı haftayı beklemezlerdi alırlardı 1 hafta boyunca sen kendini doğuma hazirla demek ki dışarı da gelişecek bebegin anne karnında gelişimi durmuş olsa da dışarı da ayni olacağını zannetmiyorum eger panik yaparsan içinde daha cok etkilenir benmde 2 çocuğum erken dunyaya geldi ama gelişimleri iyi gitti hemen toparladilar
Senin gibi bende düşünüyorum hatta oradaki gebe anneler bile aynı şeyi düşündü madem hiç kilo almamış geriliyor neyi bekliyor dediler. İnşallah canımBen senin doktoruna sinir oluyorum ya neden pazartesine kadar bekletiyor dünyaya gelsin güzelce beslensin çocuk bilmiyorum kızlar belki ben yalnış düşünüyorum sen hiç merak etme canım doğsun güzelce beslersin tosuncuk olur
İnşallah bir şeyiniz yoktur haberdar edin bizi deBenim de aynı şekilde, 36. Haftaya girmemle beraber ağrılar şiddetlendi. Doktora geldim karaciğer dalak ultrasonu istedi bakalım ne olacak
Ben çalışıyorum. Cuma son benim. Baya baya da çalışıyorum hatta öğrenildi doğum iznine çıkacağım herkes gitmeden şunu da yapar mısın diyor. Normale göre neredeyse daha yoğunumçalışan var mı hala ya. bi ben kaldım galiba
haftaya son inşallah. bazen aklıma acaba çantaya depend atsam mı diyorum. işyerinde filan suyum gelirse diye rezil olucam yaneyseki hastane işyerine daha yakın
Bunu bılmıyordum tesekkur ederım bılgılendırdıgınız ıcınKüçük bebek kendini itemediği için daha zor doğuyormuş, iri bebek daha güçlü itiyormuş kendini, doğum daha kısa sürede gerçekleşiyormuş. İlk bebeğim 2.600 doğdu, hastaneden 2.400 çıktık. Ve zor bir doğumdu, o zaman doktor bunu söylemişti, genel bir bilgilendirme olsun ama siz de korkmayın bebeğin kilo almasından3.600-3.800'e kadar gayet normal..
aynı durumlar bendede mevcut persembe 37 haftalık olucam ınsallh karnım assagı ındı hareketlerı acıtıyor dedıgınız gıbı seffaf akıntı var ama dogum belırtısı oldugunu sanmıyorum son haftalardayız ondandırSelam eylül anneleri 37 haftalık olduk
Göbiş baya aşagi indi tuvalete gitme isteği arttı akıntı çok önceden su gibiydi şimdi tamamen şeffaf beyaz vijanal bölge de uyandıktan sonra ağrı oluyor
Acaba bunlar doğum belirtisimi
Yani sende strese giriyorsun sonuçta bu zamana kadar getirdin eziyet çektin ben böyle rahatlık görünce doktorlarda benden asılı diğil çok sinir oluyorum azcık ciddiye alsalar senin yerinede kendileri koysalarSenin gibi bende düşünüyorum hatta oradaki gebe anneler bile aynı şeyi düşündü madem hiç kilo almamış geriliyor neyi bekliyor dediler. İnşallah canım
Bende gebelik başından beri su gibi akıntı geliyor şuan 37 haftalık olduk bu hafta özellikle sulu değilde kıvamlı gelıyor beyaz şeffaf şaşırdım mesaneme bende baya baskı ve ağrı hissediyorum lavaboya çıkıyorum ama boşuna baskılar arttı medem bende bilmiyorum acaba doğummu yaklaşıyorMerhabalar doğum yapan güzel annelere hayırlı olsun diliyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin güzel güzel sağlıkla büyüsünler. Buralara girip yazamaz oldum hem hamilelik hem küçük çocuğum olunca hayat zorluyor biraz. Bugun biraz akıntım vardı su gibiydi mesanemde de çok baskı hissediyorum sürekli tuvaletim varmış gibi bir his. Doktora kontrole gittim bişey çıkmadı ama yinede test yaptıracağım amniyosure mu ne öyle bir test varmış 35. Haftaya gireceğim bu haftalar bu su gibi akıntı normal mi sizce korktum biraz açıkçası suyum falan mı geliyo diye
Doğum için benim biraz erken sanki 37 leri göreyim en azından istiyorum benimde hep beyaz akıntı oluyordu bugun su gibi olunca endişelendim çok yoğun değil az az ama devam ediyor gün içindeBende gebelik başından beri su gibi akıntı geliyor şuan 37 haftalık olduk bu hafta özellikle sulu değilde kıvamlı gelıyor beyaz şeffaf şaşırdım mesaneme bende baya baskı ve ağrı hissediyorum lavaboya çıkıyorum ama boşuna baskılar arttı medem bende bilmiyorum acaba doğummu yaklaşıyor
Hastaneye gıdın belki bebegın suyu olmus olabilir bende de olunca öyle yoğun gıdiyordumDoğum için benim biraz erken sanki 37 leri göreyim en azından istiyorum benimde hep beyaz akıntı oluyordu bugun su gibi olunca endişelendim çok yoğun değil az az ama devam ediyor gün içinde
Çıktım doktordan, barsaklarda enfeksiyon ve gaz birikimi varmış, mide ve sırt ağrısı ondan, ishal ve karin ağrısı da enfeksiyondan oluyor galiba. Yarın sonuclari gostericez doktora bakalım ne dicekİnşallah bir şeyiniz yoktur haberdar edin bizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?