Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynını yaşıyorum

Benim de suyum geldi ve suci sancı ile doğurdum 3 gün önce suyum 36+0 da geldi 37+0a kadar beklettiler içeride kalsın diye bir hafta yattım hastanede

Benim de suyum geldi ve suci sancı ile doğurdum 3 gün önce suyum 36+0 da geldi 37+0a kadar beklettiler içeride kalsın diye bir hafta yattım hastanede
Evet okumuştum sizi hayırlı olsun Türkiye de bu sistem yok sanırım su veriyorlar ama yarın suni sancı verilecekmiş

Olsun sağlıkla doğsun da büyür doğunca benimki de çok minik. ayy sağlıkla kucağına al inşallah haber verirsin bize de
Ay inşallah Allah razı olsun herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah

Bir tanıdığımda bu sebeple tam 35. Haftada doğum yaptı geçtiğimiz yıl bebişi küveze bile girmedi

Yani sende strese giriyorsun sonuçta bu zamana kadar getirdin eziyet çektin ben böyle rahatlık görünce doktorlarda benden asılı diğil çok sinir oluyorum azcık ciddiye alsalar senin yerinede kendileri koysalar
Keşke senin gibi düşünseler canım her kontrole gittiğim de moralim bozuk eve döndümadek bekleyeceksiniz bazı şeyleri söylemeyin diyesim geldi de sustum. Doktorun iyisine denk gelmek lazim

Banada kafası büyük tarama yapmadın mı dedi gece saat 3 tü ya bu denir mi başıma kaynar sular yıkıldı sabaha kadar ağladım oysa her ay gidiyorum kontrole güzeldi gayet ama bu seferki kötü oldu

Canım doktorun özel de mi ve sürekli gittiğin doktor mu
Eğer özelse bir kezde devlete mi gitsen yada devletse başka bir doktordan mi randevu alsan gercekten pazartesiye cok vakit var bu kadar beslenmemis hareket etmeyen bir bebek konusunda neden pazartesi diyor
Kordon dolanabilir suyu da azalmış ne bilim birsüru bişi geliyor insanın aklına bunca ay taşıdın hasretle bekliyorsun lütfen beni dinlersen başka bir doktora görünüver fikir olur hem

Ay evet canım kişilik çatışması dedikleri erkenden başlıyor Yeni nesil ciddi sıkıntılı babasıyla mesajlastik durumu bildirdim ama sen duymamış ol dedim gerekn tepkiyi de anlayisida gösterdim konuyu hallettik dedim babasida ben gelip okula götürene kadar telefonu verme dedi okulunda da zaten disiplin olur sorasi ders falan derken unutur gider erkek çocuğu daha kolay ve düz kuzum kızlar tripli alıngan manipulatif sıkıntılı

Ben çalışıyorum. Cuma son benim. Baya baya da çalışıyorum hatta öğrenildi doğum iznine çıkacağım herkes gitmeden şunu da yapar mısın diyor. Normale göre neredeyse daha yoğunum
Giciklar terbiyesizlik ne kadar sinirlendim ben şimdi hiçte yapma kuzum siz bana yardımcı olun ayıp de

Banada kafası büyük tarama yapmadın mı dedi gece saat 3 tü ya bu denir mi başıma kaynar sular yıkıldı sabaha kadar ağladım oysa her ay gidiyorum kontrole güzeldi gayet ama bu seferki kötü oldu
Kafasını sanki yeni ölçtü ayy bu doktorlar bana da gelişimi iki hafta geri diyende oldu gayet iyi diyende zaten şunun şurasinda ne kaldı dimi insanı korkutmayin doğunca hep beraber göreceğiz gelişiminide

Seni bu kadar bekletmeleri bana baştan beri çok tuhaf geliyor niye pazartesi ki bir ay geride kalmış bir bebek için? Yatış falan verip takip etseler bari hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…