Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İnsallah sağlıkla gelsin canım stres yapma sende insallah bebislerimiz sağlıklı olacak benimkinde de bas büyük karnı geride ama olumsuz düşünmek istemiyorum

Kafasını sanki yeni ölçtü ayy bu doktorlar bana da gelişimi iki hafta geri diyende oldu gayet iyi diyende zaten şunun şurasinda ne kaldı dimi insanı korkutmayin doğunca hep beraber göreceğiz gelişiminide
Aynen canım katılıyorum 37haftadayız daha yenı dedi kaç aydır kontrole gidiyorum hıc bırseyı yoktu maaşallah bu sefer demez mi kafa ben şok hele o gece saat 3 te psikolojimi anlatamam

Banada kafası büyük tarama yapmadın mı dedi gece saat 3 tü ya bu denir mi başıma kaynar sular yıkıldı sabaha kadar ağladım oysa her ay gidiyorum kontrole güzeldi gayet ama bu seferki kötü oldu
Canım banada iki haftadır büyük diyorlar ultrason yanılabilir olumsuz düşünme olumlu düşün

Canlarya sabahtan beri bebek haraketini az hissettim 37.haftaya girdik napmam lazım acil gören yazabilir mi valla yormadım kendimi bugun napsam şuan haraket etmiyo etse de minik

Canlarya sabahtan beri bebek haraketini az hissettim 37.haftaya girdik napmam lazım acil gören yazabilir mi valla yormadım kendimi bugun napsam şuan haraket etmiyo etse de minik
Bir sıkıntı görüyorsan git ama stres de yapmış olabilirsin bebisler hemen hissediyor uzan soluna soğuk su bazen hareketlendiriyor ya da tatlı

Giciklar terbiyesizlik ne kadar sinirlendim ben şimdi hiçte yapma kuzum siz bana yardımcı olun ayıp de
Hamilelikte bir bu iştekileri, kışın bigün eve geldiğimde çorba yok diye ağlamıştım o günü bir de ev badana olurken mecburen 2-3 gün kvde kalmıştık onun yemek yapamayışını hiç unutmıcam
Gerçi şuan düşününce daha fazla şey aklıma geliyor unutulmıcak ama onlar hamilelikten mi akrep burcu olmaktan mı bilmiyorum yukardakiler keisn hamilelikten

Canım ben de amniosure testi yaptırmıştım. Hızlıca sonuç çıkıyor

Çok haklısın koruyabildiğimiz kadar koruyacağız başka çaremiz yok

Keşke senin gibi düşünseler canım her kontrole gittiğim de moralim bozuk eve döndümadek bekleyeceksiniz bazı şeyleri söylemeyin diyesim geldi de sustum. Doktorun iyisine denk gelmek lazim
Aynen öyle doktor dediğin karşındakını anlamalı bende çok çektim doktorlardan..az kaldı canım azcık sabır et yapıcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…