- 17 Şubat 2017
- 100
- 103
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne güzel net çıkmış makineleri güzel çekiyor demekki bende 7+5 de gittim resimden bile anlaşılmıyorEki Görüntüle 3542593 gördük çok şükür kalp atışını da dinledim mide bulantısı için serum verdiler bitmesini bekliyoru
Gittiğim devlet hastanesinde cihazımız iyi değil dedi bende özele gittim canımMaşallah ne güzel net çıkmış makineleri güzel çekiyor demekki bende 7+5 de gittim resimden bile anlaşılmıyor
Canım ben 7 haftalıkken gittim net birşey demediler cihaz iyi değil dedi bugün tam 8 haftalıktı içim rahat etmedi özele gittimMaşallah ne güzel net çıkmış makineleri güzel çekiyor demekki bende 7+5 de gittim resimden bile anlaşılmıyor
Ben de adet gecikmesinin 4.gunu kan vermiştim 3897 çıkmıştı 1 hafta sonra da keseyi görmeye gitmistimMerhaba kızlar kaç defa beta takibi yaptırdınız acaba
Canim doktorun kim acaba bahat hospitala gidiyorsun heraldeEki Görüntüle 3542593 gördük çok şükür kalp atışını da dinledim mide bulantısı için serum verdiler bitmesini bekliyorum
Sizede çok geçmiş olsun çarşamba öğlen kürtaj oldum, ilk gün normal 2 gün hiç kanama olmadım sonra da normal oldum adet gibi 2-3 ped değiştirdimBen de pazartesi kürtaj oldum 1 hafta kadar devam ediyor belirtiler demir antibiyotik kullanıyorsanız o da bulantı yapar
Masallah betaniz baya yüksek çıkmışBen de adet gecikmesinin 4.gunu kan vermiştim 3897 çıkmıştı 1 hafta sonra da keseyi görmeye gitmistim
Evet canım Fuat beye gidiyorum dogumumu o hastanede yapmıyorum ama arada kontrole gidiyorum çok iyi ilgileniyorCanim doktorun kim acaba bahat hospitala gidiyorsun heralde
Yas :33Kızlar olmuş. yavaş yazın olur muacemiyim
Evet gittim 2 kez, çok şükür herşey yolunda elhamdulillah. Senin süreç nasıl geçiyor
Evet ben de şaşırdım düşük çıksaydı takip için 2 günde bir kan verirdim ama gerek duymadım bu kadar yüksek beta içinMasallah betaniz baya yüksek çıkmış![]()
Hayır canım çiğ yemeyeceksen eğer neden yasak olsunKizlar bisey sorcam hamilelikte ciger yasakmi ben gecen hafta ciger yemiştim zarari olur mu ki![]()