Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt

Kızlar sezeryanla doğum yapıp hemen sütü gelen varmı ben çok korkuyorum sezeryandan sonra hemen süt gelmese diye
Hiç stres yapma normal doğum da olsa sezaryen de olsa ilk süt azdır zaten bebeğin midesi kiraz kadar kendini stres etme hiç inşallah güzel güzel de gelir

Gözün aydinnnn sağlıkla büyüt inşallah.

Kızlar başladık valla patır patır dogurmalara. Herkes güzel haberlerle gelsin.

Bugün yenidoğan çekimi yaptık. Çok güzel geçti

Tek yorgunluğum çok uykusuzum

Ayy ne tatlı fotoğraflar olmuştur çok iyi yapmışsınız

Çok sevindim canım hep iyi olun inşallah o sarılık durumu da geçecektir hızlıca

En güzeli normal olan ne kadar sevindim senin adına canım musmutlu olun hep duygulandım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömrü olsun

Kızlar aklınız da bulunsun kadın doğum yatis servislerinde sarılık cihazı var kan almadan yapılıyor iki kolunu boşuna deldirmisim cihaz ateş ölçer gibi biz şükür yaptırdık 11 çıktı sariligimiz sorun yokmuş

Hiç stres yapma normal doğum da olsa sezaryen de olsa ilk süt azdır zaten bebeğin midesi kiraz kadar kendini stres etme hiç inşallah güzel güzel de gelir
Ay çok sağol İnsaAllah hiç mama falan vermek istemiyorum ikizlerim de mama vermekten kolik bebek oldular tekrar o günlere dönmek istemiyorum

Oğlum da hemen gelmişti sezeryandan sonra. Odaya çıktığım gibi emzirebilmiştim canım. Bu kez nasıl olur bilemiyorum orasını
Hadi insaAllah yine aynısı olsun Hepimizin sütü yetsin minaklarimiza benimde ikizlerde 2 gün sonra geldi ama 35 haftalık erken doğumun etkisi varmiydi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…