Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Tansıyonum normal bence

Bende varııım en son 22 eylül gösteriyor vajinal doğum düşünüyorum ama şu iki gündür korkar oldum dün tansiyonum çıktı 15-16lara kısa süreli bugün normale döndü pazartesi randevum var konuşacağım bakalım doktorla ne diyecek tansiyon yükselirse diye korkuyorum doğum esnasında

Kızlar dün sabah pembe bi kanamam vardı ve adet sancisi gibi sanci bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli şimdi acilden geliyorum nst ye bağladılar sancilar 100 gösteriyor ama açılma yok geri eve gönderdi iki gündür bu durumdayım agri kesici verdi ama hala sancim var ya açılma olmazsa diye korkmaya başladım ne yapmam lazım böyle bisey yaşadınız mı bana bi bilgi verin lütfen

Dijitaller biraz yüksek ölçer çift görme ya da başka sıkıntılar yoksa 1 gün takip edip öyle söyleyebilirsin doktorna bence
Yanlıştır diye İki koluda ölçtüm aynı, bir iki saat sonra tekrar ölçtüm bir tık daha yüksek çıktı.

Eklentiler

• 1000005838.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1
Hemen duşumu aldım duramadım oğlum hiç durmuyor gidiyor geliyor vurmak istiyor ağrılarım iyileşse rahatlarım şimdilik çok zor
Ağrının en yoğun olduğu gündesin canım yarına bir tık daha rahatlarsın inşallah sırada aniden süt gelmesi sonucu göğüsler şişiyor iyiki sağım makinası almışım

telaş etme kuzum su gelmedikçe sorun yok şimdi gidersin suni verirler yine açılma olmazsa sezeryan olur ki bu cidden çok zor bir durum sezeryanda ilkinde anlamıyorsun da soraki cocuklarda git gide zorlaşıyor acilman olmasi için bolca yürümeye calis Amerika'da görümcem böyle olmuş kayınvalidem Çarşı pazar gezdirms kolaylikla doğurmuş

Benim girdiğim nst cihazı 100 olunca doğum zamanı oluyor ve acıdan kıvranıyordum yani sancı öyle evde durulacak gibi bir sancı değildi:; Emin misin yani tekrar başka nst cihazına bağlan bence sancın olsa o kadar buraya yazamazsın bile
Başka bir yere git bence ya da hastanede bekle ne bileyim doktorun seni sancın 100 deyip göndermesi garip geldi

Ağrının en yoğun olduğu gündesin canım yarına bir tık daha rahatlarsın inşallah sırada aniden süt gelmesi sonucu göğüsler şişiyor iyiki sağım makinası almışım
İlaçlar vermiş kullanmaya cuma günü oğlumunda benimde kontrolüm var rahatlarım yavaştan

Sıcak su açılmaya yardımcı oluyor diye duymuştum, suya oturmak yada belden aşağıya su tutmak gibi

Canım sana alttan fıtıl verdıler mı suni sancı yanı açılma için

julettae canım İsviçte'deydin diye hatırlıyorum. Orda bebek doğar doğmaz k vitamini yapılıyor mu? Aşı takviminiz nasıl? Doğunca hemen hepatit b aşısı yapılıyor mu? Merak ettim.

Biliyorum yengem de 60 larla doğurdu ama bende baya 100 un üstüne çıkıyordu kadin geldi sancin çok bi daha baklim belki açılma olur dedi ama açılma yok geri gönderdi eve bende şaşırdım kaldım artık

İnşallah açılma olur yürüyorum da ama tık yok

julettae canım İsviçte'deydin diye hatırlıyorum. Orda bebek doğar doğmaz k vitamini yapılıyor mu? Aşı takviminiz nasıl? Doğunca hemen hepatit b aşısı yapılıyor mu? Merak ettim.
K vitamini yapılıyor evet ama istemeyen imza atıp yaptırmayabilirmiş ben güvendiğim için ne derseler yaptım. Daha aşı olmadı ama 15 gün sonra kontrolümüz var o zaman aşılar yapılacak ama hangi aşı şu an bilmiyorum hatırlamıyorum canım

sancı gelmiyorsa gelmiyor işte bende çok yürüdüm yine de gelmedi sancı verdiler anca öyle oldu. Cihaza güvenmiyorum belli gazın var onu gösteriyor ya da yalancı kasılma

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…