Ya galiba bende öyle son tarih 20 Eylül görünüyor ama o kadar bekletmesin beni ikinci haftası doğsun inşallah sağlıkla gelsin minikleraynen benimde
Tansıyonum normal benceMerhaba kızlar tansiyonumu ölçtüm 125/89 çıktı nabız 100 çıktı makine tansiyonunuz normalin üstü dedi küçük tansiyonum biraz yüksek geldi bana normalde 100/70 falan olur. Sizce doktoruma bildirmeme gerek var mı?
Yanlıştır diye İki koluda ölçtüm aynı, bir iki saat sonra tekrar ölçtüm bir tık daha yüksek çıktı.Dijitaller biraz yüksek ölçer çift görme ya da başka sıkıntılar yoksa 1 gün takip edip öyle söyleyebilirsin doktorna bence
Ağrının en yoğun olduğu gündesin canım yarına bir tık daha rahatlarsın inşallah sırada aniden süt gelmesi sonucu göğüsler şişiyor iyiki sağım makinası almışımHemen duşumu aldım duramadım oğlum hiç durmuyor gidiyor geliyor vurmak istiyor ağrılarım iyileşse rahatlarım şimdilik çok zor
telaş etme kuzum su gelmedikçe sorun yok şimdi gidersin suni verirler yine açılma olmazsa sezeryan olur ki bu cidden çok zor bir durum sezeryanda ilkinde anlamıyorsun da soraki cocuklarda git gide zorlaşıyor acilman olmasi için bolca yürümeye calis Amerika'da görümcem böyle olmuş kayınvalidem Çarşı pazar gezdirms kolaylikla doğurmuşKızlar dün sabah pembe bi kanamam vardı ve adet sancisi gibi sanci bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli şimdi acilden geliyorum nst ye bağladılar sancilar 100 gösteriyor ama açılma yok geri eve gönderdi iki gündür bu durumdayım agri kesici verdi ama hala sancim var ya açılma olmazsa diye korkmaya başladım ne yapmam lazım böyle bisey yaşadınız mı bana bi bilgi verin lütfen
Benim girdiğim nst cihazı 100 olunca doğum zamanı oluyor ve acıdan kıvranıyordum yani sancı öyle evde durulacak gibi bir sancı değildi:; Emin misin yani tekrar başka nst cihazına bağlan bence sancın olsa o kadar buraya yazamazsın bileKızlar dün sabah pembe bi kanamam vardı ve adet sancisi gibi sanci bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli şimdi acilden geliyorum nst ye bağladılar sancilar 100 gösteriyor ama açılma yok geri eve gönderdi iki gündür bu durumdayım agri kesici verdi ama hala sancim var ya açılma olmazsa diye korkmaya başladım ne yapmam lazım böyle bisey yaşadınız mı bana bi bilgi verin lütfen
İlaçlar vermiş kullanmaya cuma günü oğlumunda benimde kontrolüm var rahatlarım yavaştanAğrının en yoğun olduğu gündesin canım yarına bir tık daha rahatlarsın inşallah sırada aniden süt gelmesi sonucu göğüsler şişiyor iyiki sağım makinası almışım
Sıcak su açılmaya yardımcı oluyor diye duymuştum, suya oturmak yada belden aşağıya su tutmak gibiKızlar dün sabah pembe bi kanamam vardı ve adet sancisi gibi sanci bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli şimdi acilden geliyorum nst ye bağladılar sancilar 100 gösteriyor ama açılma yok geri eve gönderdi iki gündür bu durumdayım agri kesici verdi ama hala sancim var ya açılma olmazsa diye korkmaya başladım ne yapmam lazım böyle bisey yaşadınız mı bana bi bilgi verin lütfen
Canım sana alttan fıtıl verdıler mı suni sancı yanı açılma içinBenim girdiğim nst cihazı 100 olunca doğum zamanı oluyor ve acıdan kıvranıyordum yani sancı öyle evde durulacak gibi bir sancı değildi:; Emin misin yani tekrar başka nst cihazına bağlan bence sancın olsa o kadar buraya yazamazsın bile
Başka bir yere git bence ya da hastanede bekle ne bileyim doktorun seni sancın 100 deyip göndermesi garip geldi
Stres yapmışsındır ondan yüksek çıkmıştır, elektronik cihazlar 1 kademe fazla ölçer geneldeYanlıştır diye İki koluda ölçtüm aynı, bir iki saat sonra tekrar ölçtüm bir tık daha yüksek çıktı.
Biliyorum yengem de 60 larla doğurdu ama bende baya 100 un üstüne çıkıyordu kadin geldi sancin çok bi daha baklim belki açılma olur dedi ama açılma yok geri gönderdi eve bende şaşırdım kaldım artıkBenim girdiğim nst cihazı 100 olunca doğum zamanı oluyor ve acıdan kıvranıyordum yani sancı öyle evde durulacak gibi bir sancı değildi:; Emin misin yani tekrar başka nst cihazına bağlan bence sancın olsa o kadar buraya yazamazsın bile
Başka bir yere git bence ya da hastanede bekle ne bileyim doktorun seni sancın 100 deyip göndermesi garip geldi
İnşallah açılma olur yürüyorum da ama tık yoktelaş etme kuzum su gelmedikçe sorun yok şimdi gidersin suni verirler yine açılma olmazsa sezeryan olur ki bu cidden çok zor bir durum sezeryanda ilkinde anlamıyorsun da soraki cocuklarda git gide zorlaşıyor acilman olmasi için bolca yürümeye calis Amerika'da görümcem böyle olmuş kayınvalidem Çarşı pazar gezdirms kolaylikla doğurmuş
Hayır agri kesici verdi eve gönderdi sanci var açılma yok dedi eve git sancin cok olursa gel dedi iki gündür bu şekildeyimCanım sana alttan fıtıl verdıler mı suni sancı yanı açılma için
K vitamini yapılıyor evet ama istemeyen imza atıp yaptırmayabilirmiş ben güvendiğim için ne derseler yaptım. Daha aşı olmadı ama 15 gün sonra kontrolümüz var o zaman aşılar yapılacak ama hangi aşı şu an bilmiyorum hatırlamıyorum canımjulettae canım İsviçte'deydin diye hatırlıyorum. Orda bebek doğar doğmaz k vitamini yapılıyor mu? Aşı takviminiz nasıl? Doğunca hemen hepatit b aşısı yapılıyor mu? Merak ettim.
sancı gelmiyorsa gelmiyor işte bende çok yürüdüm yine de gelmedi sancı verdiler anca öyle oldu. Cihaza güvenmiyorum belli gazın var onu gösteriyor ya da yalancı kasılmaBiliyorum yengem de 60 larla doğurdu ama bende baya 100 un üstüne çıkıyordu kadin geldi sancin çok bi daha baklim belki açılma olur dedi ama açılma yok geri gönderdi eve bende şaşırdım kaldım artık
Tamam canım teşekkür ederimK vitamini yapılıyor evet ama istemeyen imza atıp yaptırmayabilirmiş ben güvendiğim için ne derseler yaptım. Daha aşı olmadı ama 15 gün sonra kontrolümüz var o zaman aşılar yapılacak ama hangi aşı şu an bilmiyorum hatırlamıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?