Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kuzu daha yeni gördüm sıkma sakin canını benim oğlumda sarılık icin 1 gun yatmisti ama ertesi günü düzeldi ve bi daha da girmedi onemli olan sağlıklı olması dayanıyor yürek yeter ki iyi olsun diye cok zor biliyorum anlıyorum da

Evde oğlum var daha küçük yoğun bakımında benden ayrı yeni doğan umarım yarına iyi haber alırım her yerim ağrıyor şimdi bana sabah olmaz
Kız oğlun ne güzel annenle beraber bebeğin de daha iyi olmak için emin ellerde yani çok şükür kötü bir şey yok rahatça dinlen yoksa yarın bebeğin ya da oğlun geldiğinde çok yorgun olursun ilgilenemezsin daha kötü güzel düşün çay kahve iç bir şeyler oku duanı et rahatça uyu hepsi geçecek

Kaç çıkmıştı oğlunda

Kaç çıkmıştı oğlunda Oğlum annemi çok zorluyor yemekle bir gören lazım yarın güzel haber alırım ben

Kaç çıkmıştı oğlunda
Oğlum annemi çok zorluyor yemekle bir gören lazım yarın güzel haber alırım ben
Birkaç gün az yesin bir şey olmaz hem çok acıksa çocuklar durmaz yer bizim gibi değiller merak etme

Bende öyle dedim ama doktor dedi yüksek hatta çok düşünmesinler acele karar versinler söylemiş hemşireye bilemedim bende korktum
Paniğe sokuyorlar yemin ederim bende bugün varsayımlar yüzünden hayatımın en stresli günlerinden birini geçirmiş olabilirim

Paniğe sokuyorlar yemin ederim bende bugün varsayımlar yüzünden hayatımın en stresli günlerinden birini geçirmiş olabilirim
keşki boşuna stres yapmış olayım diyorum şimdi o kadar ağrılarım artmışki şimdi söylicem ağrı kesici yapsınlar

Bende yarın götürecem nasıl test yaptıracam kafasindayim iki özel bir devlet baktım hepside morfinle kan alma peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…