söylemesem daha iyiydi herhaldebenim ailemin henüz haberi yokgerçi ilk çocuğum olacak ama bir süre söylemeyi düşünmüyorum
bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok kiValla canim benim annem 2. Yaptığımda kıyameti kopardı ama doğunca çok sevdi ve iyi ki doğmuş benim oğlum diyor 3. Olacak bu aldırmam icin çok gözümün içine baktı ama aldiramcm dedim artık onu da kabullendi tup baglatcam çünkü ben sezeryan olurken ama hala nasıl bakcaniz diyip durmuyo degil yazık ettin kendine fln yapacak bisi yok napayim yani
2,5 yaşındaDiğeri kaçnyaşında
Bende ya ama sadece aileler biliyor azda olsa tuttum kendi mi komşular sıkıştırıyor dedim bi 3 aylık olsun
bizler de onların evlatlarıyız, aslında ne kadar yorulduğumuzu görüp bize kıyamıyor da olabilirler.. yine de doğru değil tabiki hamilesin sonuçta zaten hormonlar tavansöylemesem daha iyiydi herhalde
sen iyi dayanmışsın ama ilk çocukta
bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok ki
insanın kendi annesi yapınca dokunuyor. kayınvalidem daha çok sevindi sağolsun
Net çıkar canım bende tam 8 haftalıktım dün Allah'ın izniyle görürsün bebişiniBenmkide özel ama karartı kese filan anlamadım bu hafta kontrole gideceğiz 8 haftalık ya net çıkar belki
evet tabi oda olabilr ama dediğin gibi hormanlar işte. herkesin aynı derece sevinmesini beklememek lazımbizler de onların evlatlarıyız, aslında ne kadar yorulduğumuzu görüp bize kıyamıyor da olabilirler.. yine de doğru değil tabiki hamilesin sonuçta zaten hormonlar tavandoğunca alışacaktır diye düşünüyorum sen onları çok duyma allahım nasip ederse kim ne derse desin oluyor
2. Bebeğimde de 3.de de hatta ilk hamileliğimde bile sevinmedi laf söyledi annem. Kendisi 3 çocuk yapmış sanırım bizden pişman. Ama sen bakmıyorsun ben bakıyorum seviyorum ailemi sana sadece haber verdim ben kendim isteyerek yaptım diye defalarca söyledim ancak kalbim kırık. Zaten arayıp konuşmak dertleşmek soru sormak imkansız bir insan. Size yazıyorum işte sıkıntılarımı meraklarımı..annesi 2.çocuğu yaptı diye kızan var mı yaa
bizimki bi triplere girdi.
görende gece gündüz annemin üstündeyiz sanacak. sinir oluyorum
Hayır panik yapmayın normal benim de 2 3 gün sonra şiddetlenmişti rahim kalan pıhtıları atarak temizliyor kendini bugün 9. Günüm kontrolden geldim temiz sıkıntı yok dedi bugün dahi lekelenme vardı yani korkmayınSizede çok geçmiş olsun çarşamba öğlen kürtaj oldum, ilk gün normal 2 gün hiç kanama olmadım sonra da normal oldum adet gibi 2-3 ped değiştirdim
Şuanda böyle sildikce gelen bir kanamam var normal mi bu çok korktum kötü oldum panik mi yapıyorum anlamadım
Zaten psikolojik olarak iiyi değilim
Canını sıkıp kendini üzme. Aileler bizim baş tacimiz ama bizim bir hayatimiz var ve artık kendi ailemiz var onlara izin verdiğimiz kadar dahil olabilirler. Maşallah evladın da var. Her şey gönlünüzce olsun.2. Bebeğimde de 3.de de hatta ilk hamileliğimde bile sevinmedi laf söyledi annem. Kendisi 3 çocuk yapmış sanırım bizden pişman. Ama sen bakmıyorsun ben bakıyorum seviyorum ailemi sana sadece haber verdim ben kendim isteyerek yaptım diye defalarca söyledim ancak kalbim kırık. Zaten arayıp konuşmak dertleşmek soru sormak imkansız bir insan. Size yazıyorum işte sıkıntılarımı meraklarımı..
boşverrr napalım2. Bebeğimde de 3.de de hatta ilk hamileliğimde bile sevinmedi laf söyledi annem. Kendisi 3 çocuk yapmış sanırım bizden pişman. Ama sen bakmıyorsun ben bakıyorum seviyorum ailemi sana sadece haber verdim ben kendim isteyerek yaptım diye defalarca söyledim ancak kalbim kırık. Zaten arayıp konuşmak dertleşmek soru sormak imkansız bir insan. Size yazıyorum işte sıkıntılarımı meraklarımı..
listeye ekleyelim mi :) sat da gerekiyor ve kaçıncı çocuk :) yaşBende yerimi alayım o zaman Kısmet olursa tahmini doğum tarihi 11.09.2025
Kızlar günaydın
tabloya sat sütununu da ekledim. bulabildiklerimi güncelledim.
yine eklenmek, güncellenmek isteyen olursa yazın
Yaşımdan dolayı da (379+6 dan herkese selam :) annem bana hamileyken ciğer yemiş ve eliyle sırtını kaşımış, tam o kaşıdığı yerde benim de doğum lekem varben inanıyorum o sebeple.
doktor bana 3 hafta sonra gel cinsiyeti görürüz dedi kızlar. cinsiyet hemen belli oluyor mu ya anlayamadım. Bir de fetal dna ya da ikili test yaptırmayı düşünen var mı? fetal dna için 12 bin tl civarı istiyorlarmış, ikili test sigortam olduğu için hastane karşılıyor. ama karar veremedim
ekledim :)Selammmbenimde ekler misin yaş 37 2. Çocuk sat :05.12.2024 tahmini doğum:11.09.2025 inş
Bana doktorum negatif geldiğinde yüzde 99 negatiftir ve rahatlarız dedi . Peki pozitif gelirse ne yapıyorsunuz dedim aminosentez yapıyoruz dediKesin kaç yaştan sonra olduğunu bilmiyorum fetal bile kesin sonuç diğil detaylı ultrasonda suyum fazla çıkınca bana dedi bebek sorunlu doğula bilir işte o zaman ben sinirlendim bu kadar parayı fetala neden verdim diye cevab bu oldu fetal her şeyi göstermiyor
Hayırlı olsun canımKızlar günaydın
tabloya sat sütununu da ekledim. bulabildiklerimi güncelledim.
yine eklenmek, güncellenmek isteyen olursa yazın düzelteyim
Ne kadar pahalı… tabi gerek hissediyorsanız yapın ancak sanki bu testler bu ara moda olmuş birileri pazarlıyor olabilir artık her şeye şüpheli bakıyorum kusura bakmayın :/Yaşımdan dolayı da (37) doktorum fetal dna önerdi. Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ikili teste göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum , doktorum da o şekilde bilgi aldım. Sizin aldığınız fiyat yine uygunmuş bana 19 bin dediler
Amin AminBana doktorum negatif geldiğinde yüzde 99 negatiftir ve rahatlarız dedi . Peki pozitif gelirse ne yapıyorsunuz dedim aminosentez yapıyoruz dedine kadar iç karartıcı şeyler rabbim hiçbirimize yaşatmasın inş sağlıkla ,huzurla geçirelim
Ah işte en çok korktuğum şeyAmin AminBanada baştan öyle dedi rahatlıcaz dedi bende koşa koşa yaptırdım detaylıda suyu fazla görünce yok diyor fetal her şeyi göstermez çocuğun dudaklarında yutmasında sorun ola bilir isterseniz aminosentez yapak bende yapmadım ama doğana kadar zehir oldu gebelik bana yani hiç rahat olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?