Bi rutin yapmayı denediniz mi ? Ben mesela aksam 8 gibi duş aldırıyorum (1 gün duş 1 gün sadece masaj ) sonra her yerine yağla masaj yapıyorum iyice mayıştırıyor bu sonrasındada emziriyorum 5-10 dk kucağımda gezdiriyorum uyumuş oluyor. Sadece uykuda beslenme yapıyorKızlar ben de kaç gündür cevap yazamadım çünkü bebeğim uyumuyordu.
Benimde kafam karışık sağlık ocağı 5 damla dedi dün ama doktora götürdüm bana 3 damla dedi hatta dedimki bana sağlık ocağı 5 damla hayır dedi 3 yeterKızlar günaydın d vitamini konusunda kafam karıştı 2500 uı 5 damla veriyorum çok mu oluyor? Bana tablet vermişti doktor zor diye damla aldım eczaneden eşime 5 damla ver demişler acaba yanlış mı anladılar bilemedim. Siz nasıl veriyorsunuz
Ben büyük oğlumdan dolayı çok az açıyorum TV ondan alıştı benimki sessizliyeBizimki de doğduğunda beri evde sürekli TV açtım ses olsun diye biri ararken yanında konuştum. Ses etkilemiyor beyaz gürültüyü de sık sık kullanıyorum. Anı telefon bildirimleri ve ani ses yükselmesi rahatsız ediyor tabii
Bende sözde ailemin yanına memleket geldim ama hastaneden çıkmıyorum önce kızımı götürdüm kalça ultrasonu çektirdik şükür sonuç doktor gayet iyi dedi. Bugün de oğlumu götürdüm iştahı yok vücudu sıvı kaybetti meğerse vitaminlerinin hepsi düşükmüş B12 için de iğne verdi gene dinlemedim ama güzel yanı birini hastaneye götürünce öbürüne bizimkiler bakıyor aklım kalmıyor rahat gidip geliyorum destek alabilmek çok güzel miş onu anlıyorumSelam kızlar benim mahpusluk sürem bitti mesajı okudum cezamin sebebi eski konularin içeriğini silmisim yeni bir durum değildi ki soradan size yazmak için açtığım hesabı da buldulartek ayak cezası yedim neyseki bugün cezam bitti nasılsınız anlatın hele bende bir degisiklik yok bolca gelen giden oldu hatta annem babam bir düğün dolayısıyla geldi denmeyecek kadar kısa sürede gelip gittiler dün adet oldum inanılmaz kanamam var bebek için d vitamini kullanmayı genelde unutuyorum kalça ultrasyonuna gidemedim ama aklımda gidecem uyku düzenimiz düzeldi fakat ne zman bunu dillendirsem sabaha kadar uyumuyor
Sağlık ocağı bana 3 damla dediBenimde kafam karışık sağlık ocağı 5 damla dedi dün ama doktora götürdüm bana 3 damla dedi hatta dedimki bana sağlık ocağı 5 damla hayır dedi 3 yeter
Bi rutin yapmayı denediniz mi ? Ben mesela aksam 8 gibi duş aldırıyorum (1 gün duş 1 gün sadece masaj ) sonra her yerine yağla masaj yapıyorum iyice mayıştırıyor bu sonrasındada emziriyorum 5-10 dk kucağımda gezdiriyorum uyumuş oluyor. Sadece uykuda beslenme yapıyor
Akşam 8'de uyuyup kaçta uyanıyor? Gündüz hep uyanık mı bebek? Bebeğiniz kaç gündür nlük?Bi rutin yapmayı denediniz mi ? Ben mesela aksam 8 gibi duş aldırıyorum (1 gün duş 1 gün sadece masaj ) sonra her yerine yağla masaj yapıyorum iyice mayıştırıyor bu sonrasındada emziriyorum 5-10 dk kucağımda gezdiriyorum uyumuş oluyor. Sadece uykuda beslenme yapıyor
Nasıl çözüm buldunuz benimkide uyumuyorKızlar ben de kaç gündür cevap yazamadım çünkü bebeğim uyumuyordu.
Sevindim senin adınaBende sözde ailemin yanına memleket geldim ama hastaneden çıkmıyorum önce kızımı götürdüm kalça ultrasonu çektirdik şükür sonuç doktor gayet iyi dedi. Bugün de oğlumu götürdüm iştahı yok vücudu sıvı kaybetti meğerse vitaminlerinin hepsi düşükmüş B12 için de iğne verdi gene dinlemedim ama güzel yanı birini hastaneye götürünce öbürüne bizimkiler bakıyor aklım kalmıyor rahat gidip geliyorum destek alabilmek çok güzel miş onu anlıyorum
Ben bebeğimi haftada bir yıkıyorum soğuk diye siz birer gün arayla mı yıkıyorsunuzBi rutin yapmayı denediniz mi ? Ben mesela aksam 8 gibi duş aldırıyorum (1 gün duş 1 gün sadece masaj ) sonra her yerine yağla masaj yapıyorum iyice mayıştırıyor bu sonrasındada emziriyorum 5-10 dk kucağımda gezdiriyorum uyumuş oluyor. Sadece uykuda beslenme yapıyor
İyi kurtuldunSelam kızlar benim mahpusluk sürem bitti mesajı okudum cezamin sebebi eski konularin içeriğini silmisim yeni bir durum değildi ki soradan size yazmak için açtığım hesabı da buldulartek ayak cezası yedim neyseki bugün cezam bitti nasılsınız anlatın hele bende bir degisiklik yok bolca gelen giden oldu hatta annem babam bir düğün dolayısıyla geldi denmeyecek kadar kısa sürede gelip gittiler dün adet oldum inanılmaz kanamam var bebek için d vitamini kullanmayı genelde unutuyorum kalça ultrasyonuna gidemedim ama aklımda gidecem uyku düzenimiz düzeldi fakat ne zman bunu dillendirsem sabaha kadar uyumuyor
Bana 5 bende öyle veriyordum doktor 3 deyince öyle verdim bu günSağlık ocağı bana 3 damla dedi
Çözemedim maalesefNasıl çözüm buldunuz benimkide uyumuyor
Ben adet oldum ve gerçekten iyi hissetmiyorum kuzum esim bu aşamada nasıl olduğumu bile sormadı söyleyince kurbanım sana diyor ama ben kırıldım yoruldum iyice bittim sankiİyi kurtuldun2 sene önce ceza alan kızlar daha dönmemiş bende d vitamini kullanmaya unutuyorum kalça ultrasonu çekilmedik devlete götürdüm hiç beğenmedim doktoru ordada yokmuş ultrason yeni açılmış valla bende özele para vermeyi kıyamadım başka devlet hastanesinde randevu alıcak artık gecmi kalıcam bilmiyorum yarın aşısı var umarım ateşi olmaz
Sekizde uyuyor 11’de uyanıyor beslenmesini yapıyoruz sonra tekrar uyuyor üç 4 saat aralıklarla kalkıp tekrar besliyorum. Gün içinde 2-3 kere kısa uyuyor 1 kere 2 saat civarı uyuyorAkşam 8'de uyuyup kaçta uyanıyor? Gündüz hep uyanık mı bebek? Bebeğiniz kaç gündür nlük?
Evet yıkadığımda daha huzurlu uyuyorBen bebeğimi haftada bir yıkıyorum soğuk diye siz birer gün arayla mı yıkıyorsunuz
Ben de düzen oturtmaya çalışayımSekizde uyuyor 11’de uyanıyor beslenmesini yapıyoruz sonra tekrar uyuyor üç 4 saat aralıklarla kalkıp tekrar besliyorum. Gün içinde 2-3 kere kısa uyuyor 1 kere 2 saat civarı uyuyor
Bir de aklınızda bulunsun her akşam serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum nasıl biz bile burnumuz tıkalı iken uyuyamazken uykumuz bölünürken bebeklerdede bu öyleBen de düzen oturtmaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?