Ben 11. Haftadayım hamile olduğumu bilmesem hiç hamilelik belirtisi olmayan günler geçirdimm sakın öyle düşünme . Diğer hamileliğimde hiç belirti bile yaşamadım bebeğim kıpırdayana kadar.Merhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mıkese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum
Doktorlar malesef öyle rahat konuşuyorlar hele benim doktorum gülümseyerek konuşuyor çatlıyorumki ne kadar rahat söyleye bilirsin ondan İn şa Allah diyorum rahat stres olmadan atlatmakAh işte en çok korktuğum şeyne kadar kolayca öneriyorlar aminosentezi bende yerinizde olsam yaptırmazdım ama zehir olurdu hersey inş bu kötü ihtimallerin hiçbirini yaşamayacağız
Sakin olun lütfen vücut hamileliğe alışıyor olabilir. Bebek şuan çok ufak annesi gözükmemesi çok normal benimde 6.cı hafta da gözüktü. Hamileliği erken dönemde öğrenmenin zorluklari bunlarMerhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mıkese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum
Çok tedirginim ikinci gebeliğim bu 5 yaşında kızım var onda da sanki göğüslerim sönmüştü diye hatırlıyorum emin de olamıyorum kafam allak bullakSakin olun lütfen vücut hamileliğe alışıyor olabilir. Bebek şuan çok ufak annesi gözükmemesi çok normal benimde 6.cı hafta da gözüktü. Hamileliği erken dönemde öğrenmenin zorluklari bunlar
Doğru ,çok doğru söylüyorsunuz Bencede öle ama işte gebelik en hassas durumlardan biri yaptırsan sonuç çıkana kadar uykuların kaçıyor , yaptırmasan içinde devamlı yaptırsa mıydın diye şüphe olcakNe kadar pahalı… tabi gerek hissediyorsanız yapın ancak sanki bu testler bu ara moda olmuş birileri pazarlıyor olabilir artık her şeye şüpheli bakıyorum kusura bakmayın :/
Gerçekten mi içim az da olsa rahatladı şuan yani diyorum hiç mi belirti olmaz içimde canlı büyüyor ama yok buda beni korkutuyordu işteBen 11. Haftadayım hamile olduğumu bilmesem hiç hamilelik belirtisi olmayan günler geçirdimm sakın öyle düşünme . Diğer hamileliğimde hiç belirti bile yaşamadım bebeğim kıpırdayana kadar.
Ben 5+6 da gittim yani nerdeyse 6. Hafta oluyordu sadece kese göründü ve 5 haftalık dedi bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebek oluşmuştu endişelenmeyin benim de gebelik belirtilerim pek yokMerhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mıkese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum
İçinde kalacaksa yaptırmak en iyisi tabi, ilerde sıkıntı yaşadığında vicdan azabın olmazDoğru ,çok doğru söylüyorsunuz Bencede öle ama işte gebelik en hassas durumlardan biri yaptırsan sonuç çıkana kadar uykuların kaçıyor , yaptırmasan içinde devamlı yaptırsa mıydın diye şüphe olcakBen yinede yaptırmayı düşünüyorum içimin bu şekilde daha rahat olacağına karar verdim rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inş bol bol dua edicez napalım 1 martta randevu verdi doktorum o gün fetal dna için kan alınacak hayırlısı
Gerekten öyle bu hamileliliğimde bazı günler hiçbir şey yok bazı günler mide bulantısı oluyor bu kadar. Çünkü daha çok küçükler.. asıl 7,8,9 aylar zorlayacak iyice her şey bizi şu an tadını çıkarma zamanı aynı zamandaGerçekten mi içim az da olsa rahatladı şuan yani diyorum hiç mi belirti olmaz içimde canlı büyüyor ama yok buda beni korkutuyordu işte
annesi 2.çocuğu yaptı diye kızan var mı yaa
bizimki bi triplere girdi.
görende gece gündüz annemin üstündeyiz sanacak. sinir oluyorum
Çok teşekkür ederim mutlu oldum söylediklerinizle daha çok rahatladımjulettae Tmd2020
Sakın başkalarının negatif tepkileri sizi üzmesin. Siz istemişsiniz, Rabbimde nasip etmiş, elhamdullilahMutlu olmaya bakın ve gebeliğinizin tadını çıkarın. Bu hayatı 1 kere yaşıyoruz, ilerde pişmanlık duymamak için her duygunuzu doya doya yaşayın. Etrafınızdaki insanları umursamayın
Ben yurtdışındayım çiftliklerden gidip çiğ süt alıyorum.. türkiyedeyken de köylerden alıyordum haftada bir kere ilçelere getiren bir amca vardı öyle yapıyordum imkanınız varsa öyle şeyler araştırabilirsinizKızlar süt içiyormusunuz hangi marka alıyorsunuz gerçekten içinde süt olan marka hangisi bilginiz var mı ?
11 eylül değil miydi canım, ben görüyorum ama yanlış kişi değil dimiTeşekkür ederim ama sanırım eklenmemiş görünmüyor
Yok valla takmıyorum. Çok şükür allah vermiş. Dediğin gibi 1 kere yaşıyoruz bu hayatı. Keşkelerle geçmez ,çok şükürjulettae Tmd2020
Sakın başkalarının negatif tepkileri sizi üzmesin. Siz istemişsiniz, Rabbimde nasip etmiş, elhamdullilahMutlu olmaya bakın ve gebeliğinizin tadını çıkarın. Bu hayatı 1 kere yaşıyoruz, ilerde pişmanlık duymamak için her duygunuzu doya doya yaşayın. Etrafınızdaki insanları umursamayın
Ben içemiyorum laktozdan dolayı. Paketlileri de sevmiyorum. Onun yerine açıktan süt alıyorum evde yoğurt mayalıyorum.Kızlar süt içiyormusunuz hangi marka alıyorsunuz gerçekten içinde süt olan marka hangisi bilginiz var mı ?
Bnimde gece 4 5 gibiydiAa gece çıkabileceğini bilmiyordum ben mesai saatleri içinde çıkar diye düşündüm saat kaçtı senin çıktığında
Hiç korkma canım bende kalp atışını duyana kadar acaba ters giden bir şey mi var diye içimi yedim çünkü sıfır belirti bazen hamileliği unutuyorum o derece normalmış belirti olamadan geçirende varmış hatta şanslıymışız rahat geçiyor diye ama herkeste bi belirti görünce acaba demeden duramıyoruz Bnde ilk gittiğimde bi hafta geri dedi gözükmedi bi hafta sonra gözüktüMerhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mıkese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum
Çoookk teşekkür ediyorum içim rahatladı yani aklım almiyordu nasıl sıfır belirti olabilir içimde bir canlı oluşuyor ve vücudum buna neden tepki vermiyor diye düşünüp düşünüp kafayı yiyordum 3 gündürBnimde gece 4 5 gibiydi
Hiç korkma canım bende kalp atışını duyana kadar acaba ters giden bir şey mi var diye içimi yedim çünkü sıfır belirti bazen hamileliği unutuyorum o derece normalmış belirti olamadan geçirende varmış hatta şanslıymışız rahat geçiyor diye ama herkeste bi belirti görünce acaba demeden duramıyoruz Bnde ilk gittiğimde bi hafta geri dedi gözükmedi bi hafta sonra gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?