Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben 11. Haftadayım hamile olduğumu bilmesem hiç hamilelik belirtisi olmayan günler geçirdimm sakın öyle düşünme . Diğer hamileliğimde hiç belirti bile yaşamadım bebeğim kıpırdayana kadar.

Ah işte en çok korktuğum şey ne kadar kolayca öneriyorlar aminosentezi bende yerinizde olsam yaptırmazdım ama zehir olurdu hersey inş bu kötü ihtimallerin hiçbirini yaşamayacağız
Doktorlar malesef öyle rahat konuşuyorlar hele benim doktorum gülümseyerek konuşuyor çatlıyorumki ne kadar rahat söyleye bilirsin ondan İn şa Allah diyorum rahat stres olmadan atlatmak

Sakin olun lütfen vücut hamileliğe alışıyor olabilir. Bebek şuan çok ufak annesi gözükmemesi çok normal benimde 6.cı hafta da gözüktü. Hamileliği erken dönemde öğrenmenin zorluklari bunlar

Sakin olun lütfen vücut hamileliğe alışıyor olabilir. Bebek şuan çok ufak annesi gözükmemesi çok normal benimde 6.cı hafta da gözüktü. Hamileliği erken dönemde öğrenmenin zorluklari bunlar
Çok tedirginim ikinci gebeliğim bu 5 yaşında kızım var onda da sanki göğüslerim sönmüştü diye hatırlıyorum emin de olamıyorum kafam allak bullak

Ne kadar pahalı… tabi gerek hissediyorsanız yapın ancak sanki bu testler bu ara moda olmuş birileri pazarlıyor olabilir artık her şeye şüpheli bakıyorum kusura bakmayın :/
Doğru ,çok doğru söylüyorsunuz Bencede öle ama işte gebelik en hassas durumlardan biri yaptırsan sonuç çıkana kadar uykuların kaçıyor , yaptırmasan içinde devamlı yaptırsa mıydın diye şüphe olcak Ben yinede yaptırmayı düşünüyorum içimin bu şekilde daha rahat olacağına karar verdim rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inş bol bol dua edicez napalım 1 martta randevu verdi doktorum o gün fetal dna için kan alınacak hayırlısı

Ben 11. Haftadayım hamile olduğumu bilmesem hiç hamilelik belirtisi olmayan günler geçirdimm sakın öyle düşünme . Diğer hamileliğimde hiç belirti bile yaşamadım bebeğim kıpırdayana kadar.
Gerçekten mi içim az da olsa rahatladı şuan yani diyorum hiç mi belirti olmaz içimde canlı büyüyor ama yok buda beni korkutuyordu işte

Ben 5+6 da gittim yani nerdeyse 6. Hafta oluyordu sadece kese göründü ve 5 haftalık dedi bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebek oluşmuştu endişelenmeyin benim de gebelik belirtilerim pek yok

İçinde kalacaksa yaptırmak en iyisi tabi, ilerde sıkıntı yaşadığında vicdan azabın olmaz ben iki doğum yaptım sıkıntı yaşamadım doktorlar hiç yaptır demedi bu Sefer ben de bir soracağım risk varsa yaptırırırm tabi bakalım

Gerçekten mi içim az da olsa rahatladı şuan yani diyorum hiç mi belirti olmaz içimde canlı büyüyor ama yok buda beni korkutuyordu işte
Gerekten öyle bu hamileliliğimde bazı günler hiçbir şey yok bazı günler mide bulantısı oluyor bu kadar. Çünkü daha çok küçükler.. asıl 7,8,9 aylar zorlayacak iyice her şey bizi şu an tadını çıkarma zamanı aynı zamanda o yüzden keyfini çıkarın sürekli bunu düşünüp stres olma ben ilk doktora 7. Haftamın sonunda gittim. Sen daha ooo 6 haftalıksın. Hiçbir şey belli olmaz belirtinde olmaz çok normal

Kızlar süt içiyormusunuz hangi marka alıyorsunuz gerçekten içinde süt olan marka hangisi bilginiz var mı ?

annesi 2.çocuğu yaptı diye kızan var mı yaa
bizimki bi triplere girdi.
görende gece gündüz annemin üstündeyiz sanacak. sinir oluyorum
julettae Tmd2020

Sakın başkalarının negatif tepkileri sizi üzmesin. Siz istemişsiniz, Rabbimde nasip etmiş, elhamdullilah Mutlu olmaya bakın ve gebeliğinizin tadını çıkarın. Bu hayatı 1 kere yaşıyoruz, ilerde pişmanlık duymamak için her duygunuzu doya doya yaşayın. Etrafınızdaki insanları umursamayın

Çok teşekkür ederim mutlu oldum söylediklerinizle daha çok rahatladım

Kızlar süt içiyormusunuz hangi marka alıyorsunuz gerçekten içinde süt olan marka hangisi bilginiz var mı ?
Ben yurtdışındayım çiftliklerden gidip çiğ süt alıyorum.. türkiyedeyken de köylerden alıyordum haftada bir kere ilçelere getiren bir amca vardı öyle yapıyordum imkanınız varsa öyle şeyler araştırabilirsiniz

Yok valla takmıyorum. Çok şükür allah vermiş. Dediğin gibi 1 kere yaşıyoruz bu hayatı. Keşkelerle geçmez ,çok şükür

Ben içemiyorum laktozdan dolayı. Paketlileri de sevmiyorum. Onun yerine açıktan süt alıyorum evde yoğurt mayalıyorum.

Aa gece çıkabileceğini bilmiyordum ben mesai saatleri içinde çıkar diye düşündüm saat kaçtı senin çıktığında
Bnimde gece 4 5 gibiydi
Hiç korkma canım bende kalp atışını duyana kadar acaba ters giden bir şey mi var diye içimi yedim çünkü sıfır belirti bazen hamileliği unutuyorum o derece normalmış belirti olamadan geçirende varmış hatta şanslıymışız rahat geçiyor diye ama herkeste bi belirti görünce acaba demeden duramıyoruz Bnde ilk gittiğimde bi hafta geri dedi gözükmedi bi hafta sonra gözüktü

Kızlar göbüşler ne alemde bugün namaz kılarken bi farklı geldi alt karnım vardı sankı yukarı doğru çıkmış sizinkilerde büyüme varmı malum biz kilolular ayırt edemiyoruz göbek mi bebek mi

Çoookk teşekkür ediyorum içim rahatladı yani aklım almiyordu nasıl sıfır belirti olabilir içimde bir canlı oluşuyor ve vücudum buna neden tepki vermiyor diye düşünüp düşünüp kafayı yiyordum 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…