- 1 Ekim 2020
- 3.864
- 2.911
- 133
- 35
yaa deme öyleGözünaydınn, valla ben de geçen hafta çıkmıştım ama evde de gün geçmiyor sanki![]()
yooo gidiliyor ama avm ile evim arası 30 dk , araç kullanmakta toplu taşımada yorarAyyy tebrikler şükür artık işe gidip gelme bittiavm'ye falan gidilemiyor mu o haftalarda, ben de avm işlerimi 37. haftaya bırakmıştım
![]()
o yüzden dedim
yoksa gidilir tabi :)
bi ara bende hiç bitiremicem sandımHayırlı olsun sonunda çıkıyorsun izneneredeyse işte doğuracaktın
avmye git gez dolaş arada bir otur dinlen sıkıntı olmaz bence
canım vajinal doğum tabi ki en sağlıklısı ama bebeğin tombiş maşallahKızlar ben doktordan geldim. bugün 38+5 ve benim oğlan 4.200 gr olmuşnstde de hiç sancım çıkmadı, bebek kanala da girmemiş.. doktorum son güne kadar beklerim istersen suni sancı veririm ama riskleri var senin bebeğin başından beri iri gidiyor dedi. Kafası 110 milim mi ne olmuş bu da yırtıklara epizyotomiye sebep olur, bebek çıkarken kolu çıkmayabilir bu sefer fizik tedaviyle uğraşabilirsin falan dedi. Normal doğurmayı çok istiyorum ama hiç hareket yok bu kiloda bebeği de normal doğurabilir miyim cesaretim de kalmadı açıkçası.. kanala girip orda kalabilir de.. 40 a kadar beklesem 4 buçuk kesin olur heralde. Kafam çok karışık
Tam bir hafta önce 3 buçuk kiloydu. Bir haftada nasıl 700 gram aldı ben anlamıyorum
bi sürü riski var. doktorunu dinle. en en en riski az olan nasılsa, sağlıkla kucağına almayı seç
gerisi hiç önemli değil