- 3 Mayıs 2023
- 1.612
- 866
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar ne kadar kalacak sende herkes bir gitse de rahatlasan arttıkKızlar çok gelemiyorum o kadar sikintidayim ki
KV ye sinirlendim dışarı çıktım 10 dk ağladım kimse görmesin diye. Sütüm gelmedi çocuğu emzirdim tekrar emzireyim dedim. Bir kere ağlayınca süt kesiliir mi yoksa memeler mi bosalmistir![]()
Aaa ona neymiş , aferin ona doğurmuşKızlar benim kayınvalidem sezaryen olamazsın diye bağırıyor banakendi 3 kiloyu zor doğurmuş benim 4 buçuk kilo doğuracak götüm mü var afedersin diyemedim
![]()
Çiğ soğan bebekte gaz yapma ihtimali var dikkatli olmakta fayda varÇiğ sogan yiyorum o da işe yarar mı acaba diğerlerini tuketiourum öğlene kadar çok iyi gidiyorduk ağladım geldim emzirdim uyanikti bir daha emzireyim dedim baktım yok çocuk tutmuyor ağlamam geldi eşime dedim çocuğu tut duşa girdim çaktırmadan kimseye sonra yatağa girdim daha içeri bile gidemedim![]()
Sezeryanda da karnına bastırma oluyor mu yaKızlar genel anestezi ile sezaryen tecrübesi olanlar var mı son 1 haftam kaldı iyice stres oldum
1.si karnına bastırma olayı bunu da uyanmadan yapsalar olmuyo mu acaba
2.si sonda ama onu doktorumla konuştum çok korkarsan uyutunca takarız dedi
Bilmiyorum canım daha önce aynı hastanede doğum yapan tanıdıklarım bastırıyolar dedi ve kalan parçaları temizliyolarmış sanırım spinal de hissedilmiyomuş dediğin gibi, bunu uyanmadan yapsalar çok iyi olurSezeryanda da karnına bastırma oluyor mu ya
Benim o belden uyuşturmalı sezeryandi ne sonda anladım ne karna bastırma gördüm. Genel anestezi ile arkadaşım oldu. O zaten sadece uyanınca başım ağrıdı kahve içtim demişti. Başka da bi şey anlamadım demişti.
Hastaneden hastaneye değişiyor olabilir. Arkadaşım yeni doğum yaptı belden aşağısı uyuşturuldu. Odaya çıkarttıklarında bastırmışlar ilk sonra da akşamına. Ablam da doğum yaptı sezeryan ben kaldım başında ona hiç bastırmadılar.Bilmiyorum canım daha önce aynı hastanede doğum yapan tanıdıklarım bastırıyolar dedi ve kalan parçaları temizliyolarmış sanırım spinal de hissedilmiyomuş dediğin gibi, bunu uyanmadan yapsalar çok iyi olur
Pazartesi doktora sorayım düşündükçe ağlayasım geliyo iyice gerildim![]()
Demek ki bastırmazlarsa sorun olmuyo diyebilir miyizHastaneden hastaneye değişiyor olabilir. Arkadaşım yeni doğum yaptı belden aşağısı uyuşturuldu. Odaya çıkarttıklarında bastırmışlar ilk sonra da akşamına. Ablam da doğum yaptı sezeryan ben kaldım başında ona hiç bastırmadılar.
Sorun olup olmayacağına yorum yapamam tabi ki. Ama içini rahatlatacaksa arkadaşıma sordum çok acımadı dedi. Sadece ilk olan biraz rahatsız etmiş.Demek ki bastırmazlarsa sorun olmuyo diyebilir miyiz
Haklısın sanırım ama bilemedim ya düşünmekten filozof olacam bu gidişle1 haftada 700 gram mümkün değil canım. Ya geçen haftaki ölçümde ya bu haftaki ölçümde sıkıntı vardır. Ben de geçen hafta 2158 ölçtürdüm bu hafta 2545 çıktı doktor dedi ki 1 haftada bu kadar alamaz 380 gr için diyor bunu. Muhtemelen geçen haftakini yanlış ölçtük olabilir öyle şeyler dedi. Sen karar vermeden önce ölçümlerini iyi yaptır derim
Aa bak şimdi. Ben odaya geçtikten sonra öyle bi şey yapmadılarBilmiyorum canım daha önce aynı hastanede doğum yapan tanıdıklarım bastırıyolar dedi ve kalan parçaları temizliyolarmış sanırım spinal de hissedilmiyomuş dediğin gibi, bunu uyanmadan yapsalar çok iyi olur
Pazartesi doktora sorayım düşündükçe ağlayasım geliyo iyice gerildim![]()
Kızlar bastırma falan yok ya korkmayın sonda bile iğne vurulunca bastirdiklarinda uyusugum geçmedi bile korkmayınAa bak şimdi. Ben odaya geçtikten sonra öyle bi şey yapmadılaray cahillik mutlulukmuş yaaaa , ben ilkinde hiç bi şey bilmeden girdim. Şimdi duydukça tırsıyorum. Bende bi sorucam
bastırıyor musunuz diye
Çok teşekkür ederim zahmet ettiniz benim içinSorun olup olmayacağına yorum yapamam tabi ki. Ama içini rahatlatacaksa arkadaşıma sordum çok acımadı dedi. Sadece ilk olan biraz rahatsız etmiş.
Evet hiç öğrenmesek daha iyiydiAa bak şimdi. Ben odaya geçtikten sonra öyle bi şey yapmadılaray cahillik mutlulukmuş yaaaa , ben ilkinde hiç bi şey bilmeden girdim. Şimdi duydukça tırsıyorum. Bende bi sorucam
bastırıyor musunuz diye
Sizinki genel değil amaKızlar bastırma falan yok ya korkmayın sonda bile iğne vurulunca bastirdiklarinda uyusugum geçmedi bile korkmayın
Görüştük çok şükür yurtdışında ulaşamadım vekil olarak gösterdiği doktor da bişey demedi bende pıhtılaşma ve tansiyon var 3 gün kala bırakalım dedi yarından kesiyorumBunu mutlaka sorun doktorunuza en geç 34 te bırakılması gerekiyor o ilacın ileriki haftalarda kullanılması bebeği etkiliyor
Farketmez canım genelde de uyuşuk hemen gitmiyor niye stres yapıyorsun durduk yereSizinki genel değil ama![]()
Ne demek yine aklınıza takılan bişey varsa sorunÇok teşekkür ederim zahmet ettiniz benim için![]()
Herhalde öyle olur. Benim doktor çok ketun. Ne tarih verdi ne öyle yaparız böyle yaparız dedi. 6 eylül de kontrol var. tarih belirlenecek o zaman sorucam artık nasıl olaxak diyeEvet hiç öğrenmesek daha iyiydisenin yine spinal mi olacak canım