• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kesinlikle öyle 😍♥️
Nasılsın peki toparlandın mı biraz? Misafirler ne durumda rahat mısın
Psikolojik olarak bence iyiyim ama sadece bir akşam söyle bı uyusam yorgunluk falan kalmayacak gibime geliyor Yarın herkes gidiyor. İnşallah yarın da sonra eşimle olacağız KV ben kalırım dedi de gerek yok biz bakarız eşimle dedim arada gelir gider ama biliyorum 🥴

Bunu biliyorum evet. İlk doğumumda kabız değildim ama tesadüfen erik hoşafı yapmıştım. Hem süt için işe yaradı hemde hiç tuvalet sorunu yaşamamıştım. Şimdi yine attım erikleri dolaba. Yapıcam inşallah 🙏
Bende bunları biliyordum ve bilerek yapmadım dediğim gibi kendimi boş verdim o kadar peşimanımki..iyi yaptın güzelce yap kendine iyi gelicek

Kızlar kontrolden geliyorum 37+0 bebeğin başı biraz aşağıya inmiş ,heran doğabilir mi demek oluyo dedim doktora gelirse de alırız dedi sezaryen tarihime de 9 gün var
Bu karına bastırma olayını sordum ben konuşurum çok yavaş yaparlar sana dedi doktorum o kadar tatlı ki sarılasım geliyo 🥰böyle her kaygımda rahatlatıyo beni

Kizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Merhaba benim de bebeğe iri diyor doktorlar takip edicez falan dedi bugün başka doktor yani bunun sıkıntısı nedir anlayamadım

Bir saat sonra doğuma alacaklar bana suyun geldimi dedi hayır ama iç çamaşırım azar azar hep ıslaklık oluyordu dedim meğerse suyu iyi değilmiş bebeğin. Halbuki acile gittiğim de suyun değil demişlerdi. Açıkçası biraz korkuyorum. Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.
Rabbim kolaylıklar versin inşallah ikiniz de sağlıkla evinize gidin 🥰

Merhaba benim de bebeğe iri diyor doktorlar takip edicez falan dedi bugün başka doktor yani bunun sıkıntısı nedir anlayamadım
Canim valla kan sekerinden suphelendiler bende ama sonra ki ölcumden bi sknti cikmadi açıkçası

Kızlar kontrolden geliyorum 37+0 bebeğin başı biraz aşağıya inmiş ,heran doğabilir mi demek oluyo dedim doktora gelirse de alırız dedi sezaryen tarihime de 9 gün var
Bu karına bastırma olayını sordum ben konuşurum çok yavaş yaparlar sana dedi doktorum o kadar tatlı ki sarılasım geliyo 🥰böyle her kaygımda rahatlatıyo beni
Doktor iyise dogumda guzel oluyor kuzu sansliymissin ne guzel😍

Sağlıkla gelsin inşallah ben de yarın ya da diğer gün doktora gideceğim doğum şekli için artık netleştirmem lazım bir karar versem iyi olacak 😂

Sağlıkla gelsin inşallah ben de yarın ya da diğer gün doktora gideceğim doğum şekli için artık netleştirmem lazım bir karar versem iyi olacak 😂
Amin canım hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🤲evet az kaldı baya bir de sezaryende spinal var genel var spinal yapsak daha az ağrı hissedersin dedi bana ama ben korkuyorum dedim

Psikolojik olarak bence iyiyim ama sadece bir akşam söyle bı uyusam yorgunluk falan kalmayacak gibime geliyor Yarın herkes gidiyor. İnşallah yarın da sonra eşimle olacağız KV ben kalırım dedi de gerek yok biz bakarız eşimle dedim arada gelir gider ama biliyorum 🥴
Gece kaç saatte bir kalkıyorsun? Benimki gündüz çok uyuyor gece Full gözler açık 😆Biraz yalnız kalmak iyi gelir bence iyi yapmışsın 🙏🏻

Amin canım hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🤲evet az kaldı baya bir de sezaryende spinal var genel var spinal yapsak daha az ağrı hissedersin dedi bana ama ben korkuyorum dedim
Ben sezeryan kararı verirsem spinal isterim sanırım gördüğüm kadarıyla genel anestezi sonrası ağrı sersemlik çok fazla geçen yıl hastaneye yatmıştım iki yakınımız aynı gün doğum yapmıştı ve odaları aynıydı gidip ziyaret ettim spinal olan ayaklanmıştı bebişini emziriyordu genel olan baya zorlandı ayağa kaklmakta çok ağrısı vardı tabi kimisi o anları hissetmek istemiyor bu da normal sizin içşn hangisi uygunsa daha iyi bilirsiniz her iki durumda da bebelere kavuşuyoruz ☺️

Ben sezeryan kararı verirsem spinal isterim sanırım gördüğüm kadarıyla genel anestezi sonrası ağrı sersemlik çok fazla geçen yıl hastaneye yatmıştım iki yakınımız aynı gün doğum yapmıştı ve odaları aynıydı gidip ziyaret ettim spinal olan ayaklanmıştı bebişini emziriyordu genel olan baya zorlandı ayağa kaklmakta çok ağrısı vardı tabi kimisi o anları hissetmek istemiyor bu da normal sizin içşn hangisi uygunsa daha iyi bilirsiniz her iki durumda da bebelere kavuşuyoruz ☺️
Yani bebeği görmek istiyorum aslında ama, hemen çıkarıp gönderiyolar zaten sonra baya sürüyo dikme işlemleri 🤦‍♀️sakinleştirici de veriyolarmış bebek çıktıktan sonra belki bi anda doğum başlarsa genel olması da zor belli bir açlık süresi var genelde, hayırlısı bakalım herkes için

Ben de 3 kere verdim açlık tokluk.. kilolumu doğacak diyorum iri diyolar sinirlerim bozuldu artık :)
Bebekler zayıf olsa beslenemiyor oluyor kilolu olsa bi sürü şeyden supheleniyorlar valla akışına bırakmak lazım canim bence ben oyle yaptim napalim sağlıklı olsunlar inşallah başka elimizden bisi gelmez

Back
X