• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Gözün aydın yavrum valla senin için seviniyorum en çok kurtuldun düşüncelerden korkulardan. Prenses kaç kilo doğdu dedikleri gibi şeyler var mıymış?

Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
ahh canım inan ki çok sevindim senin adına, kuvezde olmaması çok iyi bir haber. küçük doğan bebekler hızlı büyüyor diyorlar, ne güzel emiyormuş da :nazar:

Tek kat ise normal bence yenidoğan cildi çok hassas kısa kollu giydirmek nasıl olur bilemedim
Çift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da
Çok giydirme canım sıcaktan mayışır uyur emmez yoksa
Patiksiz alt bile giydirmek istediğimde kavga dövüş oluyoruz ya

Gün içinde uyumuyor musun? Ben 1-2 saat kestiriyorum. İyi geliyor yoksa enerjimde kalmıyor gecede dinlenemiyorum
Yok uyuyamiyorum oglum var mecbur onla ilgileniyorum..aslinda gecede cok gec yatmiyorum ama yinede uykumu alamiyorum bide stres var dogum yaklastikca

Gece kaç saatte bir kalkıyorsun? Benimki gündüz çok uyuyor gece Full gözler açık 😆Biraz yalnız kalmak iyi gelir bence iyi yapmışsın 🙏🏻
Gece üç kere kalkıyorum üçüncü sabah 7 yi geçinceye denk geliyor kahve kahvaltı uyumuyorum daha 2 saatte bir kalkiyordum dün gece ilk kez 2 buçuk saatte bir kalktım. Gündüz uyuyor gece gözü açık bı kalkınca da iki saat uyumuyoruz 🥴🫠🥹🤣

Allah'ım çok şükür bin şükür 🤲 sen nasılsın iyimisin çok ağrın varmı bebek iyi deyil mi çok korkuttular seni kavuştun bak bebeğine bol bol emzir kokla bizim içinde hosgeldiii 🥳. Oo hemen toparlar annesi senin sütün nasıl iyi gelecek ona❤️

Eklentiler

• IMG_6542.webp
    IMG_6542.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6541.webp
    IMG_6541.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
Çift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da

Patiksiz alt bile giydirmek istediğimde kavga dövüş oluyoruz ya
Bebeğin üşüdüğünü burnundan ve kulaklarından anlayabilirsin canım soğuk değilse üşümüyordur. Bebekler asıl çok giydirip terletince hasta oluyor

Back
X