• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Slepy bizde pişik yaptı molfikse geçicem inşallah o iyi gelir
Evet kuzum biz geri primaya döndük düzeldi sayılır yoksa Aylin bağlatmak istemiyor ayaklarını geriyordu bacak kenarları yani yapışkanlı yerlerin olduğu yerler ve sırt kısmı pütür pütür olmustu

Tecrubeli Eylül anneleri premature ikizlerini 2 gün önce doğurdum .yeni doğan yoğun bakımdalar benim sütüm gelmedi elle sağlıyorum 1 damla bile gelmiyor . bebekler için sürekli süt istiyorlar şifa diyor doktor yok .iyice stres yaptım bana öneriniz var mı gelmese bile makine ile mi sagsam.Zaten bebeklere dokunamadim bile birde onlara süt bile verememek beni mahvetti 🥲🥲
Bebekleri görmeden emzirmeden nasıl gelecek makina ile gelir desek bile makina ilk etapta süt olsa bile acayip sızlatıyor birde süt yokkken yara edebilir

Kızlar ya bizim doğumdan bu yana üç gün geçti bugün sarılık kontrolü yaptılar 13 çıktı baya da yüksek çıktı böyle olan var mı süreciniz nasıl ilerledi sütüm daha dün geldi ama göğüs ucumu beğenmiyor diye emmedi mama verdik ama o da yeterli gelmemiş sanırım
Merhaba bizim 17 çıktı 1 gece fototerapi aldık 14 e düştü sonra 12ye gerilemeye başladı. Bol bol emzir sağıp ver üstünede mama takviyesi yap. Ememiyorsa bide göğüs uçları var onlardan alıp deneyebilirsin

Kızlar yaaa doktor 7 den sonra bi şey yeme deyince 5 de kalktım sahur yapmaya 😄
Ben gece 12 den sora bişi yemedim içmedim sonrasında acımdan öldüm 😅😅😅bağırsaklarım bir kaç gün kendine gelemedi iyi etmişsin sahur ettigine 😃😃

Günaydın, benim sancım var ama normal sancı mı yoksa doğum sancısı mı nasıl anlayabilirim ? Yardımcı olur musunuz?

İnşallah canım bizimkinin fena gazı başladı sağ olsun ablamlar uğraşıyordu ben azıcık da olsa uyuyordum bana zor olacak mış gibi geliyor
Benimkininde gazı var en çok zamanımı gazı çıkartmak alıyor alışırsın canım ben ondan sonra zor olmasın diye anneme vermedim nerdeyse hiç uyumadım ya

Günaydın, benim sancım var ama normal sancı mı yoksa doğum sancısı mı nasıl anlayabilirim ? Yardımcı olur musunuz?
Belinden kasıklarına karnına kadar yayılan bir ağrı mı? Ve kesik kesik geliyor mu o zaman anlarsın.. sürekli olmaz sancı aralıklarla gelir zaman tut bakalım kaç dk da geliyor

Belinden kasıklarına karnına kadar yayılan bir ağrı mı? Ve kesik kesik geliyor mu o zaman anlarsın.. sürekli olmaz sancı aralıklarla gelir zaman tut bakalım kaç dk da geliyor
Ayy evet kesik kesik geliyordu 10 dakika sürdü 2 dakika aralıklarla geliyordu ama hafifledi, şimdi daha uzun sürelerle geliyor gibi.

Gğnaydın kızlar bugun yavrularımıza kavuşacağız çok heyecanlı uyku tutmuyor. 1.5 yaşındaki bebeğimi bırakıp gitmek de kolay değil bir sürü duygu bir arada hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah 7 den sonra bende birşey yemicem acaba kaçta sezeryana alırlaeir
Günaydın, bizde gidiyoruz. Seninki daha çok küçükmüş 😕benimde kalbim 3 yaşındaki kızımda kalacak. Hayırlı doğumlar olsun hepimize 🙏

Bebekleri görmeden emzirmeden nasıl gelecek makina ile gelir desek bile makina ilk etapta süt olsa bile acayip sızlatıyor birde süt yokkken yara edebilir
Benim aklımdaki tüm soruları bana sormuşsun canım

Kızlar ben doğurdum ♥️ Kızım sabah 8.39da dünyaya geldi kilosuna en son 3250demislerdi 2850dogdu emistik şimdi uyuyor yanımda 🥰
😍😍😍🧿🧿 oyyy maşallahhh gözün aydın canımm çok sevindim ♥️♥️🩷🩷🩷
Miss gibidir şimdi çok geçmiş olsun umarım çok çabukta ağrısız iyileşirsin 💪🙏🏻🙏🏻

Ayy evet kesik kesik geliyordu 10 dakika sürdü 2 dakika aralıklarla geliyordu ama hafifledi, şimdi daha uzun sürelerle geliyor gibi.
Yazamadım bebekler durmuyor 🤣 nasılsın smdi nasıl oldu sancılar? Demekki doğumun yakın ama sezaryen mi olacaktın yoksa normal mi bekliyorsun? Sezaryen olacaksan doktora git sancın varsa erken alırlar heralde bebeği

Yazamadım bebekler durmuyor 🤣 nasılsın smdi nasıl oldu sancılar? Demekki doğumun yakın ama sezaryen mi olacaktın yoksa normal mi bekliyorsun? Sezaryen olacaksan doktora git sancın varsa erken alırlar heralde bebeği
Allah bağışlasın ❤️ eh işte geçmiyorda artmıyorda anlamadım gitti 🤷🏻‍♀️ Doktorum sezeryan demişti, normalde cumadan cumaya gidiyordum doktorum her hafta gel demişti diye ben de bu sefer erken gitmeyi düşünüyordum ya bu gün, yada yarın gitmeyi planlıyordum ama eşimin işi çıktı yarına bıraktım eşime kalsa cuma gidelim diyordu ama bu sancı devam ederse yarın gideceğim kesin. Tabi gece acillik olmazsam 😅 arada böyle içimi kazıyorlar gibi hissediyorum birde. Hayrlısı olsun inşaallah 🤲🏻 Doktor 20'si gibi alırız demişti

Allah bağışlasın ❤️ eh işte geçmiyorda artmıyorda anlamadım gitti 🤷🏻‍♀️ Doktorum sezeryan demişti, normalde cumadan cumaya gidiyordum doktorum her hafta gel demişti diye ben de bu sefer erken gitmeyi düşünüyordum ya bu gün, yada yarın gitmeyi planlıyordum ama eşimin işi çıktı yarına bıraktım eşime kalsa cuma gidelim diyordu ama bu sancı devam ederse yarın gideceğim kesin. Tabi gece acillik olmazsam 😅 arada böyle içimi kazıyorlar gibi hissediyorum birde. Hayrlısı olsun inşaallah 🤲🏻 Doktor 20'si gibi alırız demişti
Belki arada yalancı sancılar oluyor öyledir inşallah 🙏🏻 zaten artarsa anlarsın duramazsın o yüzden çok korkma 😍🩷🩷

Belki arada yalancı sancılar oluyor öyledir inşallah 🙏🏻 zaten artarsa anlarsın duramazsın o yüzden çok korkma 😍🩷🩷
Teşekkür ederim 🙏🏻 ama sanırım yalancı değil. Cumartesi günü bebeğin hareketlerini az hissettim diye acile gitmiştim NST düzenli sancım çıkmıştı ama düşüktü 20'lerde falandı ondan önceki gün cuma günü 40'tı. Yalancı olsa sancılar şimdiye geçmezmiydi acaba

Back
X