• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Birisi daha yazmıştı bunu aylar önce belki o görürse bilir ben ismini unuttum kızın.. bilemiyorum doktora göster bakalım ciddi bir durum mu.. çok geçmiş olsun. Eşine güveniyorsan sıkıntı yoktur alerjik olabilir belki
Pztsi görüneceğim eşime güveniyorum tabi ki ama bu hpv yıllarca kalıp bir anda siğil de çıkarabiliyormuş yani ne zaman nasıl olduğunu bilemeyiz ki özellikle gebelşkte çıkıyormuş umarım doktorum bu varsayımlarımı çürütür doğuma bu kadar az kalmışken çıkması sinirimi bozdu neyse bunu da atlatırız

Bende 9 eylülde doğum yaptım telefona bakacak fırsatım olmadı doğum sonrası baya sorun çıktı maalesef burada karna bastırılmasından korkan bir arkadaş vardı ona açıklama yapmıştım atoni olur yapmak isterlerse yaptır demiştim aklıma gelen başıma geldi kanama durdurulamadı içerdeki pıhtılar masajla da atılamadı kürtaj yaptılar ama her şeye rağmen çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah herkes sorunsuz sağ sağlim şekilde evladına kavuşur
Hayırlı olsun çokta geçmiş olsun ben hatırladım 🥺🥺🥺konuyu Bebek nasıl şimdi sen nasılsın

Kızlar sabahtır adet olacakmış gibi bi ağrı var. Bugün de nst için hastaneye gidecektim. Normalde de sancım sıklaşmadan hastaneye gitmek istemiyodum yatış yapıp gidip gelip kontrol ederler diye biraz tedirgin oldum

Al benden de o kadar canım daha kendime gelemedim o kadar kan ilacı almama rağmen arada başım dönüyor kanamam var bide ameliyat yerim hala ağrıyor
Ben bir tek balık yağı kullanıyorum ya bu günden artık tekim iyice bittim şimdi uyuyorlar kaka yapınca ikisi birden yapıyor artık dikişlerimi unuttum bile

Kızlar beni en iyi Yeni doğum yapmış kırkı bile çıkmamış üstünde kusmukla gecesi gündüzüne karışmış sizler anlar
Az evvel faceye bir girdim eşimin doğum günü 12 Eylül tamamen unutmuştum
çarşıya pazara uzağım hem yakın olsam bile evden çıkamazdim 😓burda öyle çiçek sepeti falan imkanım da yok 🥺pasta yapacak olsam evde süt yumurta bile kalmamış uykusuzluktan da ölüyorum hep

Ayrıca eşim doğum yaptığımda çiçek almadı ya hani gerekçesi de gidip kendi seçmek istemiş fırsatı olmamıs bu bahaneyi yemedim yeni yeni unutuyorum
Ee ben şimdi napacam yarına güzel fikirlerinizi bekliyorum ne giyinesim ne hazırlık yapasim var
Benim eşimimde Ekimde doğum günü ilk defa hiçbir şey yapmıcam çünkü çiçek bile almadı kendine söylüyorum çocuk yoğun bakımındaydı diyor sana alsaydım bile hiç o durumda diğildin bir yerde haklı ama ilktede almadı başka özel günlerde alıyor ama her neyse bende dedimki senin doğum gününe hiçbir şey almıcam o zaman anlarsın beni dedim🤨

Ya sen daha tecrübelisin niqu ne zaman geçiyor bu acılar. En azından yataktan kendim ne zaman kalkıyordum

Süt çoğalıyor canım su içmeye çalış 😕

Öpüyor ama sürekli üstünde. Ben emzirirken geliyor boynuma sarılıyor. Yatağına koyucaz hayır ben alıcam diyor. Dün biraz gözüm korkmadı değiş

Benim ilk doğumda da bi bitiyor gibi oldu sonra yine başladı. Ben ne olur ne olmaz diye 40 gün ilişki yada kuran okumadım. Ara ara kanamam geldi gitti

Valla biz bu sene ne evlilik yıldönümü ne doğum günü kutladık. Hepside ağustos eylül e denk geldi. Banada ne çiçek geldi ne doğum hediyesi. Bence sende yapma lohusa halinle (yine sen bilirsin)

Erken doğuruyorlar galiba 😄
8 günümde daha iyiydim ama bak ben yine diyorum hep haraket ettim mecburdum evde bebeğim var annem o zaman yanımdaydı ama ona iş gördürmedim hızlı iyileşeyim diye hatta diyorum ya eve organizasyon yapan kız gelmişti bana dediki siz kendinizmi doğum yaptınız?😅yok diyorum sezeryan şaşırdı o zaman dedi niye ayaktasınız ben diyor 2 sezeryan gördüm hep yattım siz bu kadar iş görüyorsunuz diyorum valla dedim mecburum🤷🏻‍♀️

Benim eşimimde Ekimde doğum günü ilk defa hiçbir şey yapmıcam çünkü çiçek bile almadı kendine söylüyorum çocuk yoğun bakımındaydı diyor sana alsaydım bile hiç o durumda diğildin bir yerde haklı ama ilktede almadı başka özel günlerde alıyor ama her neyse bende dedimki senin doğum gününe hiçbir şey almıcam o zaman anlarsın beni dedim🤨
Ayyy uygun emojiyi bulamadım acaba Eylül annelerinde kimin kocası çiçek aldı ki
Ben bugün birde ayrı gıcık kapıyorum ona
Yeğeninin karısı kırkı çıkmış beni aradı davet etmeye daveti de kayin babasi ve benim kb demiste ediyor zaten gelmezsin biliyorum diyor hem korona varmış bebeğe bulasirmis gelmeyecem dedim de rahatladi

Zaten o gelin kuru kuru hastaneye geldi sorasinda evimize bebek görmeye de gelmedi dün konuşmasında da beni sinir etti
eşime diyorum böyle bir durum var gitmeyecem suratı düştü ya tek bir yorum yapmıyor sırf beni el gördülük aradı kırkım bile çıkmadı gidemem bir yere diyorum seslenmiyor başı ağrıyordu yattı uyudu 😬😬😬

Yeğeninin karısı kırkı çıkmış beni aradı davet etmeye daveti de kayin babasi ve benim kb demiste ediyor zaten gelmezsin biliyorum diyor hem korona varmış bebeğe bulasirmis gelmeyecem dedim de rahatladi

Zaten o gelin kuru kuru hastaneye geldi sorasinda evimize bebek görmeye de gelmedi dün konuşmasında da beni sinir etti
eşime diyorum böyle bir durum var gitmeyecem suratı düştü ya tek bir yorum yapmıyor sırf beni el gördülük aradı kırkım bile çıkmadı gidemem bir yere diyorum seslenmiyor başı ağrıyordu yattı uyudu 😬😬😬
Aman ne güzel işte aradan çıkmış oldu gitme sen zaten dedin birde gitmem eşinde artik neyin ne olduğunu anlasın.Benim daha kaynım çocuğu görmemiş olaylar bende karısının sözünden çıkamaz bizden küsmüşler ikimizinde umrunda diğil

Aman ne güzel işte aradan çıkmış oldu gitme sen zaten dedin birde gitmem eşinde artik neyin ne olduğunu anlasın.Benim daha kaynım çocuğu görmemiş olaylar bende karısının sözünden çıkamaz bizden küsmüşler ikimizinde umrunda diğil
Ayy gelmesinler bende inan cnaim geldiklerini istemiyorum
Biz hatta yeğeninin doğum gününde pasta da götürmüştuk ayy o gelin bize kalkıp bir çay ikram etmedi pastayı da kesmeden gelmiştik onların bu yaptığı ne kadar ayıptı ama bizimki görmedi hala da görmüyor

Ay benim kocam da almadı çiçek ama bana o kadar güzel davrandı ki çiçeğin eksikliğini hissetmedim hiç. Babaların da farklı stresleri oluyor kızlar hiç kafaya takmayın anlayışlı bireyler olsunlar yeter ki 🙏🏻

Ben bir tek balık yağı kullanıyorum ya bu günden artık tekim iyice bittim şimdi uyuyorlar kaka yapınca ikisi birden yapıyor artık dikişlerimi unuttum bile
Benim de öyle her şey iki iki oluyor ev bez dolu 🤣 ayrıyetten bir de oğlum küçüğüne her fırsatta bir tane yapıştırıyor ne kadar dikkat etsem nafile arada yakalıyor

Ay benim kocam da almadı çiçek ama bana o kadar güzel davrandı ki çiçeğin eksikliğini hissetmedim hiç. Babaların da farklı stresleri oluyor kızlar hiç kafaya takmayın anlayışlı bireyler olsunlar yeter ki 🙏🏻
Aynen onu diyor çiçek yerine kendi ilgisini alakasını vermiş belkide hepsi böyle düşünüyor bizde var bir umma durumu

Aynen onu diyor çiçek yerine kendi ilgisini alakasını vermiş belkide hepsi böyle düşünüyor bizde var bir umma durumu
Benimki de öyle çiçeğe para vereceğime sana neler yapıyorum görmüyor musun kör müsün diyor hatta 🤣🤣 boşa giden para diye görüyor bir de benim fondotenim bitmişti ve saç düzleştiricimi hastanede unutmuştum yenilerini almış ben hiç söylemeden ben razıyım o yüzden hiçbir şey istemiyorum artık sana böyle jestler yapıyorsa çok takma çiçek olayını onu sen hissedersin

Benimki de öyle çiçeğe para vereceğime sana neler yapıyorum görmüyor musun kör müsün diyor hatta 🤣🤣 boşa giden para diye görüyor bir de benim fondotenim bitmişti ve saç düzleştiricimi hastanede unutmuştum yenilerini almış ben hiç söylemeden ben razıyım o yüzden hiçbir şey istemiyorum artık sana böyle jestler yapıyorsa çok takma çiçek olayını onu sen hissedersin
Ne desem alıyor aslında doğum günlerinde ve evlilik yıldönümlerinde çiçekte alır kutlama da yapar anam ben yumusadim sanki 😀😀 Mevlüt e gidecegimize karımı sahil kenarına götürür hava aldıririm da deddi

Bana kv dogum hediyesi kurutma makinesi almis sagolsun eşimde onu aklından geçirmiş ama annem hızlı davrandı dedi yav he he dedim 2 cocukta bisi almamış 3. Alacak😅😂😂

Back
X