• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar meme ucu yarası yaşayan çözümü olan var mı? Bebek memeyi tam kavrıyor yanlış emmiyor ebe ve hemşirelerde hastanede doğru demişti tam alıyor yani ama niye yara oldu ki yine ya? Krem aldım kapak aldım hepsini yaptım çok fena acısı sanki jiletle kesmişler gibi acıyor çocuk ağzına alınca. Ayaklarımın öndemi azalıuor derken bu çıktı. Sık sık yıkayıp kuruluyorum açık tutuyor havalandırıyorum ne zaman geçer bu?

Kızlar meme ucu yarası yaşayan çözümü olan var mı? Bebek memeyi tam kavrıyor yanlış emmiyor ebe ve hemşirelerde hastanede doğru demişti tam alıyor yani ama niye yara oldu ki yine ya? Krem aldım kapak aldım hepsini yaptım çok fena acısı sanki jiletle kesmişler gibi acıyor çocuk ağzına alınca. Ayaklarımın öndemi azalıuor derken bu çıktı. Sık sık yıkayıp kuruluyorum açık tutuyor havalandırıyorum ne zaman geçer bu?
1000073266.webp
Bu şekilde yaparsan iyi gelebilir canim böyle bi yontem duymustum

Kremin mor renkli lansinoh sa işe yarar kuzum yoksa zor ben ilk iki gebelikte çok çekmiştim bunda bu krem sayesinde hiç yara olmadim nede istersen

lotuscicegii lotuscicegii
Woodys Woodys
muhendisannecik muhendisannecik
Tmd2020 Tmd2020
julettae julettae
Niqu Niqu
Tek değilmişim ya bende bir benimki böyle davrandi sanıyordum ayy benim kızım nazlanmaz diyordu bizim yirmiiki yaşındaki gelinin anası doğumda odasını çiçeklerle donattirdi organizasyon tutturdu kırkı çıkalı çok olmasina rağmen ilk günden beri hala kayinbabasi gidip geceleri çocuk bakıyor gelin hanım uyuyor 😬😬😬😬sutu sağıp ellerine veriyormuş en sonunda Bebek kendisini emmez olmuş mamaya başlamışlar tabi bize doktor önerdi mamayı diyorlar

Herkes doğursun bu grubun adını naz niyaz bilmeyen güçlü kadınlar yapalım 😓

Ne desem alıyor aslında doğum günlerinde ve evlilik yıldönümlerinde çiçekte alır kutlama da yapar anam ben yumusadim sanki 😀😀 Mevlüt e gidecegimize karımı sahil kenarına götürür hava aldıririm da deddi
Ya ne güzel işte 😍 benimki asla özel gün kutlamaz ben onun her doğumgününü kutluyorum ama o özel günleri saçma buluyor. Mevlüt’e gitme boşver hem arayıp çağırıyor hem korona ver gelmezsinmdiyor ben anlamadım neden aramış o zaman istemiyor gibi konuşuyor gitme hiçbir zaman bnce

lotuscicegii lotuscicegii
Woodys Woodys
muhendisannecik muhendisannecik
Tmd2020 Tmd2020
julettae julettae
Niqu Niqu
Tek değilmişim ya bende bir benimki böyle davrandi sanıyordum ayy benim kızım nazlanmaz diyordu bizim yirmiiki yaşındaki gelinin anası doğumda odasını çiçeklerle donattirdi organizasyon tutturdu kırkı çıkalı çok olmasina rağmen ilk günden beri hala kayinbabasi gidip geceleri çocuk bakıyor gelin hanım uyuyor 😬😬😬😬sutu sağıp ellerine veriyormuş en sonunda Bebek kendisini emmez olmuş mamaya başlamışlar tabi bize doktor önerdi mamayı diyorlar

Herkes doğursun bu grubun adını naz niyaz bilmeyen güçlü kadınlar yapalım 😓
Kız sizin gelin nerenin prensesi oha 🤣🤣 boşver yaa ben öyle abartı yaşayanları gerçekten mutlu olduğuna inanmıyorum samimyetsiz geliyor

Anneliğin 5. Gününden selam dostlar. Ben de çiçek falan görmedim😂 zaten şuan o kadar sefiliz ki çiçek getirse halimize bak bi çiçeğimiz eksik diyecek durumdayım 😂
Zorlanıyorum yalan yok. Bir de en büyük 2. Sorunumuz kocamın klimayı doktor tavsiyesi diye 24te tutma çabası annemin de dondu çocuk diye diye çekişmeleri. Arada kalıyorum vallahi. Onun dışında 1. En büyük sorun 3.345 doğan çocuk 3050 gra düştü. Sütüm de var ama mama arttırdı doktor bugün sarılık da sınırdaymış. Yardım et Allahım

Ya ne güzel işte 😍 benimki asla özel gün kutlamaz ben onun her doğumgününü kutluyorum ama o özel günleri saçma buluyor. Mevlüt’e gitme boşver hem arayıp çağırıyor hem korona ver gelmezsinmdiyor ben anlamadım neden aramış o zaman istemiyor gibi konuşuyor gitme hiçbir zaman bnce
Kız sizin gelin nerenin prensesi oha 🤣🤣 boşver yaa ben öyle abartı yaşayanları gerçekten mutlu olduğuna inanmıyorum samimyetsiz geliyor
Yok gidermiyim hiç normalde bugün esime pastlarini alıp gelmeleri lazım ama nerdeee
Anneliğin 5. Gününden selam dostlar. Ben de çiçek falan görmedim😂 zaten şuan o kadar sefiliz ki çiçek getirse halimize bak bi çiçeğimiz eksik diyecek durumdayım 😂
Zorlanıyorum yalan yok. Bir de en büyük 2. Sorunumuz kocamın klimayı doktor tavsiyesi diye 24te tutma çabası annemin de dondu çocuk diye diye çekişmeleri. Arada kalıyorum vallahi. Onun dışında 1. En büyük sorun 3.345 doğan çocuk 3050 gra düştü. Sütüm de var ama mama arttırdı doktor bugün sarılık da sınırdaymış. Yardım et Allahım
Kuzum benim oy oy
Klimayı 27 de calistirdik hem kaldiki havalar soğudu sen arada kapat çaktırmadan gaz yapar soğuk 🥺🥺hem sana hem bebeğe
Kilo düşüşü bizde de oldu korkma tekrar toparlıyor ayrıca bol bol emzir sarılık için bir çay kaşığı şekerli su versen biseyi kalmaz sıkıntı etme ne kadar emerse o kadar sütun çoğalacak mamaya hiç yanaşma

Kızlar adet sancısı gibi sancılarım vardı 2 saat kadar önce nstdeydim nst de bi şey çıkmadı eve geldim şuan 5 dkda bir 20-30 sn süren kasılmalar oluyo. Tekrar ne zaman hastaneye gitmeliyim. Kendi doktorum da yok bugün iyice stres oldum 🥺

Valla öyle oldu herkes bir ay öncesine kaydı😃biz daha beklemedeyiz benim ilk doğum olacak bakalım ne zman gelecek benim nazlı oğlum 40ı beklemese bari şimdiden darlandımpanda gibi hissediyorum kendimi😃
Allah kolaylık versin evladını sağlıkla kucağına al ben şimdi düşünüyorum da 40 a kadar dayanamazmisim 🫠

Doktor bana madicasol sür günde 4 5 kez dedi. Ama sonrasında emzirme öncesi yıkanması lazım. Lavaboda yıkayıp ya da sulu bezle silip emizerebilirsiniz. Bu iyileşmeyi hızlandırıyor. Diğer zamanlarda da lansinoh gibi lanolin içeren kremleri önerdi. Bir de memelerin açık olması lazım. Bir şey değmeyecek üzerine

Kızlar adet sancısı gibi sancılarım vardı 2 saat kadar önce nstdeydim nst de bi şey çıkmadı eve geldim şuan 5 dkda bir 20-30 sn süren kasılmalar oluyo. Tekrar ne zaman hastaneye gitmeliyim. Kendi doktorum da yok bugün iyice stres oldum 🥺
Sancı canını yakıyor mu ona göre git bence bir süre takip et canını yakıyorsa git.. hastane yakın mı

8 günümde daha iyiydim ama bak ben yine diyorum hep haraket ettim mecburdum evde bebeğim var annem o zaman yanımdaydı ama ona iş gördürmedim hızlı iyileşeyim diye hatta diyorum ya eve organizasyon yapan kız gelmişti bana dediki siz kendinizmi doğum yaptınız?😅yok diyorum sezeryan şaşırdı o zaman dedi niye ayaktasınız ben diyor 2 sezeryan gördüm hep yattım siz bu kadar iş görüyorsunuz diyorum valla dedim mecburum🤷🏻‍♀️
Maşallah 🧿
Bende kendimi zorlamadan toplamaya çalışıyorum.
Benimde oldu. Kremdir gümüş kapaktır kullanılıyorum ama yinede var. Daha çok yeniyiz alışacaklar
Klima deme bana 😕en büyük yaram. Kv açtırmıyor ben yanıyorum izmir sıcağında. Hastane de ayrı ufunet bastı evde ayrı. Bende 23 de açalım demiyorum. Lohusaymışım sıcak olmam lazımmış piştim be piştim

Sancı canını yakıyor mu ona göre git bence bir süre takip et canını yakıyorsa git.. hastane yakın mı
Hastanem çok yakın değil istanbul şartları bi de trafik durumuna göre değişiyo. 1 saattir takip ediyorum ortalama 6-7 dkda bir oluyo. Dayanılmayacak kadar değil ama şiddetli tabi bi şey yapamıyorum o an kitleniyo

Hastanem çok yakın değil istanbul şartları bi de trafik durumuna göre değişiyo. 1 saattir takip ediyorum ortalama 6-7 dkda bir oluyo. Dayanılmayacak kadar değil ama şiddetli tabi bi şey yapamıyorum o an kitleniyo
En geç 1,2 saat içinde git bence 🥺 bebn ilk doğumda evde beklemiştim 5,6 saat sonra baya şiddetli olunca gitmiştim bir sorun olamamıştı ama risk alma sen

En geç 1,2 saat içinde git bence 🥺 bebn ilk doğumda evde beklemiştim 5,6 saat sonra baya şiddetli olunca gitmiştim bir sorun olamamıştı ama risk alma sen
en iyisi biraz daha sıklaşıp şiddetlenince gideyim 🥹 Teşekkür ederim cevapladığın için ❤️

Back
X