• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Migren tedavisi gördün mü ? herhangi bir ilaç falan ayda kaç kere oluyor Migren atagin?
Ben çok çekiyorum bu ara azaldı çok şükür ama doktorum iyiydi
sen kime gittin bu Migren için
İlaç tedavi oluyordum canım bir ilacı 2 ayda bir alıyordum ağır bir ilaçtı diğeri antidepresandı geceleri düşünmeden uyumami istiyordu doktor. Yeri geliyor ayın 3 haftası baş ağrısı oluyor yeri geliyor sadece ayda bir ama ağrısı en az 4 gün sürüyor ve midem bulanır ayakta duramam. Ben nöroloji de takipteyim senede 1 emar kontrolüm var bu sene hamileyim diye gidemedim maalesef. İlaçlar da ağır geliyor bıraktım kullanmadım.

@lotuscicegii
@Woodys
muhendisannecik muhendisannecik
Tmd2020 Tmd2020
@julettae
Niqu Niqu
Tek değilmişim ya bende bir benimki böyle davrandi sanıyordum ayy benim kızım nazlanmaz diyordu bizim yirmiiki yaşındaki gelinin anası doğumda odasını çiçeklerle donattirdi organizasyon tutturdu kırkı çıkalı çok olmasina rağmen ilk günden beri hala kayinbabasi gidip geceleri çocuk bakıyor gelin hanım uyuyor 😬😬😬😬sutu sağıp ellerine veriyormuş en sonunda Bebek kendisini emmez olmuş mamaya başlamışlar tabi bize doktor önerdi mamayı diyorlar

Herkes doğursun bu grubun adını naz niyaz bilmeyen güçlü kadınlar yapalım 😓
Benim Eşim Romantik değil Ormantik o nedenle beklemedim birşey ki almadı da zaten iyiki ablamlar vardı da onlar hediye alıp moralimi yerine getirdiler 😁

Kızlar bu arada ben ameliyattan sonra büyük tuvalete hala çıkmadım ya normal mi? Afedersiniz gaz çıkarıyorum karnım gurulduyor sürekli ama büyük tuvalet yok. Normal mi
Ben 4. Gün çıktım ama çok zorlandım sonuç basur oldum Krem ve fitil kullanıyorum

Ben doğurdum ☺️ 3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Canımmmmm 😍😍😍 bi yandan sana bakmak için girdimmm ay ne güzel bi haber ki bu nası mutlu oldummm ♥️ hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla ailesiyle huzurla büyüsün bebişin ve doğum yapmış herkes 😍♥️

Nasılsın iyi misin nasıl geçiyor? 😍

Azıcık makyaj yaptım saçımı duzlestirdim fırına yemek attım giyindim yanina bir makarna yapacam bir de masaya kırmızı gül kurulari serpecem minnacikta kırmızı şarap görsellik için tamam yeter herhalde
Oooo bu ne güzellik😍😍daha ne olsun bebeği ver kucağına bu da hediyen de☺️

Sarı yeşil tonlarında böyle sıvı değil katı değil anlatamadım ama ishal gibi ama sulu değil 🤣🤣 çok az az yapıyor sık sık yapıyor günde 10 12 bez gidiyor maalesef. İnternette bir anne ilan koymuş 1 numara bezleri fazlaymış bebeğine olmamış ucuza satıyordu bizim markadan onu aldık yoksa çoook masraf olacaktı biraz daha indirimli oldu 😂😂
😅😅İşte bizdede öyle tam ishal gibide diğil sarı yeşil renkte az az yapıyor ama sık sık kakalı asla durmaz bende değişiyorum bir bakıyorum yine yapmış ve ya değiştiğimde o an yapıyor🤭o zaman normal ya belkide bez mama var birde çok masraf çok🤦🏻‍♀️

Kızlar ben bu sabah 7.24 de doğum yaptım şuan bi sıkıntım var acil çözmemi gerektiren büyük tuvaletimi yapamadım ve kabız olmaktan çok korkuyorum bu gece hastaneden çıkmadan yapıp çıkmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ne yiyim acil cevap verir misiniz
Bana kuru kayısı iyi geliyor suyla tüketince sonuç görüyorum bu arada gözün aydın☺️

Kızlar meme ucu yarası yaşayan çözümü olan var mı? Bebek memeyi tam kavrıyor yanlış emmiyor ebe ve hemşirelerde hastanede doğru demişti tam alıyor yani ama niye yara oldu ki yine ya? Krem aldım kapak aldım hepsini yaptım çok fena acısı sanki jiletle kesmişler gibi acıyor çocuk ağzına alınca. Ayaklarımın öndemi azalıuor derken bu çıktı. Sık sık yıkayıp kuruluyorum açık tutuyor havalandırıyorum ne zaman geçer bu?
Benim iki meme de çok fena hastanede yara olmuştu sonra da hala iyileşmedi. Emzirmeye başlarken ağlayasım geliyor o kadar kötü ki.. tahin yağı diyorlar onj dene istersen lansinoh ta etki etti bana ama yine oldu sonrasında:( bir de sütyene atlete temas ettikçe daha kötü oluyor göğüs kalkanı falan kullanmak mantıklı
Kızlar bu arada ben ameliyattan sonra büyük tuvalete hala çıkmadım ya normal mi? Afedersiniz gaz çıkarıyorum karnım gurulduyor sürekli ama büyük tuvalet yok. Normal mi

Kızlar ben bu sabah 7.24 de doğum yaptım şuan bi sıkıntım var acil çözmemi gerektiren büyük tuvaletimi yapamadım ve kabız olmaktan çok korkuyorum bu gece hastaneden çıkmadan yapıp çıkmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ne yiyim acil cevap verir misiniz
Kızlar ben normalde haftada bir falan büyük tuvalete çıkıyorum ama ameliyattan sonra 3. Gün çıkabildim sebebi de bence kayısı suyu. Bol su içtim ve kayısı suyu da içiyorum sürekli. Bugün bebeğim 9 günlük 5 kez falan tuvalete çıktım. Kesinlikle deneyin.

Bir de çok sıvı besleniyorsanız biraz katı şeyler de yeyin ki katı atık oluşsun vücutta. Ben pilav ekmek falan da yiyorum muz yemedim sadece

Kızlar herkese selamlar, cok şükür bende dogum yaptım normal doğumdu fakat hiç acilmam olmayıp suyum geldiği ve sancim oldugu icin biraz uzun ve zorlu oldu ama sonunda cok sukur bitti. Bugun bebek şiddetli kusunca doktor yogun bakımda gözlem altında tutmak istedi. İlk günümüzü ayri geçirdik maalesef lutfen dualarinizda bizlere de yer ayırın bu sabah sağlıkla buradan çıkıp evimize gidelim
Benmde şimdi suyum geldi sancım açılmam yok hastaneye geçiş yaptık şimdi

Benim iki meme de çok fena hastanede yara olmuştu sonra da hala iyileşmedi. Emzirmeye başlarken ağlayasım geliyor o kadar kötü ki.. tahin yağı diyorlar onj dene istersen lansinoh ta etki etti bana ama yine oldu sonrasında:( bir de sütyene atlete temas ettikçe daha kötü oluyor göğüs kalkanı falan kullanmak mantıklı

Kızlar ben normalde haftada bir falan büyük tuvalete çıkıyorum ama ameliyattan sonra 3. Gün çıkabildim sebebi de bence kayısı suyu. Bol su içtim ve kayısı suyu da içiyorum sürekli. Bugün bebeğim 9 günlük 5 kez falan tuvalete çıktım. Kesinlikle deneyin.

Bir de çok sıvı besleniyorsanız biraz katı şeyler de yeyin ki katı atık oluşsun vücutta. Ben pilav ekmek falan da yiyorum muz yemedim sadece
Normal doğum ve hiç
Pozitif geçiremedim çok kötüydü o yüzden şuan korkuyorum

Bende bugün sezeryan ile doğum yaptım arkadaşlar
Fakat çocuğumda etkileşimli kan uyusmazligindan dolayı sarılık vardı
Doğunca 2 saatte 11 e çıkmasından korkan doktorlar fakülteye gönderdi
Hatta ebe suyu bile sapsarı ilk kez böyle görüyorum dedi
Daha çocuğu silerken sararmaya baslamis
Çok kaygılıyım
İnşallah bebeğime bir şey olmaz

Normal doğum ve hiç
Pozitif geçiremedim çok kötüydü o yüzden şuan korkuyorum
Korkma beni de çok korkuttular ben hep yaparım ya diye düşündüm stres te etkiler mutlaka. Sezaryen olduğum halde ben zorlanmadım sen çok daha rahat çıkarsın sadece normal zamanında vücuduna dokunan şeyleri tüketme bir süre. Muz beni aşırı tıkıyor mesela o yüzden yemiyorum bir süre

Kızlar az önce hastaneden geldim 50 dk nst de kaldım. Çok iyi nsten sancıların başlamış deyip eve yolladılar 1 parmak açıklık vardı geçen hafta. Hala aynı açıklık olduğu için eve yolladılar. Ne zaman tekrar gitmem gerektiğini nasıl anlayacağım ki sancılarım düzenli şekilde devam ediyor

Bende bugün sezeryan ile doğum yaptım arkadaşlar
Fakat çocuğumda etkileşimli kan uyusmazligindan dolayı sarılık vardı
Doğunca 2 saatte 11 e çıkmasından korkan doktorlar fakülteye gönderdi
Hatta ebe suyu bile sapsarı ilk kez böyle görüyorum dedi
Daha çocuğu silerken sararmaya baslamis
Çok kaygılıyım
İnşallah bebeğime bir şey olmaz
Hayırlı olsun Bebek dünyaya gelmis nasılsa çözümü var Korkma düzelir için rahat olsun

Kızlar dün gece gitsin gitsin gelmesin diyorum öyle acı yaşadım burda yaşadıklarımdan bahsetmeyim kimse etkilenmesin ha ama çatala gelince çok hızlı geçti bebeğim şükür sağlıklı bende öyle ufak içten yırtıklarım oldu dıştan hiç olmadı keside atılmadı ordan yırtttık

Back
X