• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar dün gece gitsin gitsin gelmesin diyorum öyle acı yaşadım burda yaşadıklarımdan bahsetmeyim kimse etkilenmesin ha ama çatala gelince çok hızlı geçti bebeğim şükür sağlıklı bende öyle ufak içten yırtıklarım oldu dıştan hiç olmadı keside atılmadı ordan yırtttık
Kuzum ilk doğum uzun ve bazılarımız için çok zor bende çoook çektim kesi bile atıldı bana. Ama sonraki doğumlarım güzeldi . Gerçekten doğurmak çok zor buraya yazmıyorum insanlar korkar boşver istersen bana özelden anlat 🤣 zaten bebeğin çıkması kolay konu oraya gelene kadar ki süreç maalesef neyse sağlıkla kucağında ya artık iyileşme kaldı geriye en zor kısmı atlattın çok şükür

Kızlar az önce hastaneden geldim 50 dk nst de kaldım. Çok iyi nsten sancıların başlamış deyip eve yolladılar 1 parmak açıklık vardı geçen hafta. Hala aynı açıklık olduğu için eve yolladılar. Ne zaman tekrar gitmem gerektiğini nasıl anlayacağım ki sancılarım düzenli şekilde devam ediyor
Sancın şiddetli olunca anlarsın doğumun yaklaştığını ilk doğum diye hafif hafif geliyor sancın belki sabaha doğru artar. Ama 1,2 gibide gelebilir şiddetli sancılar. Benim senin gibi gündüz başlayıp gece 1 gibi aşırı sancıdan duramayıp hastaneye gitmiştim kendimden düşünüp söylüyorum yani olmayadabilir 🤣
Sen bir saat yat uyu dinlen canım gece uyuyamayabilirsin
Devlete mi gidiyorsun özele mi?
Ben rastgele evin yakınındaki devlete gitmiştim beni daha açılman yok zamanın var evde bekle diye göndermişti ama çoook canım yanıyordu işgilenmedi. Ben de sonra Üsküdar Zeynep kamil kadın doğum hastanesine geçtim beni alıp ilgilendiler çok iyilerdi. Ben bunları anlatıyorum ki kendini en iyi sen bilirsin yani seni gönderiyorlar ama iyi hissetmiyorsan başka yollar dene. Ay baya uzun yazdım inşallah çok iyi geçer her şeyin ya. Epidural iste uzun sürecekse doğum çok acı çekme

Kızlar sütüm tam olarak gelmedi şırınga ile mama da veriyorum sarılık olmaması için, biberon kullansam olur mu sizce

Canımmmmm 😍😍😍 bi yandan sana bakmak için girdimmm ay ne güzel bi haber ki bu nası mutlu oldummm ♥️ hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla ailesiyle huzurla büyüsün bebişin ve doğum yapmış herkes 😍♥️

Nasılsın iyi misin nasıl geçiyor? 😍
Çok sağol canım çok teşekkürler 😍 darısı senin, bekleyen herkesin başına 😍çok şükür güzeldi. Sakince girdim çıktım ameliyattan. İlk gece biraz zorladı. Şimdi biraz daha iyiyiz. Benim dikişlerim iyileşirse daha iyi olacak
Bide ablamız var 3 yaşında o biraz zorluyor 😄 atlatıcaz inşallah
Seninde az kaldı belli değil dimi şekli tarigi

Çok sağol canım çok teşekkürler 😍 darısı senin, bekleyen herkesin başına 😍çok şükür güzeldi. Sakince girdim çıktım ameliyattan. İlk gece biraz zorladı. Şimdi biraz daha iyiyiz. Benim dikişlerim iyileşirse daha iyi olacak
Bide ablamız var 3 yaşında o biraz zorluyor 😄 atlatıcaz inşallah
Seninde az kaldı belli değil dimi şekli tarigi
Oyy ablasıyla birlikte daha da zor tabi Allah yardımcın olsun canım 😍♥️🌸 en kısa zamanda toparlarsın inşallah 😍♥️
ben normal ya da suda yapacağım doğumu inşallah 🙏 o yüzden günüm belli değil ne yazık ki. Çarşamba kontrole gittiğimde doktor bebeğin rahim ağzına oturduğunu yerleştiğini söyledi. Doğuma hazırsın artık bebek ne zaman isterse o zaman dedi 🙏 her an doğurabilirim ama ay sonuna bekliyoruz normalde en geç ekimin ilk haftası 🙏🙏 hayırlısıyla inşallah 🙏🙏🙏

Kaşıkla denedin mi zor oluyor mu
Meme reddi yapmayan biberonlar var aslında ama bilemedim erken mi
Sütün gelir ama vazgeçme daha 2 gün oldu
Az az geliyo canım süt ama yetmediği için basıyo çığlığı 🙂bu aventin biberonu var anne göğsüne en yakınmış az az geliyo
Kaşık deneyemedim eğilmem çok zor :(

Yani nasıl verelim canım refleksi iyi güzel tutuyo ama süt az
Sen pes etme canım biberon bilmiyorum meme reddi yaparmı hiçbir fikrim yok ama ben tomme tippe biberonunu aldım meme ucuna çok benziyor o zaman ondan onu aldım..şırınga bu defada hastane dedi kullan ben vermedim çok çektim ilkte ondan

Oyy ablasıyla birlikte daha da zor tabi Allah yardımcın olsun canım 😍♥️🌸 en kısa zamanda toparlarsın inşallah 😍♥️
ben normal ya da suda yapacağım doğumu inşallah 🙏 o yüzden günüm belli değil ne yazık ki. Çarşamba kontrole gittiğimde doktor bebeğin rahim ağzına oturduğunu yerleştiğini söyledi. Doğuma hazırsın artık bebek ne zaman isterse o zaman dedi 🙏 her an doğurabilirim ama ay sonuna bekliyoruz normalde en geç ekimin ilk haftası 🙏🙏 hayırlısıyla inşallah 🙏🙏🙏
Az kalmış seninde 15 gün içinde doğurursun 😍hayırlısıyla gelsin normal doğum güzel olur tabi 😍haber et doğurursan artık girsem bile çok yazamıyorum😄

Mama veren arkadaşlar biberon ne kullanıyorsunuz? Ben doğum öncesi avent almıştım ama hastanede hemşire aventten çok az geliyor bebek yoruluyor emmeyi yarısa kesiyor biz lansinoh öneriyoruz demişti. Lanainoh da aldık ama ucu bebeğin ağzına tam oturmuyor ama evet hızlı içiyor. Aventi de denedim ağzına cuk oturuyor yeni uyanmışsa dinlenmişse cok cok çekiyor ama gerçekten 30 cc mamayı yarım saatte falan içiyor. Şindilik gündüz avent gece lansinoh olarak gidiyorum ama öneri varsa deneyebilirim.
Herkese kolaylıklar 💫

Kızlar benim bebeğim çok küçük doğdu hala da çok küçük gibi kilosunu da bilmiyorum daha kontrol zamanı gelmedi .. sadece emziriyorum ama siz mama veriyorsunuz? Neden kilo alsın diye mi? Ben de mi vermeliyim acaba doktor hiç mama ver dememişti ama çok stres oldum ben yanlış mı yaptım mama vermeyi neden düşünmedim daha mı iyi olur versem?

Kızlar bu arada ben ameliyattan sonra büyük tuvalete hala çıkmadım ya normal mi? Afedersiniz gaz çıkarıyorum karnım gurulduyor sürekli ama büyük tuvalet yok. Normal mi
Doktor çatlak vs olmasın diye bana direk duphalac yazdı taburcu olurken eğer üç günü geçerse iç dedi pazartesi doğum oldu perşembe de hala çıkamamıştım içtim hemen işe yaradı zorlanmadım da al iç kuzum zorlanırsan daha kötü sonuç olabiliyor

Günaydın nasılsınn doğurdun mu😍
Malesef kızlar ya. Sabah doktorum alttan muayene etti bebişin kafası çok yukardaymış -3 deymiş sezeryan dediler suni versek bile fayda etmez dedi kafasıngeri çıkmış dedi ben yinede suni istedim size böyle bişe demişlermiudi

Kızlar benim bebeğim çok küçük doğdu hala da çok küçük gibi kilosunu da bilmiyorum daha kontrol zamanı gelmedi .. sadece emziriyorum ama siz mama veriyorsunuz? Neden kilo alsın diye mi? Ben de mi vermeliyim acaba doktor hiç mama ver dememişti ama çok stres oldum ben yanlış mı yaptım mama vermeyi neden düşünmedim daha mı iyi olur versem?
evde tartınız varsa kendiniz çıkıp sonra bebeği alıp tartabilirsiniz aradaki farktan bebeği kilosu hesaplanır

Back
X